gn77b Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 hehe, de fiecare data dupa ce ploua imi ramin pe jante doua "elipse" de noroi, locul unde se scurge apa de pe janta si colecteaza toata mizeria chiar daca e spalat cu 2 zile inainte. n-are cum sa nu fie praf atita vreme cit masinile parcheaza unde au chef, inclusiv pe locuri unde ar trebui sa fie spatiu verde dar nu mai e decit pamint batatorit. eu am stat vreo juma' de an prin Israel si cu toate ca-s in mijlocul dunelor acolo nu se prafuieste masina intr-o luna cit in Romania intr-o saptamina. aia-s la ani lumina distanta, dapai de-alde Germania si Austria... si cite tre' sa se schimbe ca se se rezolve astea. da' pe de alta parte, avind prieteni plecati de ani de zile, va exista si aici multe treburi bune care acolo nu sint. una peste alta, bine ca ai bifat-o si asta. am gasit furci + etriere de TL 1000 R cam la 290 euro tot. discurile de frina + roata ma mai ajung 300. plus "maruntisurile" (risere detasabile etc)... nu merita, mai ales ca e roata de 120 si o sa am probleme la ITP (la anu' vine iar). btw, cum se rezolva oficial o modificare de genul (schimbarea dimensiunii rotii)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) btw, cum se rezolva oficial o modificare de genul (schimbarea dimensiunii rotii)? Mergi la RAR cu o hartie de la Suzuki prin care trebuie sa zica ca noile dimensiuni nu afecteaza negativ performantele motocicletei. Faci o cerere si platesti o taxa de omologare (cauciuc fata + cauciuc spate sau ce vrei tu; taxa e undeva la 80 RON pt. fata+spate), iti fac 2-3 poze la moto cu noile cauciucuri montate si gata, adica iti scriu in CIV noile dimensiuni. Editat Iulie 26, 2011 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Mergi la RAR cu o hartie de la Suzuki prin care trebuie sa zica ca noile dimensiuni nu afecteaza negativ performantele motocicletei. stai oleaca. presupunind ca nu faci misto, poti sa detaliezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Nu face nici un misto. Intrebarea e Suzuki iti da tie pentru un bandit de 600 hartie ca poti pune cauciuc de 200 pe fata? (sigur, exagerez ) Eu zic ca NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 se potriveste cricul central de la un bandit din 2000 la un bandit din 1996?multumesc imi poate da cineva un raspuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Astazi, la o trecere peste o linie de tramvai, mi-a cazut topcase-ul. Din pacate, nu mi-am dat seama pe moment, ci cateva ore mai tarziu. Este o zona populata si am vazut in oglinda pe cineva ridicand un obiect in spatele meu, dar nu mi-am dat seama chiar atunci. Am reveni in zona si am intrebat taximetistii din zona si am fost informat ca un cetatean a preluat obiectul si s-a urcat voios intr-un maxi taxi. Tara asta este ceva de poveste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 imi poate da cineva un raspuns? Codurile difera insa arata cam la fel. Cred ca se potrivesc. Astazi, la o trecere peste o linie de tramvai, mi-a cazut topcase-ul. Din pacate, nu mi-am dat seama pe moment, ci cateva ore mai tarziu. Este o zona populata si am vazut in oglinda pe cineva ridicand un obiect in spatele meu, dar nu mi-am dat seama chiar atunci. Am reveni in zona si am intrebat taximetistii din zona si am fost informat ca un cetatean a preluat obiectul si s-a urcat voios intr-un maxi taxi. Tara asta este ceva de poveste... Nu tara,mai degraba 87% din populatie ,deh ..suntem o natie aparte. Dar cum a cazut ? s-a rupt prinderea ,nu era prins bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Nu s-a rupt prinderea, cred ca nu am asezat-o eu bine. Stiti cumva de unde pot lua alta? Ceva mai mare, poate de 42 litri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Nu s-a rupt prinderea, cred ca nu am asezat-o eu bine. Stiti cumva de unde pot lua alta? Ceva mai mare, poate de 42 litri? Aveau la kronau pe stoc ,de la givi 42 litri la vreo 360 lei si un motodetail 42 lt.(shad) la vreo 250 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Intrebarea e Suzuki iti da tie pentru un bandit de 600 hartie ca... pai exact la asta ma refeream si eu. si totusi exista atitia care circula cu modificari din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Rectific, chiar s-a rupt prinderea. De unde pot cumpara placa aceasta pe care se prinde topcase-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Rectific, chiar s-a rupt prinderea. De unde pot cumpara placa aceasta pe care se prinde topcase-ul? de la mine? cu tot cu topcase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) pai exact la asta ma refeream si eu. si totusi exista atitia care circula cu modificari din astea. pai chestia asta am facut-o eu... Adica am pe CIV si dimensiuni suplimentare 120 si 160 fata de cele originale de 110 si 150. Foaia care am dus-o la RAR de la Suzuki zicea ca pe versiunile mai noi ale motocicletei se monteaza din fabrica 120 si 160. Suplimentar am pus schite din cartea tehnica a modelului mai nou, cu rotile, unde se putea vedea dimensiunea cauciucurilor precum si modelul GSF600N. In rest am descris toata procedura. Spre surprinderea mea, cei de la RAR au fost foarte foarte amabili cu problema mea. Ei m-au sfatuit ce am de facut si "nu mi-au pus bete in roate". Cei de la RAR mi-au explicat ca lor le trebuie o foaie de la producator pe care sa se bazeze modificarile aduse. Atentie! Cand mergeti la RAR trebuie ca noile cauciucuri sa fie montate pe moto. http://www.rarom.ro/RO/article--Mentionarea_in_C.I.V._a_anvelopelor_optionale--204.html Editat Iulie 26, 2011 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) mda. eu in Iasi n-am dat peste neni de treaba, da' cine stie. adevarul e ca tre' sa ma interesez dinainte, ca nu-i chiar moca o furca USD. Editat Iulie 26, 2011 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Rectific, chiar s-a rupt prinderea. De unde pot cumpara placa aceasta pe care se prinde topcase-ul? Mda, placile astea din plastic sunt destul de fragile pt drumurile noastre,eu pe a mea am "ramforsat-o" cu baghete de silicon topit . De regula majoritatea topcase-urilor au si placa de prindere. Exceptie fac ,culmea,cele scumpe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Mda, placile astea din plastic sunt destul de fragile pt drumurile noastre,eu pe a mea am "ramforsat-o" cu baghete de silicon topit . De regula majoritatea topcase-urilor au si placa de prindere. Exceptie fac ,culmea,cele scumpe . placa de la topcase-ul pe care-l folosesc acum e din aluminiu. ce dracu, acum coborit Transfagarasanul spre Arges cu ea incarcata la 10kg. la cel de vinzare nu mai stiu cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 placa de la topcase-ul pe care-l folosesc acum e din aluminiu. ce dracu, acum coborit Transfagarasanul spre Arges cu ea incarcata la 10kg. la cel de vinzare nu mai stiu cum e. Si la mine suportul este din aluminiu insa placa de prins topcase-ul e din plastic la majoritatea modelelor. La Shad am vazut la modelele mai mari, sunt din tabla solida "imbracate" in plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Si io tot plastic la Givi , dar inca nu am topcase. Mai bag un film cu banditu nou .. din pacate sunetul e cam tare momentan si nu prea se aude motoru. Mai degraba pentru editare decat pentru film in sine. http://www.youtube.com/watch?v=-w5vVJNluMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 da, chiar se vede ca nu prea e nevoie sa schimbi vitezele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 (editat) La drum lung vitezele 3-4-5 sunt ca 1-2-3 la sotron , treci rapid prin ele sa ajungi unde trebuie. De la 60 incolo ai nevoie doar de a 6-a. Fuge poponeata imeeediat daca tragi de maneta. Momentan nu prea stiu sa-l dozez la plecare de pe loc, daca vreau sa dau mai tare in mufla, si mai mereu raman pe loc cu cauciucul spate dand in gol. Editat Iulie 27, 2011 de arw357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 anu' trecut la prima tura pe Transfagarasan m-am intilnit cu un Evo de 1250 si am vb oleaca, mi-a zis ca motorul are o mare problema: maninca cauciucuri spate intr-o distractie. l-ai dat pe o roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 mnezo stie ca am incercat ... cam cum incerci sa vorbesti cu o curva cat ii tarifu atunci cand nu ai fost niciodata la curve si in general te caca pe tine de rusine. Mi s-a ridicat odata cu o gagica in spate by fucking mistake. Altii au mai mult tupeu .. eu sunt cam ca la curve prima oara .. mai dureaza pana cand ceva curaj cu ea, 2500 km pana acum pe ea dar drum lung. Partea cea mai frumoasa nu e zvacul cand tragi de acceleratie ci faptul ca nu se mai termina. cauciuce si lant, alea se duc ... Nu stiu daca trage mai bine de jos cu db-killerul scos sau cu el, ca imi place cum suna fara db-killer , dar ma omoara astia cu alarmele lor sensibile ca un gagiu la circumcizie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brego83 Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 buna, sunt nou pe forum si sunt curios daca moto poate fi in regula la banii astia http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-bandit-din-1996-394834.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Guys, de unde as putea sa cumpar mai multe piese aftermarket/oem pentru banditul meu 650 SAk7 (gen radiator, janta, carena spate etc)? buna, sunt nou pe forum si sunt curios daca moto poate fi in regula la banii astia http://www.bikeshop....996-394834.html Arata foarte bine, go for it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Si io tot plastic la Givi , dar inca nu am topcase. Mai bag un film cu banditu nou .. din pacate sunetul e cam tare momentan si nu prea se aude motoru. Mai degraba pentru editare decat pentru film in sine. http://www.youtube.com/watch?v=-w5vVJNluMA Sper ca esti fericit, acum nu stiu daca o sa mai pot dormi la noapte..Maine ma duc pe Transfagarasan si sunt foarte entuziasmat, am mai vazut si filmuletul tau si ma simt si mai si.. In fine, nice clip.. Stiu ca unii nu au bani, altii nu au timp, altii nu pot sa-si ia concediu, si cate si mai cate..eu totusi mai intreb, merge careva maine pe Trans ? Cu intoarcere pe valea oltului.. Sper sa nu fac pana, ca nu am kit pt. asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate