dark_lord86 Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 http://www.suzukipartshouse.com/#/Suzuki/G...1997)/TAIL_LAMP sper sa te ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 multumesc, se pare ca trebuie sa dau mijlocul coditei jos sau toat codita si cu stopul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 nu are rost sa dai jos toata codita din cate imi amintesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 Se poate scoate doar partea centrala de la codita nu si lateralele si poti sa-l schimbi pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Cumpar amortizor spate suzuki bandit de 1200 sau 650, nu stiu exact care se potriveste pe banditul de 600 model 96....si swingarm tot pt suzuki 600,, daca aveti oferte va rog sa-mi scrieti un measj personal(PM) multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataro23 Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Salutare. Am si eu o intrebare: De unde pot sa fac rost de cablu din imaginea de mai jos. Un cod ceva de pe louis ar ajuta mult. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 (editat) pe louis nu cred ca gasesti. trebuie sa sapi mai mult. cauta pe link-ul din urma cu cateva posturi codul oem pentru cablu/piesa respectiva, pe urma cauti pe forum persoane care aduc piese oem sii i dai codul(daca nu ma insel sunt si in iasi cateva persoane care aduc oem) spor la cautat edit: cred ca merita incercat reparat. Editat Martie 6, 2011 de dark_lord86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 problema e ca sirmaraia de pe motor (wiring harness) se vinde doar complet (oricum sint sanse 1000% sa nu fie detasabil) si daca afli cit costa o sa rizi sau plingi, functie de starea psihica de moment fii om serios si repara-l. spoiler: costa vreo 1700 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Bai fratilor , nu mai am rabdareee !! Maine , vine duba , urc motorul si-l duc la doctor ! Are urmatoarele interventii de suferit : - schimb semeringuri si ulei furca - schimb ulei si filtru ulei - schimb bujii - curatat si sincronizat carburatoare - reglat ambreiaj - incercare de ridicare a coditei o idee mai sus din amortizor - baterie incarcata Abia astept sa il aud maine . Nu mai reusesc sa adorm . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Bai fratilor , nu mai am rabdareee !!Maine , vine duba , urc motorul si-l duc la doctor ! Are urmatoarele interventii de suferit : - schimb semeringuri si ulei furca - schimb ulei si filtru ulei - schimb bujii - curatat si sincronizat carburatoare - reglat ambreiaj - incercare de ridicare a coditei o idee mai sus din amortizor - baterie incarcata Abia astept sa il aud maine . Nu mai reusesc sa adorm . cat te costa toate astea ? Mesaj completat Cumpar amortizor spate suzuki bandit de 1200 sau 650, nu stiu exact care se potriveste pe banditul de 600 model 96....si swingarm tot pt suzuki 600,, daca aveti oferte va rog sa-mi scrieti un measj personal(PM) multumesc cu cat se da un amortizor spate de 650 ? cat imi dai pe el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 cat te costa toate astea ? Mesaj completat cu cat se da un amortizor spate de 650 ? cat imi dai pe el ? in primu rand trebuie sa aflu daca se potriveste pe bandit de 600 din 96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 in primu rand trebuie sa aflu daca se potriveste pe bandit de 600 din 96 99% nu se potriveste si oricum tot un cacao cred ca e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 in primu rand trebuie sa aflu daca se potriveste pe bandit de 600 din 96 99% nu se potriveste si oricum tot un cacao cred ca e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 cat te costa toate astea ? Pai : - ulei si filtru - 200 lei - bujii - 140 lei - semeringuri si ulei furca 150 lei - lichid de frana 50 lei - carburatoarele de curatat si sincronizat 200 lei - schimbat ulei si semeringuri ( manopera ) 200 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Intreba cineva de DENSO acum ceva timp ... uite niste preturi si ceva grafice http://cgi.ebay.co.uk/DENSO-IRIDIUM-Spark-...=item4392c861ce Comparati cu NGK sa vedeti diferenta de pret... Mesaj completat Completare: Daca le comandati in Ro, U27ETR e 33 lei bucata, iar daca vreti iridiu, adica IU27A e 85 lei bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Guys, unde pot gasi un manual de reparatii pentru al meu Bandit 2k7 650 SA ? Multam fain, Mesaj completat Care aveti bandit 2007 cu injectie, din fabrica are sonda lambda instalata ? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vania Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Salut...are cineva idee cam cat se ia sa iti umble la motor? vreau sa ii fac ceva ca imi arunca ulei pe la intinzatorul de distributie si pe la blocul motor....deci ar cam trebui desfacut... aaa si inca ceva....am cumparat baterie de la rombat ytx9-bs....pretul e fara tva...si curierul iti ia 25 de lei pana la sediu fan curier. BATERIA dupa ce ii pui acidul trebuie "fiarta" sau doar mers ceva km cu motorul.... multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Deci am paralizat azi pe motor , de la Piata Romana la Snagov . Dar am avut un zambet ce ma incalzea . Ciudata senzatie la frig . Am rezolvat-o cu motoreta , merge bine , cu exceptia bujiilor . Mi-au montat un model diferit , maine ma duc sa monteze setul potrivit . Imi cam dadea in nas cand acceleram brusc . Asta e , am inceput sezonul . Uraaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Deci am paralizat azi pe motor , de la Piata Romana la Snagov . Dar am avut un zambet ce ma incalzea . Ciudata senzatie la frig .Am rezolvat-o cu motoreta , merge bine , cu exceptia bujiilor . Mi-au montat un model diferit , maine ma duc sa monteze setul potrivit . Imi cam dadea in nas cand acceleram brusc . Asta e , am inceput sezonul . Uraaaa nu esti sanatos si eu am mers azi pe motor dar cateva sute de metri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 nu esti sanatos si eu am mers azi pe motor dar cateva sute de metri Eu ?! Mare ?! Sa vedem maine , poate am noroc sa fie macar 2-3 grade , nu 0 ca azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 nu esti sanatos si eu am mers azi pe motor dar cateva sute de metri Tu cum esti omule, fizic? M-a impresionat sincer acidentul tau. Scuze de chat dar eram curios de sanatatea omului si nu avem adrese de YM, MIRC32 sau alte cele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Salut...are cineva idee cam cat se ia sa iti umble la motor? vreau sa ii fac ceva ca imi arunca ulei pe la intinzatorul de distributie si pe la blocul motor....deci ar cam trebui desfacut... aaa si inca ceva....am cumparat baterie de la rombat ytx9-bs....pretul e fara tva...si curierul iti ia 25 de lei pana la sediu fan curier. BATERIA dupa ce ii pui acidul trebuie "fiarta" sau doar mers ceva km cu motorul.... multumesc. 1. unde iti arunca ulei? poza sau identifica mai bine.. 2. bateria trebuie incarcata inainte de a o pune pe motor, se incarca la maxim 10% din curentul nominal (8A o incarci la 0.8A) macar 5-6 ore. Ai grija la vaporii de la acid Dupa ce o scoti de la incarcat, o lasi o ora si o masori. Ar trebui sa ai 12.8-12.9V. Apoi poti s-o pui pe motor. ATENTIE ca din ~1500 km in 1500 de km trebuie verificat nivelul electrolitului. Numarul de km este unul oarecare, e luat etalon de mine dupa ce am avut baterie cu acid la Honda. Daca nivelul electrolitului ramane constant la nivel, atunci poti mari intervalele, la fel cum si daca scade mai repede de 1500 km micsorezi intervalele de verificare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 gata.. suportul de bagaje s-a dus pe ebay... bujiile s-au dus si ele local. mai am husa de bandit (pe care o voi pune si pe aia pe ebay in 2 saptamani)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berserk Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 gata.. suportul de bagaje s-a dus pe ebay... bujiile s-au dus si ele local. mai am husa de bandit (pe care o voi pune si pe aia pe ebay in 2 saptamani)... maestre ... ti-ai luat bicicleta ? vezi ca nu mai iau uleiu de la matale ala castrol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate