Ovi_zd3 Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) soc nu cred ca are de unde sa fi avut pentru ca nu am cazut niciodata cu ea ... si zgomotul a aparut dupa la 2 saptamani 3 dupa ce i-am schimbat uleiul ambreiajul cred ca este cel original pentru ca in cartea service nu scrie ca a fost schimbat...mentionez ca am cartea service si a fost cumparata de la primul proprietar ... am vazut ca bandit mik vinde un kit de ambreiaj ...cea ce parte tentant lantu as vrea sa il schimb pentru ca o zala este mai larga ( si atinge in pinioane) Editat Noiembrie 9, 2010 de Ovi_zd3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 [quote name='razvanusv' date='Nov 9 2010, 01:21 PM' post='2664220 Cat despre țăcănit, las "expertii" sa se pronunte :beer: intimplator sint expert, are noroc omu'. e de la coclender. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Dude, e normal tzacanitul la temperaturi joase ... pana si la motoare noi si la orice motoare de masina sau motocicleta japoneza ... Asa lucreaza ei .. asta e metalul care il au ei.E foarte normal, pentru ca uleiul e vascos la temperatura joasa, si nu urca in rampa cu debitul normal si pe orificiile mici de la tacheti/culbutori. E perfect normal. Ambreiajul ... patineaza ... poate fi si de la ulei, poate fi si de la uzura ... nu e deloc grav atata timp cat nu te dai p'o roata ... ca s-ar putea sa te versi ... Nu-ti lua ambreiaj second ... in viata ta ! Cu lantzul ... nush ce sa-ti zic ... da-i cu niste WD40 si apoi ia o bucata de carpa mai miica .. inmoai-o in lichid de frana si infasoar-o pe cele 2 zale lipite si las-o peste noapte. Mare grija la carpa cu lichid de frana, sa pui neeaprat ceva sub ea ca daca picura pe bascula ti-o pateaza ... pune o tavita de plastic. Bafta ! Salutare! Nu ar putea ca lichidul de frana sa ii corodeze chestiilea alea de cauciuc (oringuri) sau din ce or fi ele? Zic si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Salutare! Nu ar putea ca lichidul de frana sa ii corodeze chestiilea alea de cauciuc (oringuri) sau din ce or fi ele? Zic si eu expertul raspunde: depinde daca utilizezi un coclender adecvat. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=345397 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) Salutare! Nu ar putea ca lichidul de frana sa ii corodeze chestiilea alea de cauciuc (oringuri) sau din ce or fi ele? Zic si eu Nu cred ca ... oring/xring/wring ... sunt de cauciuc ... si in plus, decat sa-si phoota pionioanele, mai bine phoote oringu' ... zic eu. Dar, am citit acum ca una din zale e mai lunga .. ceea ce inseamna ca lantzul ala e facut pe genunchi, intr-o menghina ... cu ciocanu ... si probabil mai bine il arunca pana nu strica dintii la pinioane ... Mesaj completat Ia uite ce zice expertu in coclendere ) 3. Brake fluid, and PJ1 chain lube seem to have a negligible to small effect on the O-ring?s size. Da'chiar sunte de cauciuc astea??? ... Eu am W sau X ring ... ca am gasit o bucatica rupta la unul .. si pare ca e de plastic, nicidecum cauciuc ... Mesaj completat expertul raspunde: depinde daca utilizezi un coclender adecvat. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=345397 Ce-o fi LPS3 ala ... ca as pune si eu in ciorba la niste prieteni ) Editat Noiembrie 9, 2010 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 probabil e neopren. oricum, sintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 probabil e neopren. oricum, sintetic. Acum sincer nici lichidul nu stiu cat de coroziv este. Stiu doar ca, asa cum a zis si nervoptik ca daca iti curge aiurea pe unde nu trebuie, ataca. Mersi baieti de lamuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) are cineva vreun capac motor stanga de bandit de 600 95-98? Editat Noiembrie 9, 2010 de Eliadar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 intimplator sint expert, are noroc omu'. e de la coclender. nope, daca era de la coclender ii cadea relantiu in baia de ulei e de la shplintul tulfuztiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) nu stiu ce sa zic de lantul respectiv,cea care este mai larga si atinge in pinion este o zala de imbinare din cate am vazut (nituita pe o parte) vreau sa cumpar altul pana in primavara Editat Noiembrie 9, 2010 de Ovi_zd3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 nope, daca era de la coclender ii cadea relantiu in baia de ulei e de la shplintul tulfuztiului confuzie de amator. vezi, de asta eu sint expert si tu nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 are cineva vreun capac motor stanga de bandit de 600 95-98? NU-MI SPUNE ca ai facut buba!?!?!?!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) [quote name='razvanusv' date='Nov 9 2010, 01:21 PM' post='2664220Cat despre țăcănit, las "expertii" sa se pronunte :beer: intimplator sint expert, are noroc omu'. e de la coclender. Stai lin si ia cu paine, ca n-am facut atac la persoana ta, ori a altui mobrist de aici. Se dau multe sfaturi "de experti" pe forumuri si de asta nu stii pe care te poti baza si nimeni nu s-a nascut invatat. Editat Noiembrie 9, 2010 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Stai lin si ia cu paine, ca n-am facut atac la persoana ta, ori a altui mobrist de aici.Se dau multe sfaturi "de experti" pe forumuri si de asta nu stii pe care te poti baza si nimeni nu s-a nascut invatat. chiar is foarte linistit, ba ma mai si distrez. nu pentru asta e forumu'? pe mine cel mai tare ma "amuza" (fiecare interpreteaza cum vrea ghilimelele) o alta specie: aia care nu zic nimic niciodata de frica sa nu greseasca si nu le cada un coi. da' cind greseste altu', sar imediat pe el anyway... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 chiar is foarte linistit, ba ma mai si distrez. nu pentru asta e forumu'?pe mine cel mai tare ma "amuza" (fiecare interpreteaza cum vrea ghilimelele) o alta specie: aia care nu zic nimic niciodata de frica sa nu greseasca si nu le cada un coi. da' cind greseste altu', sar imediat pe el anyway... Nu cred ca pentru asta e forumul, fiecare interpreteaza cum vrea. Aia care tac sunt filozofi...iar cei care tac si sar imediat pe aia gresesc, sunt doar mai speciali. Anyway...iesiti cu bicicletele cat mai puteti, acum, cat e cald, ca dupa o sa le admirati doar pe forum. + = Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 ... si nu le cada un coi. da' cind greseste altu', sar imediat pe el anyway... coi? e ala de care vine prins cadru? nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 coi? e ala de care vine prins cadru? nu? dovedesti o intelegere superficiala a fenomenului prin confuzia ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 de ce ? se prinde de sa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 NU-MI SPUNE ca ai facut buba!?!?!?!?? nu... slava Domnului! asa l-am cumparat cu capacul stanga fisurat dupa o cazatura. l-am mai sudat si eu dar m-am uitat ieri si parca mai transpira un pic, deci l-as inlocui cu totul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 B 24 PLM, bandit 600 negru cu cadru rosu, care esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 nu... slava Domnului!asa l-am cumparat cu capacul stanga fisurat dupa o cazatura. l-am mai sudat si eu dar m-am uitat ieri si parca mai transpira un pic, deci l-as inlocui cu totul... In afara de EBAY nu stiu sa iti recomand altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 hihihihi, vrei sa-ti zic cit e unul nou? 80 de ioro. hihihihihi. mi l-am schimbat pe RCA acuma 2 ani. incearca pe la dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 vezi ca se potriveste si de gsxf din cate tin minte...dar mai verifica inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 vezi ca se potriveste si de gsxf din cate tin minte...dar mai verifica inainte Din ce stiu eu, e acelasi motor ca la bandit pe gsxf-ul de 600 deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 (editat) nu va mai bateti capul, uitati-va pe cmsnl.com la codurile pieselor si daca sint identice inseamna ca se potrivesc. si chiar daca nu sint e posibil sa se potriveasca, de exemplu la Pop capacul de la aprindere are scrisul gravat iar la Kult e in relief. nu sint identice dar se potrivesc. probabil sint intershimbabile de la toate GSXF-urile, Banditi (600 si 1200) si GSXR-uri daca sint racite pe ulei. Editat Noiembrie 11, 2010 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate