Sari la conținut

Banditmania

hot_wheel
 Share

Postări Recomandate

soc nu cred ca are de unde sa fi avut pentru ca nu am cazut niciodata cu ea ... si zgomotul a aparut dupa la 2 saptamani 3 dupa ce i-am schimbat uleiul

ambreiajul cred ca este cel original pentru ca in cartea service nu scrie ca a fost schimbat...mentionez ca am cartea service si a fost cumparata de la primul proprietar ... am vazut ca bandit mik vinde un kit de ambreiaj ...cea ce parte tentant

lantu as vrea sa il schimb pentru ca o zala este mai larga ( si atinge in pinioane)

Editat de Ovi_zd3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

[quote name='razvanusv' date='Nov 9 2010, 01:21 PM' post='2664220

Cat despre țăcănit, las "expertii" sa se pronunte :beer:

intimplator sint expert, are noroc omu'. e de la coclender.

Link spre comentariu

Dude, e normal tzacanitul la temperaturi joase ... pana si la motoare noi si la orice motoare de masina sau motocicleta japoneza ... Asa lucreaza ei .. asta e metalul care il au ei.

E foarte normal, pentru ca uleiul e vascos la temperatura joasa, si nu urca in rampa cu debitul normal si pe orificiile mici de la tacheti/culbutori. E perfect normal.

Ambreiajul ... patineaza ... poate fi si de la ulei, poate fi si de la uzura ... nu e deloc grav atata timp cat nu te dai p'o roata ... ca s-ar putea sa te versi ...

Nu-ti lua ambreiaj second ... in viata ta !

Cu lantzul ... nush ce sa-ti zic ... da-i cu niste WD40 si apoi ia o bucata de carpa mai miica .. inmoai-o in lichid de frana si infasoar-o pe cele 2 zale lipite si las-o peste noapte. Mare grija la carpa cu lichid de frana, sa pui neeaprat ceva sub ea ca daca picura pe bascula ti-o pateaza ... pune o tavita de plastic.

Bafta !

Salutare!

Nu ar putea ca lichidul de frana sa ii corodeze chestiilea alea de cauciuc (oringuri) sau din ce or fi ele? Zic si eu :moto:

Link spre comentariu

Salutare!

Nu ar putea ca lichidul de frana sa ii corodeze chestiilea alea de cauciuc (oringuri) sau din ce or fi ele? Zic si eu :moto:

:kiss: Nu cred ca ... oring/xring/wring ... sunt de cauciuc ... si in plus, decat sa-si phoota pionioanele, mai bine phoote oringu' ... zic eu.

Dar, am citit acum ca una din zale e mai lunga .. ceea ce inseamna ca lantzul ala e facut pe genunchi, intr-o menghina ... cu ciocanu ... si probabil mai bine il arunca pana nu strica dintii la pinioane ...

Mesaj completat

Ia uite ce zice expertu in coclendere :lol:)

3. Brake fluid, and PJ1 chain lube seem to have a negligible to small effect on the O-ring?s size.

Da'chiar sunte de cauciuc astea??? ... Eu am W sau X ring ... ca am gasit o bucatica rupta la unul .. si pare ca e de plastic, nicidecum cauciuc ...

Mesaj completat

expertul raspunde: depinde daca utilizezi un coclender adecvat.

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=345397

Ce-o fi LPS3 ala ... ca as pune si eu in ciorba la niste prieteni :D)

IMGP9229.jpg

Editat de nervOptik
Link spre comentariu

probabil e neopren. oricum, sintetic.

Acum sincer nici lichidul nu stiu cat de coroziv este. Stiu doar ca, asa cum a zis si nervoptik ca daca iti curge aiurea pe unde nu trebuie, ataca.

Mersi baieti de lamuriri. :moto:

Link spre comentariu

nu stiu ce sa zic de lantul respectiv,cea care este mai larga si atinge in pinion este o zala de imbinare din cate am vazut (nituita pe o parte) vreau sa cumpar altul pana in primavara

Editat de Ovi_zd3
Link spre comentariu

[quote name='razvanusv' date='Nov 9 2010, 01:21 PM' post='2664220

Cat despre țăcănit, las "expertii" sa se pronunte :beer:

intimplator sint expert, are noroc omu'. e de la coclender.

Stai lin si ia cu paine, ca n-am facut atac la persoana ta, ori a altui mobrist de aici.

Se dau multe sfaturi "de experti" pe forumuri si de asta nu stii pe care te poti baza si nimeni nu s-a nascut invatat.

;)

Editat de razvanusv
Link spre comentariu

Stai lin si ia cu paine, ca n-am facut atac la persoana ta, ori a altui mobrist de aici.

Se dau multe sfaturi "de experti" pe forumuri si de asta nu stii pe care te poti baza si nimeni nu s-a nascut invatat.

;)

chiar is foarte linistit, ba ma mai si distrez. nu pentru asta e forumu'?

pe mine cel mai tare ma "amuza" (fiecare interpreteaza cum vrea ghilimelele) o alta specie: aia care nu zic nimic niciodata de frica sa nu greseasca si nu le cada un coi. da' cind greseste altu', sar imediat pe el ;) anyway...

Link spre comentariu

chiar is foarte linistit, ba ma mai si distrez. nu pentru asta e forumu'?

pe mine cel mai tare ma "amuza" (fiecare interpreteaza cum vrea ghilimelele) o alta specie: aia care nu zic nimic niciodata de frica sa nu greseasca si nu le cada un coi. da' cind greseste altu', sar imediat pe el :) anyway...

Nu cred ca pentru asta e forumul, fiecare interpreteaza cum vrea.

Aia care tac sunt filozofi...iar cei care tac si sar imediat pe aia gresesc, sunt doar mai speciali.

Anyway...iesiti cu bicicletele cat mai puteti, acum, cat e cald, ca dupa o sa le admirati doar pe forum.

;) + ;) = :(

Link spre comentariu

NU-MI SPUNE ca ai facut buba!?!?!?!??

nu... slava Domnului!

asa l-am cumparat cu capacul stanga fisurat dupa o cazatura. l-am mai sudat si eu dar m-am uitat ieri si parca mai transpira un pic, deci l-as inlocui cu totul...

Link spre comentariu

nu... slava Domnului!

asa l-am cumparat cu capacul stanga fisurat dupa o cazatura. l-am mai sudat si eu dar m-am uitat ieri si parca mai transpira un pic, deci l-as inlocui cu totul...

In afara de EBAY nu stiu sa iti recomand altceva...

Link spre comentariu

nu va mai bateti capul, uitati-va pe cmsnl.com la codurile pieselor si daca sint identice inseamna ca se potrivesc. si chiar daca nu sint e posibil sa se potriveasca, de exemplu la Pop capacul de la aprindere are scrisul gravat iar la Kult e in relief. nu sint identice dar se potrivesc. probabil sint intershimbabile de la toate GSXF-urile, Banditi (600 si 1200) si GSXR-uri daca sint racite pe ulei.

Editat de CalinD
Link spre comentariu