Galen Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) Mulțumesc Galen, dar dacă este cel pe care îl ai la vânzare de doi ani ( /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=622172 ) nu-l doresc, nu-mi place deloc modelul de prindere. Uite aici poti sa-ti comanzi unul "custom" si in plus foarte convenabil ca pret. http://www.heavyduties.ro/hdprodro.html Modelul de prindere e optim, pretul mai putin Editat Iunie 25, 2012 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Am venit de la tura abea azi...asa ca nu am apucat sa scriu peste weekend. Ma bag si eu la un tricou...Marine M...cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) Ei, personal nu-s de acord cu ce spui legat de preț ( cum că nu ar fi optim, deÂşi mai sus ai spus că prețul este bun ) . LA 65€ pentru crashbar enduro ( http://www.heavyduties.ro/fgrd07/data/images3/1crash_bar_enduro_3.jpg ) nu am deloc ce să comentez, este sub 300 lei Âşi poate cea mai ieftină variantă de achiziționare a unui crashbar. Iar legat de sistemul de prindere : exact un crashbar Hepco&Becker am pe motocicletă, acelaÂşi model ca Âşi al tău, cu precizarea că ureachea de prindere din lateral este situată mai jos pentru a-i fi scurtată lungimea. Este un sistem rapid, ce merge montat fară nici un alt accesoriu ( surub, piulită, oriÂşice ), dar care nu mă mulțumeÂşte din aspectul punctelor unde a fost ales să fie montat pe cadru, care se pot distruge aparent uÂşor la o trântă mai serioasă. ÂŞi prin asta mă refer la forfecarea Âşurubului ce ține radiatorul, Âşurub metric 6 de care este prins Âşi crashbarul. În poza ataÂşată vezi care a fost soluția de moment pentru a prinde crashbarul pentru a nu găuri Âşi mai tare radiatorul ( s-a jucat prin lamelele radiatorului ureachea de prindere a crashbarului până am observat că nu mai stă unde i-a fost menit ). Singurul aspect care-mi place la acest crashbar este poziționarea barei de protecție inferioară, care acoperă Âşi scutul. Am tras ieri o tură cu Gabitza_Bv aÂşa ca de duminică după ploaie, soft enduro. ÂŞi-am tras numai două trânte, una din vina-mi pentru că nu am abordat conform legislației în vigoare un Âşleau, iar ce-a de-a doua, eh, cracii taică. Hai noroc ! Edit: uitai să pun pozele. Iaca Âşi lista cu tricouri : 1. CipriAT 1xL barb. + Romina 1xS fem. 2. Rul 1x XL barb. + Irina 1x M fem 3. Andry 1x S barb. + Andreea 1x S fem. 4. Boieru' 2buc XXl de mascul dominant si 1buc S de dama pt Roxi 5. Sebicozaurus 1x L barb. 6. Gabitza_bv 1x M barb. 7. CStelia 1x L barb. + 2xS fem. 8. Alecu 1x L barb. 9. Marius.Roibu 1x M barb. Editat Iunie 25, 2012 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Mai da eu...fie pentru ca nu am fost atent...fie ca pur si simplu nu ati fost foarte expliciti....nu stiu cand....unde exact....ce se va intampla samd...la acest Rasnov. Dati oameni buni detalii sa pricepe si mintea olteanului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) Colții Cheii, RâÂşnov, 6-8 iulie ( weekendul viitor ). Undeva p-aici dacă-mi aduc bine aminte spusele lui Rul : http://goo.gl/maps/TiXX Poznă : /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=816325 Editat Iunie 25, 2012 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Mda....futui.....teoretic ar terbui sa fiu la catarat pe cheile butii atunci. Raman cu tricoul, si daca ajung si daca nu....si oi vedea ce va fii pana atunci, poate se mai razgandesc din oamenii cu care ar terbui sa merg...si sa am weekendul acoperit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Mda....futui.....teoretic ar terbui sa fiu la catarat pe cheile butii atunci. Raman cu tricoul, si daca ajung si daca nu....si oi vedea ce va fii pana atunci, poate se mai razgandesc din oamenii cu care ar terbui sa merg...si sa am weekendul acoperit. pai te poti catara si in Cheile Rasnoavei ca e in zona locatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) Şi-am tras numai două trânte, Incepi sa ma superi Ce naiba faci? Doar doua? Editat Iunie 25, 2012 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Deoarece "cuvantul" "africa twin" este compus din 2 silabe, a fost nevoie de 2 motorete africane pt aceasta tura umeda. Desi nu ne-a plouat deloc am ajuns acasa leoarca, am stor sosetele de 3 ori pe drum. Am avut parte de garle, rauri, ape, balti, bere, carnaciori la gratar, jet de apa de la roata celui din fata, valuri de diferite dimensiuni. Intradevar andry o avut doar 2 trante...io 3...deci l-am luat o sa postam si ceva filmulete caci sunt mai reusite ca pozele... Andry, hai sa-ti dau la spalat cotrentele si sa-mi cureti casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Pentru ca tot se vorbeste despre ture si cazaturi am sa va propun si eu un traseu ce l-am facut weekend-ul asta...si pe care il consider de un mare angajament. Plecare dinspre Herculane (sau de la capatul celalalt dupa caz - Petrosani) Herculane - Cerna Sat - Lacul Valea lui Iovan - Izvoarele Cernei - Campul lui Neag - Valea de Brazi - Uricani. Cu mentiunea ca doar cativa km - poate 10 15 km sunt pe asfalt....restul este numai forestier....Peisajele sunt dincolo de cuvinte.... PS: la Cerna Sat musai vizitate si cheile Corcoaiei. Poze acum alte poze...pentru ca vad ca nu ma lasa sa le pun pe toate si poze2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 cam drept traseul. arata ca unul de viteza. cred ca e foarte fain si daca am ocazia sa ajung pe acolo, cu siguranta o sa il fac. noua ne plac mai intortocheate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) Deoarece "cuvantul" "africa twin" este compus din 2 silabe, a fost nevoie de 2 motorete africane pt aceasta tura umeda. Desi nu ne-a plouat deloc am ajuns acasa leoarca, am stor sosetele de 3 ori pe drum. Am avut parte de garle, rauri, ape, balti, bere, carnaciori la gratar, jet de apa de la roata celui din fata, valuri de diferite dimensiuni. Intradevar andry o avut doar 2 trante...io 3...deci l-am luat o sa postam si ceva filmulete caci sunt mai reusite ca pozele... Andry, hai sa-ti dau la spalat cotrentele si sa-mi cureti casca si ceva filmulete: si Editat Iunie 25, 2012 de Gabitza_Bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Boiere...alea erau drumurile.....e scara mare....ca la scara mai mica sunt mai multe curbe....unele chiar de pus genunchiul jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 cam drept traseul. arata ca unul de viteza. cred ca e foarte fain si daca am ocazia sa ajung pe acolo, cu siguranta o sa il fac. noua ne plac mai intortocheate... Ceeee? De viteza? Revino-ti, prietene! Boiere, sunt cam 60 km de enduro si nu stiu daca exista portiune dreapta mai lunga de 1 km Las' ca ajungi tu acolo si ai sa vezi La cum te cunosc o sa faci traseul ala dus-intors pana se termina benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Pai normal ca imi place. Si dupa cum arata pe jos drumul, acolo trebuie mers de cel putin doua ori. O data sa te bucuri de traseu, de natura, de frumusetile locului, si a doua oara sa te bucuri de motor, si de mana bagata pana la cot in acceleratie. Ma oftic ca nu am ajuns la tabara de enduro de la Craiova... p.s. Incepem sa pregatim traseul pentru intalnire. Leo face dansul ploii, sa va asiguram si ceva noroi pe traseu... Samabata iesit la o plimbare de relaxare, impreuna cu un prieten fost Transalpist, actual ATV-ist. Soare la Valeni, rupere de nori la Cascada Schinda. Jumatate de traseu am fost uzi de transpiratie si plini de praf, jumatate uzi de la ploaie si plini de un noroi clisos, care se lipea de gume de parca era facut cu super-glue. Deci dansul lui Leo a dat rezultate. Ofticat mai e cand ramane acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Traseul ce l am propus eu nu are nici o treaba cu Raliul Olteniei. E un drum ce l am facut din dorinta de a vizita locurile....Si da.....ca sa fie si mai palpitant.....tre sa ploua inainte. Pe mine m a prins ploaia fix cand eram pe drum....si cu o seara inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Stiu ca nu are treaba cu raliul. Eu spuneam ca ma oftica ca nu am ajuns, pentru ca a fost frumos, si sunt zone tare faine acolo. Asta ca sa nu mai spun ca aveam ocazia sa stam la o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Pentru ca tot se vorbeste despre ture si cazaturi am sa va propun si eu un traseu ce l-am facut weekend-ul asta...si pe care il consider de un mare angajament. Plecare dinspre Herculane (sau de la capatul celalalt dupa caz - Petrosani) Herculane - Cerna Sat - Lacul Valea lui Iovan - Izvoarele Cernei - Campul lui Neag - Valea de Brazi - Uricani. Cu mentiunea ca doar cativa km - poate 10 15 km sunt pe asfalt....restul este numai forestier....Peisajele sunt dincolo de cuvinte.... PS: la Cerna Sat musai vizitate si cheile Corcoaiei. Poze acum si poze2 Traseul asta l-am facut cand am plecat spre Nadrag, anul asta :-) Super faina zona de forestier si nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Africa Twin, cea mai bengoasă basculă de pe Âşantierul saharian ! ( asta ca să mai continue diverse discuții ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 p.s. Incepem sa pregatim traseul pentru intalnire. Campam tot la locatia cunoscuta, sau? Sa stiu daca sterg cruciulita facuta cu pixu' pe ecranu' GPS-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Inca nu se stie. Ne gandim sa facem camparea la Valeni, dar inca nu s-a stabilit nimic sigur. O sa ne strangem intr-o seara sa discutam, si va anuntam. Ieri am facut protectiile de radiator. Probabil o sa apara voci care vor spune ca sunt prea mari, sau prea grele, sau ca obstructioneaza racirea, dar mi se falfaie. Radiatoarele mele nu mai rezista la multe trante. Acum 5 minute ne-au sosit si cauciucurile de fatza. Leo mai avea putin si mergea pe panza. Ma duc sa ii fac o surpriza si sa ii duc cauciucul nou. Pun o poza si cu vechea membrana, sa vedeti cu ce am mers jumatate de an... Acum o ora au sosit si oglinzile de la Achimoto si 5 pompe vacumatice. Cine are nevoie urgenta de ele, sa stiu cum le trimit. Urmatoarele vor veni luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 (editat) aia vrea sa fie pompa magica? ps: mie imi place aparatoarea ta de radiator, poti sa-mi faci si mie 2 Editat Iunie 29, 2012 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Ieri am facut protectiile de radiator. ..... si 5 pompe vacumatice. Cine are nevoie urgenta de ele, sa stiu cum le trimit. Urmatoarele vor veni luni. Boiere, la care radiator te referi, ca nu ma prind Pompa "mea" o poti trimite la Timisoara, numai sa si spui la cine o trimiti Desigur, nu e urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 (editat) Boierule, daca nu te-as sti om serios as trai cu impresia ca ai largit intentionat crapatura aia din membrana, inainte sa-i faci poza si asta numai ca sa-i dai o sclipire de eroina Retei, insa stiindu-te om serios o iau ca atare. Cam ciudatele cauciucurile astea. Cum le cheama si cat te-au/v-au costat. Eu iti spun daca imi plac aparatorile de radiator daca pui ceva imagini cu ele montate. De pompa nu am nevoie acum, am luat-o pentru orice eventualitate, ca majoritatea de altfel. Mie sa-mi spui cand vrei sa-ti trimit banii. Ti-ai luat oglinzi pliabile sau ai luat din alea normale cu 25 lei ? Si zi-mi si mie, te rog, ce pinion/foaie are Leo pe drujba ? Sport la treaba! Editat Iunie 29, 2012 de oqkoq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Eu am pus o pompa ca asta (acum este rezerva) si faptul ca nu are nici un sistem de reglarea al presiuni mie au început sa-mi curga (dadeau benzina pe supraplin)carburatoarele...adică erau momente când nu mai inchideau cuiele pontou...așa ca am pus la loc pompa vacumatica de la mikuni care are un circuit suplimentar care in momentul când carburatoarele sunt pline se deschide prin intermediul unei valve si nu mai creaza presiune pe cuiul pontou....cam același lucru ca si la pompa electrică care "simte" când este presiune si in acel moment nu mai pompeaza.....de aceea pt aceste pompe încerc acum un "sistem de retur" sau ar trebuii redusă (in cazul meu)secțiunea gauri din recordul de la vacum in așa fel încât sa nu mai tragă așa tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate