horiabt Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Am gasit pe net aceasta secventa dintr-o cursa....trecand peste faptul ca cei doi care intra pe pista nu aveau voie sa faca asta pana ce cursa nu este oprita,ce se intampla cu al 2-lea motociclist care se loveste de ei ? Eu banuiesc dar este destul de greu de imaginat Edmund_TrackCrash_90sec.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 nu merge linku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 nu merge linku si io am incercat si nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 (editat) ihhh oare de ce nu merge? nene mai baga o data pls sa vada si okii nostri Editat Februarie 12, 2006 de R1der Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Acum chiar suntem curiosi....NU MERGE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 nu merge nici la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 NU MERGE! Si sunt curios! Eu zic sa-l prindem si sa-l spanzuram!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 (editat) sa nu ma spanzurati !!! am vazut ca nici eu nu il pot deschide pe forum... dar in computator merge..dati ceva adrese de email ca e tare rau ! Editat Februarie 12, 2006 de horiabt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 vorbeste cu un administrator, poate reuseste el sa-l puna pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 copiati linku intr-un accelerator de download (ex: getright) si merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Am gasit pe net aceasta secventa dintr-o cursa....trecand peste faptul ca cei doi care intra pe pista nu aveau voie sa faca asta pana ce cursa nu este oprita,ce se intampla cu al 2-lea motociclist care se loveste de ei ? Eu banuiesc dar este destul de greu de imaginat E mai vechi acest filmulet.Destul de naspa accidentul.Am inteles ca au murit si unul din cei doi care au intrat pe pista si pilotul care i-a lovit.Foarte urat oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Am si io filmuletzu asta. Intr-adevar e vechi, e nashpa ce se intampla acolo. Pe scurt: un motociclist intra in boblaj si cade, 2 oameni se duc sa il ajute(ma rog motoristul reuseste singur sa se tarasca in afara pistei) si pe urma incearca sa mute motoreta din mijlocul pistei. Intra un alt motorist in ei, pe unu il decapiteaza, unul scapa, motoristul moare. End of story. @toata lumea:parerea mea e ca oricat ar fi de nashpa unele accidente, e plin netul de astfel de filme, nu cred ca are sens sa se posteze la rubrica accidente. tendinta e ca din ce in ce mai multi sa faca copy&paste la filmuletze in aceasta rubrica. Daca tot posteaza macar sa posteza la Alte Discutii nu la Accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Dar nu pare viteza prea mare, cum de au murit 2 persoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 sa nu ma spanzurati !!! am vazut ca nici eu nu il pot deschide pe forum... dar in computator merge..dati ceva adrese de email ca e tare rau ! pretorian_29@yahoo.com trimite si la mine te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 Am si io filmuletzu asta. Intr-adevar e vechi, e nashpa ce se intampla acolo. Pe scurt: un motociclist intra in boblaj si cade, 2 oameni se duc sa il ajute(ma rog motoristul reuseste singur sa se tarasca in afara pistei) si pe urma incearca sa mute motoreta din mijlocul pistei. Intra un alt motorist in ei, pe unu il decapiteaza, unul scapa, motoristul moare. End of story. @toata lumea:parerea mea e ca oricat ar fi de nashpa unele accidente, e plin netul de astfel de filme, nu cred ca are sens sa se posteze la rubrica accidente. tendinta e ca din ce in ce mai multi sa faca copy&paste la filmuletze in aceasta rubrica. Daca tot posteaza macar sa posteza la Alte Discutii nu la Accidente. Intr-un fel ai dreptate ! Cu toate ca in multe tari autoritatile s-au gandit sa expuna relicve din accidente ca sa avertizeze oamenii asupra pericolului ! Este socant intradevar cine stie ,poate unii isi vor da seama ca viata merita traita,si nu se merita sa risti ! Scuze daca te-am oripilat ! Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 cred ca despre filmu asta e vorba i l puteti downloda de aici accident mai sunt si alte filmulete. intradevar destul de nasol mi se pare ca la unu din ei i-a zburat laba piciorului. si ciudat viteza nu pare asa mare..poate doar pare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 ORIBIL!! De ce dracu nu au oprit cursa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 (editat) pretorian_29@yahoo.com trimite si la mine te rog Nu trebuie sa-l deschide-ti pe forum dati click dreapta "save target as " il downloadati la voi in computer si merge. Oricum e groaznic ce sa intamplat acolo Editat Februarie 13, 2006 de sseba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Nu trebuie sa-l deschide-ti pe forum dati click dreapta "save target as " il downloadati la voi in computer si merge. Oricum e groaznic ce sa intamplat acolo Nu merge nici asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Am si io filmuletzu asta. Intr-adevar e vechi, e nashpa ce se intampla acolo. Pe scurt: un motociclist intra in boblaj si cade, 2 oameni se duc sa il ajute(ma rog motoristul reuseste singur sa se tarasca in afara pistei) si pe urma incearca sa mute motoreta din mijlocul pistei. Intra un alt motorist in ei, pe unu il decapiteaza, unul scapa, motoristul moare. End of story. @toata lumea:parerea mea e ca oricat ar fi de nashpa unele accidente, e plin netul de astfel de filme, nu cred ca are sens sa se posteze la rubrica accidente. tendinta e ca din ce in ce mai multi sa faca copy&paste la filmuletze in aceasta rubrica. Daca tot posteaza macar sa posteza la Alte Discutii nu la Accidente. Am mai auzit versiuni cu....uite nene cum il taie pe ala pe jumate...de fapt resturile acelea daca vei privi cu mai mare atentie o sa vezi ca sunt de la carena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Bre nu te contrazic, asa o fi, insa calitatea la care e filmuletzu e slabutza. Io asa am avut impresia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 dupa ce l-a taiat pe mecanicu ala sau ce era ... ramasese o bucatica de ceva care se mai misca ... ce o fi ?? stie cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleine Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dama Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 si aia prosti, in loc sa-l ia pe pilot de pe circuit merg sa traga de hardughia de 200 de kg. ce credeau ca fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 pretorian_29@yahoo.com trimite si la mine te rog l-am primit mc, uh ce urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate