jack0088 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 [at tachment=468493:CRIM0007.JPG] intentionez sa dau o bere celui care identifica marca motocicletei dupa rezervorul din imagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) intentionez sa dau o bere celui care identifica marca motocicletei dupa rezervorul din imagini Nu beau bere, dar ma gandesc la ceva italian "late sixties" , varianta "CORSE" ceva de genul MV Agusta. :wacko: ???Mai am 2 incercari ??? Editat Mai 7, 2009 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 Nu beau bere, dar ma gandesc la ceva italian "late sixties" , varianta "CORSE" ceva de genul MV Agusta. ???Mai am 2 incercari ??? sal.un prim indiciu marca fabricata pana in 1930 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 nu cred prietene se aseamana dar nu este cauta la opel 500 sau neander este acelasi model Mesaj completat sal am gasit azi un rezervor un ghidon cu jugul superior si 2 roti, piese pe care nu reusesc sa le identific,asa ca daca le recunoaste cineva sa-mi spuna de la ce motocicleta provin. va salut Mesaj completat am revenit cu poze mai clare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Poate ca suna hilar ceea ce spun dar mie imi pare a fi rezervor de o moto de capacitate foarte mica (125-200cmc), si cand spun asta ma gandesc la un k-au rusesc sau la ceva cehesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 nu cred prietenese aseamana dar nu este cauta la opel 500 sau neander este acelasi model Mesaj completat sal am gasit azi un rezervor un ghidon cu jugul superior si 2 roti, piese pe care nu reusesc sa le identific,asa ca daca le recunoaste cineva sa-mi spuna de la ce motocicleta provin. va salut Mesaj completat am revenit cu poze mai clare DKW 250 dupa razboi;modelul cu jambe verticale pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Din aceeaÂşi categorie, o să postez Âşi eu niÂşte poze cu piese care nu Âştiu de la ce provin. Aripa asta spate sa fie de la un Zundapp KS601? Editat Ianuarie 15, 2010 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Din aceeaÂşi categorie, o să postez Âşi eu niÂşte poze cu piese care nu Âştiu de la ce provin. Aripa asta spate sa fie de la un Zundapp KS601? e de la un moto cu transmisi pe lant. KS601 e pe cardan.aripa e decupata mult mai mult ca sa fie pt cardan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Aripa pare sa fie ulterior decupata de vreun nene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 la KS 601 prinderea din mijloc la aripa spate e in interiorul aripei.la asta e in exterior.asta am mai observat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Din aceeaÂşi categorie, o să postez Âşi eu niÂşte poze cu piese care nu Âştiu de la ce provin. Aripa asta spate sa fie de la un Zundapp KS601? pare a fi de la un Simson, facuta din bucati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 E aripa de Simson Sport. Iar daca decupajul e original, inseamna ca e de le primele modele, chiar daca era pe cardan, probabil ca sa poti scoate aripa fara sa dai cardanul jos (impreuna cu grupul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 De Simson sa fie, ma deruteaza balamaua spate. E, ia sa mai facem niste poze la niste aripi, ca mai am cateva necunoscute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Cand esti sigur si din alte surse ca e de Simson Sport, m-ar interesa pe mine, mai mult doar ultimi 10 cm ca sa incerc sa refac o aripa ciopartita de Sport. Asa ca astept un pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) De Simson sa fie, ma deruteaza balamaua spate. e facuta asa ca sa poata sa scoata roata mai usor fara sa dea aripa jos. intr-adevar, e de Simson Sport. Editat Ianuarie 16, 2010 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Alte 2 necunoscute pentru mine. A. 1 o roată spate B. 2 amortizoare spate, ceva de NSU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Rotile, daca sunt pereche, par a fi de la ceva pana in ani `30. Ar fi bine daca ai putea sa faci ceva poze mai detaliate. Prinderile de spate sunt Illichmann, construite de domnul Illichmann Josef din Viena si erau accesori pentru cioperit motociclete. Nu ai fost montate pe nici o motocicleta din fabrica. Evident ca ma intereseaza pentru un proiect la care lucrez, o motocicleta care vreau sa o pastrez pentru mine, daca vrei pot sa iti dai si detalii cu poze daca asta te influenteaa cumva, dar pretul lor trebuie sa fie modic, altfel nu ma intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Lampa cu carbit pt. biciclete si motociclete din anii 1900 , asa este ???????? Cine stie mai multe detalii rog sa-mi spuna de la ce este si din ce an mai exact . lampa este fabricata de ; Herm Riemann la Chemnitz-Germania . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Scaf, accesorii pentru cioprit motocciclete? In ce perioada a fabricat nenea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Lampa cu carbit pt. biciclete si motociclete din anii 1900 , asa este ???????? Cine stie mai multe detalii rog sa-mi spuna de la ce este si din ce an mai exact . lampa este fabricata de ; Herm Riemann la Chemnitz-Germania . Bre ionele ,bre.Cu lampa aia se mergea la buda in perioada Imparatului Franz Josef.Nu o vinde ca o sa vina niste vremuri cand o sa ai nevoie de ea.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Lampa cu carbit pt. biciclete si motociclete din anii 1900 , asa este ???????? Cine stie mai multe detalii rog sa-mi spuna de la ce este si din ce an mai exact . lampa este fabricata de ; Herm Riemann la Chemnitz-Germania . daca e de dat,zi un pret la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Habar nu am de la ce maÂşinărie este, aÂşa că any ideas? Dă scânteie bună. Mesaj completat Magnetoul Bosch D1 A LS 12 aveti idee de la ce provine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Din aceeasi serie de necunoscute,supun experientei cunoscatorilor acest cadru cu roti si rezervor,pentru a afla de la ce este.A fost sallvata de la topit.Sa vedem cine se pricepe.Ca sa nu inceapa tot felul de speculatii,spun clar si de la inceput ca habarn-am despre ce este vorba.Iata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Pare a fi un dkw nz modificat in partea din spate si mijloc dar la dkw nz se detaseaza partea din spate a cadrului iar la asta pare dintruna.Ar fi interesant de vazut ce e sub rezervor !Furca e de ij,roata fata,aripile si rezervorul sunt de dkw nz.Pacat de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Este un Chopper, baby!!!! Recunosc că piesa de legătura e făcută la marea artă. Bunu, tu ai ij 49, păstrează chopperu că e bun de piese de schimb la cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate