Andry Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Mai taie din ele dă-le 'req .. cratimele ! Odată ţi-a scăpat mâna şi din reflex ai scris bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Mai taie din ele dă-le 'req .. cratimele ! Odată ţi-a scăpat mâna şi din reflex ai scris bine. Complicata gramatica asta ... a pus omul cratime, sa fie acolo. Si numai ... si nu mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Am vazut ca mi-au sters postul, ce sa ii faci aici pe forum când deranjezi pe cineva se uita la cea mai mica greseala ca sa te atace.... asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Ce sa fac... asa e cand scrii pe forum si vorbesti cu seful la servici in acelasi timp.... ti-e frica sa nu gresesti. Ma intreb ce i-am zis, de fapt, omului..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Nici eu nu vad logica, sincer. Neagu...ce s-a intamplat ? Ne poti da mai multe detalii ?...ce post ti s-a sters ? ...etc Chiar nu vad cu ce te-a atacat Andrei Belcic. Si vorba aia....eu cu el chiar am schimbat ceva "opinii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Hm, probabil Neagu facuse niste remarci la greselile mele gramaticale (remarci pe care eu nu am apucat sa le citesc) si vreun moderator le-o fi considerat prea acide si a sters postul respectiv. Acum, ce sa zic, daca moderatorul a considerat asa, poate ca e mai bine ca postul respectiv sa nu mai apara, dar exista private message daca Neagu tine neaparat sa-mi transmita remarcile lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Am vazut ca mi-au sters postul, ce sa ii faci aici pe forum când deranjezi pe cineva se uita la cea mai mica greseala ca sa te atace.... asta e Neagule eu nu vad nici un post sters (moderatorii pot vedea posturile sterse) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Da, remarci legate de greselile tale(gramaticale sau nu) si eu am facut, dar fara rautate. Chiar daca au fost foarte...directe. In fine, eu in trecut am deranjat "Imparatia"(a se citi concurenta) ....vorba aia ! Si am stat de doua ori pe tusa....nu mai reiau ca iar ma apuca dracii Ciudat oricum. ... Hai cu primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Salutare, imi cer scuze e vorba dupa topicul cu un transalp de vanzare unde m-am ciondanit cu userul Adrian.... incerca sa ii spuna omului ca este prea scumpa motoreta si m-am bagat si eu sa il lase in pace, si binenteles ca omul a inceput sa imi faca morala ca sa iau lectii de gramatica si am fost nitel mai vulgar in exprimare.Mi-a zis s ainvat unde se pune cratima si eu l-am intrebat daca ma-sa are cratima..... Am vazut ca postul s-a sters cred ca dupa maxim 2 ore. Am postat aici ca daca nu ma insel si Arthur a postat pe topicul respectiv.... Scuze daca am deranjat pe cineva de aici dar acolo chiar eram ofticat ca sa zic asa si nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 OK, haideti sa revenim la Africa Twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 1 iunie pica duminica anul asta..... nu mai avem mult pana la Nadrag... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Ce mai, bag de seama ca nu a-ti auzit. Valeniul face rocada cu Ncity Salve. Am o dilema! care dintre AT foloseste alt sistem la senzorul de cric fata de cel din anii 89-91, ma refer la cel cu cioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Salutare, mai stie cineva ceva de rd04 ala de "dezme-vanzare" ? Pana la urma se dezmembreaza sau se vinde intreaga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 pai zicea omul ca incearca sa o treaca in buletin, pacat sa se dezmembreze desi sunt convins ca si piesele ar trai mult pe alte afrikane. Nenea GPMUCCI lucreaza la un proiect tare interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Stiu ca e pacat, intrebam doar, pentru ca vreau sa stiu daca mai rabd vreo luna si le iau de aici sau ma apuc de cotrobait ebay-ul... Interesant proiectul ala zici ca-i HULK al crossurilor In alta dezordine de idei, am scos ieri balena un pic sa se dezmorteasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Arata bine...si merge bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 In alta dezordine de idei, am scos ieri balena un pic sa se dezmorteasca sa pui burdufuri la telescoape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 sa pui burdufuri la telescoape Yes, sir, am in plan,luna viitoare sa incep incet incet s-o echipez cu ce mai trebuie; ai idee ce dimensiuni trebuie burdufurile? ca unde am intrebat au "originale" la 250 si "universale" la 140 si la alea originale nu "au sa-mi dea dimensiuni" asa ca mi-au cerut dimensiuni daca imi comand universale. *am tot uitat sa masor unde vin prinse burdufurile de pahare si sus la jug,nu intreb pe motiv ca sunt comod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 eu lusem de la Achimoto undeva la 60ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Multumesc de pont, o sa-mi pun un reminder pe telefon sa nu mai uit sa masor cand trec pe la garaj. *tot sunt de parere ca ar trebui sa avem buton de "like" si "dislike" pe forumuri, sa nu mai incarcam topicurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Stiu ca e pacat, intrebam doar, pentru ca vreau sa stiu daca mai rabd vreo luna si le iau de aici sau ma apuc de cotrobait ebay-ul... Ce piese iti trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Scuze,de raspunsul tardiv, in mare parte am probleme de estetica, trebuie sa ma bag un pic sa vad cablaraia de la bord ce zice pentru ca pe acolo nu-mi merg din martori: cei de benzina (releul, mufa si pinii nu mai fac, corp comun), cel de neutru, cel de cric (acolo lipseste complet sistemul,dar nu mi-e foarte necesar), trebuie sa rezolv rotile,spitele sunt mega ruginite, sper sa rezolv cu sablare problema, carena spate stanga are lipsa capacul de la cutia de scule (e prinsa o tabla cu nituri). Spun ca trebuie sa verific toata cablaraia de bord pentru ca omul de la care am luat-o a incercat sa treaca pe bord digital s-a bagat in ea,a taiat,a anulat, dupa care s-a plictisit si a lasat-o asa. As mai vrea un cric central, chit ca-l folosesc mai mult pentru servisari,dar e mai usor decat sa facem echilibristica pe cricuri si lemne. A si inca o problemuta: tot trebuie sa umblu la surubul de la relanti (?) ca mi se tot deregleaza turatia, poate lipseste ceva p-acolo; si inca una,era sa uit, as cauta al ta pompa de frana pentru fata pentru ca acutala are rupt suportul pentru oglinda, oglinda vine prinsa pe un suport de ghidon si din cauza suportului imi sta handguardul prea jos si-mi bate vantul in mana, plus ca pompa are gemuletul ala anulat (era matuit si cica de aia l-a anulat, bullshit dupa parerea mea) cu 2 saibe surub si piulita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Mi s-o pus pata pe asa un ghidon any clue ce marka e, unghiuri samd? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Mi s-o pus pata pe asa un ghidon any clue ce marka e, unghiuri samd? Mie imi seamana cu ghidonul de Honda Hornet . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Arata bine.. si cred ca e de 28. Ce bine mi-ar sta si mie unul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate