Banzay Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 (editat) Sa pui niste poze cu modul in care ai facut montajul. Eu am postat ce kilometraj astept...poate ar fii ideal sa iti cauti si tu ceva asemanator....afisaza multe info...si nu e nici scump. Tu ai comandat magneti dintraia?! Ca am vazut ca iti faceai probleme cu montajul kilometrajului. Intai si intai da cu magnetul prin dreptul cititorului si verifica distanta la care il 'citeste'. Functie de asta vezi unde il fixezi. Eu lipisem pe discul de frana (partea nefolosita, logic) 2. Merge lipit cu orice, eu personal am lipit cu ... prenandez si a tinut. Nu am folosit insa prea mult jucaria respectiva sa stiu cum tine si in timp, insa solutia colegului cu poxipol e cat se poate de buna/rezistenta/estetica. Editat Mai 24, 2012 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Salut. O sa postez mai multe poze cand termin. Deocamdata astea: Adi intareste cat se poate de bn ... ideea este sa fie cat mai usor ansamblu din fata, eu am pus derulator trip.ul (hartie in derulator, cantareste si aia, si m,am trezit ca dadea din cap kkatelusii aia de la luneta masinilor. a cedat cadrul......cauta cum au facut si altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 countdown timer: 6 days untill The Africa Twin Meeting 2012 at Nadrag-City weather.com si alte site-uri zic cum ca o sa ploua insa observatiile mele din aceste 3 zile zic ca nu le prea au cu prognoza. trebuia sa fie furtuna cu fulgere la Timisoara insa doar usor innorat. si in alta ordine de idei: AUCH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 countdown timer: 6 days untill The Africa Twin Meeting 2012 at Nadrag-City Strigam catalogul! Trebuie sa stim cate persoane vin ca sa stim cata carne cumparam. Meniu: vineri seara - face Tibor gulas cu fasole si afumatura. Sambata seara - gratare din ceafa de porc (cea mai buna leguma). Deci: 1. CSTELIA + nevasta + copil 2. ZOLI 3. BORCO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 1. CSTELIA + nevasta + copil 2. ZOLI 3. BORCO 4. Raoul + sotioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 1. CSTELIA + nevasta + copil 2. ZOLI 3. BORCO 4. Raoul + sotioara 5. Rul..eu vreua numai jar ...vin cu carnea de acasa(tin regim alimentar)!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Pai si eu vin. cip a ramas undeva prin budva. eu sunt acum in Bosnia. treceti-ma si pe mine la cina cea de taina de vineri :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Pai si eu vin. cip a ramas undeva prin budva. eu sunt acum in Bosnia. treceti-ma si pe mine la cina cea de taina de vineri :-) Sa vii sanatos .. cu povesti si foto!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 @ Cstelia "gratare din ceafa de porc (cea mai buna leguma)." Ce este un vegetarian? Este unul care mananca mancarii mele mancarea. Africanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 @ Cstelia "gratare din ceafa de porc (cea mai buna leguma)." Ce este un vegetarian? Este unul care mananca mancarii mele mancarea. Africanu ...sau:Daca iubiti animalele..de ce le mancati mancarea!!!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 1. CSTELIA + nevasta + copil 2. ZOLI 3. BORCO 4. Raoul + sotioara 5. Rul..eu vreua numai jar ...vin cu carnea de acasa(tin regim alimentar)!! 6. Mihut Pai si Cip nu vine? Ramane la Budva? Tu esti singur sau cu insotitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Oameni buni, va rog sa precizati si numarul mancatorilor, nu de altceva, dar trebuie sa stiu din ce cat cumpar. Bineinteles ca va fi mancare din belsug, dar nu vreau nici sa facem portie tripla si sa coste aiurea, nici sa nu ajunga. Apropo de vegetarieni... FASOLEA NU ESTE CARNE!!! Lasati carnea si afumaturile in fundul ceaunului daca vreti, ca ne sacrificam noi restul... PS. VEGETARIAN = vechi cuvant americo-indian, semnificatia ei fiind vanator nepriceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Au inceput antrenamentele oficiale!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Au inceput antrenamentele oficiale!! De aia te iubim noi pă tine, că eÂşti țăcănit rău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 1. CSTELIA + nevasta + copil 2. ZOLI 3. BORCO 4. Raoul + sotioara 5. Rul..eu vreua numai jar ...vin cu carnea de acasa(tin regim alimentar)!! 6. Mihut 7. Neagu (mananc orice) ] Boiere la ce traseu te-ai gandit spre Nadrag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 (editat) Intrebare : merge cineva la nadrag la meeting pe langa timis (raul timis.)? eu cu niste preteni care vrem sa mergem plecam vineri cel tarziu la 19:00 lucram pana la 17:00 de aia nu putem mai repede , si avem cauciucuri de cross pe mobre si vrem sa merem pe langa timis de exemplu, ceva sfaturi ? a fost cineva la plimbare pe un traseu de genu pana la nadrag ? Editat Mai 26, 2012 de Aragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Intrebare : merge cineva la nadrag la meeting pe langa timis (raul timis.)? eu cu niste preteni care vrem sa mergem plecam vineri cel tarziu la 19:00 lucram pana la 17:00 de aia nu putem mai repede , si avem cauciucuri de cross pe mobre si vrem sa merem pe langa timis de exemplu, ceva sfaturi ? a fost cineva la plimbare pe un traseu de genu pana la nadrag ? Drumul pe lanaga Timis iti va lua o vesnicie. Am incercat eu mai de mult si am abandonat pentru ca dupa vreo 4 ore nu ajunsesem la Lugoj. Pana la Nadrag nu se tocesc crampoanele. In 2010 am mers din Timisoara pana la Valeni pe crampoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 aha mersi de sfat , poi tot o ruta ceva de genu trebe sa gasim ca nu au toti baieti asigurari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jacques Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 (editat) 1. CSTELIA + nevasta + copil 2. ZOLI 3. BORCO 4. Raoul + sotioara 5. Rul..eu vreua numai jar ...vin cu carnea de acasa(tin regim alimentar)!! 6. Mihut 7. Neagu (mananc orice) 8. Jacques + LC4 (= 2 persoane) Ce se gaseste loco in privinta bautura si mancare? Tre sa aprovizionam preventiv? Editat Mai 27, 2012 de jacques Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 estem destule magazine locale(cu preturi ok, putintel mais cumpe la la supermarketurile din orase). sambata dimineata(7.30-9.00) estem si piata cu produse naturale de la taranii din satele apropiate(special pentru cei ce tin regim ) Lista actualizata: 1. CSTELIA + nevasta + copil 2. ZOLI 3. BORCO 4. Raoul + sotioara 5. Rul..eu vreua numai jar ...vin cu carnea de acasa(tin regim alimentar)!! 6. Mihut 7. Neagu (mananc orice) 8. Jacques + LC4 (= 2 persoane) 9. Aragon and co( ? persoane) ----------------------------------- 12 carnivori pana acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Pe mine ma incurca o mica problema in familie, dar pot veni sambata inainte de pranz si trebuie sa fiu inapoi sambata seara De aceea nu ma inscriu oficial la cazanul de sambata, dar sper ca mai ramane ceva din gulasul de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 din experienta ultimilor ani va pot spune urmatoarele: vineri seara focul si "ceaunul" e gata pe la 21.00-21.30 sambata se pleaca spre traseu pe la 9.00-9.30(cel tarziu 10.00) si gratarele se termina pe la 20.00 se recomanda sa aveti un scaunel pliabil sa ne putem aduna in jurul focului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 (editat) Va rog frumos inca o data, datorita faptului ca dintre voi sunt vegetarieni, persoane care tin regim, oameni care din fel si fel de motive personale din pacate nu pot veni pentru toate cele 3 zile/2 seri cu mancare, specificati numarul de persoane si masa la care "se aboneaza". Nu uitati sa va aduceti farfurii!!! Pe langa nume si nr de persoane, treceti un "V" pentru masa de vineri, un "S" pentru masa de sambata, sau un "S"+"V" pentru ambele mese. Multumim, si va asteptam. PS: Boiere, daca traseul de anul asta catre NADRAG trece din nou prin Aiud (daca tin bine minte), mai adu o tura de vin alb din ala bun. PPS: Pregatiti caii, nu mai este mult. Editat Mai 27, 2012 de tibor_mt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 (editat) Azi duminica 5.27.12 am incercat sa gasim o ruta spre lugoj (pe langa raul timis )traseul e cam dificil mai ales cand o sa venim cu bagaje probabil o sa incercam sa mergem pe asfalt , in gasca mea suntem 3 motociclete 4 persoane si speram sa mai convingem 2 persoane cu tot cu motorete , mancam si un fund de porc daca e gatit bine . ps: se poate se primesc un nr de telefon pentru informati despre traseu in caz ca ne ratacim sau ceva de genu mersi : Noi plecam vineri si vrem sa stam pana duminica . Editat Mai 27, 2012 de Aragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Lista actualizata: 1. CSTELIA + nevasta + copil 2. ZOLI 3. BORCO 4. Raoul + sotioara 5. Rul..eu vreua numai jar ...vin cu carnea de acasa(tin regim alimentar)!! 6. Mihut 7. Neagu (mananc orice) 8. Jacques + LC4 (= 2 persoane) 9. Aragon and co( ? persoane) 10. Bulinu' + 1 si un pici VSD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate