Arthur E Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 #1 Eu (3) #2 Korben (1) #3 Andry (1) #4 Eliadar (2) #5 Mihut (2 + (1) ) #6 Africanu (1) #7 Bulinu (2 +1) #8 Neagu (2 + 2) #9 Leo (1) - scriu eu ca lui i s-a furat internetu' #10 Borco (2) #11 Mircea Leschian (1) #12 Pilu (1) #13 Boieru (2) #14 Zoli (1) Timid ptr inceput , subscriu si eu la aceasta lista ! Daca nu fac furori pe off road sper sa fac macar cateva poze sa va rupa inimile peste ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Chiar asa... ma gandeam ca trebuie sa apara si mielul ratacit #1 Eu (3) #2 Korben (1) #3 Andry (1) #4 Eliadar (2) #5 Mihut (2 + (1) ) #6 Africanu (1) #7 Bulinu (2 +1) #8 Neagu (2 + 2) #9 Leo (1) - scriu eu ca lui i s-a furat internetu' #10 Borco (2) #11 Mircea Leschian (1) #12 Pilu (1) #13 Boieru (2) #14 Zoli (1) #15 Arthur (1 + ?) #16 Mihnea (1) #17 Alex Gherega (2) toate ca toate, da nu-l vad pe Tibi pe lista.... Noi ce mancam vineri seara? Ma rog, noaptea, ca numai asa stiu eu sa ajung la Nadrag. Nu dau de el nicicum. In cel mai rau caz cautam ciuperci prin padure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Alecu (L) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 si daaa, I'm back cu un RD07A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Nenea Stelea , la tricouri ma inscriu si eu : un L la baiatu si un S la fata , ca doar n-o sta in saua dejaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Cristi, imi permit sa dezvolt ce a scris Alecu Vrea si el un tricou, marimea L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 #1 Eu (3) #2 Korben (1) #3 Andry (1) #4 Eliadar (2) #5 Mihut (2 + (1) ) #6 Africanu (1) #7 Bulinu (2 +1) #8 Neagu (2 + 2) #9 Leo (1) - scriu eu ca lui i s-a furat internetu' #10 Borco (2) #11 Mircea Leschian (1) #12 Pilu (1) #13 Boieru (2) #14 Zoli (1) #15 Arthur (2) #16 Mihnea (1) #17 Alex Gherega (2) #18 Alecu (1) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Putine ciuperci pt atatia afrikani! Tibi san nacajit de anul trecut fu cu ceaunul. Nici daca-l gasiti nu cred ca se mai baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 #1 Eu (3) #2 Korben (1) #3 Andry (1) #4 Eliadar (2) #5 Mihut (2 + (1) ) #6 Africanu (1) #7 Bulinu (2 +1) #8 Neagu (2 + 2) #9 Leo (1) - scriu eu ca lui i s-a furat internetu' #10 Borco (2) #11 Mircea Leschian (1) #12 Pilu (1) #13 Boieru (2) #14 Zoli (1) #15 Arthur (2) #16 Mihnea (1) #17 Alex Gherega (2) #18 Alecu (1) # 19 Escovent (2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 #1 Eu (3)#2 Korben (1)#3 Andry (1)#4 Eliadar (2)#5 Mihut (2 + (1) )#6 Africanu (1)#7 Bulinu (2 +1)#8 Neagu (2 + 2)#9 Leo (1) - scriu eu ca lui i s-a furat internetu'#10 Borco (2)#11 Mircea Leschian (1)#12 Pilu (1)#13 Boieru (2)#14 Zoli (1)#15 Arthur (2)#16 Mihnea (1)#17 Alex Gherega (2)#18 Alecu (1)#19 Escovent (2)#20 Tibor "The gulyas master" Va trebui sa dau in lucru tricourile, asadar mai puteti sa va abonati pana Duminica, 5 Mai. Luni lansez comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Caut cdi defect de africa twin rd 04 . mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Am reusit sa termin inventia si sa-mi fac moto ideal!!nu-i gata 100% dar cam asa vroiam sa arate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Faina. Sa ne zici cum se prezinta in oras, pe curbe si alte observatii. Ahh si pretul conversiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Dap. Se cheama AfricaTwin MultiStrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Rotile sunt adaptate de la o alta motocicleta banuiesc, nu ? Daca da, de la ce motocicleta sunt rotile ? Si-a schimbat cineva placutele de frana de curand ? Ce recomandari aveti avand in vedere experientele anterioare ? Eu ma gandeam la SBS. E bine sau mai bine m-as reorienta ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Dap. Se cheama AfricaTwin MultiStrada. Exact..dupa multe moto detinute asta este din punctul meu de vedere ideala ..plusurile si minusurile se compenseaza perfect!! Faina. Sa ne zici cum se prezinta in oras, pe curbe si alte observatii. Ahh si pretul conversiei Am sa folosesc expresia unui prieten:" motocicleta este vis"!!sta super pe drum si curbe iar frana fata este de "doua degete" deoarece am pastarat acelasi diametru de disc si roata mai mica amplifica forta de franare..costuri nu stiu inca dar cred ca nu depasesc 300 euro(fara caucicuri)!! Rotile sunt adaptate de la o alta motocicleta banuiesc, nu ? Daca da, de la ce motocicleta sunt rotile ? Si-a schimbat cineva placutele de frana de curand ? Ce recomandari aveti avand in vedere experientele anterioare ? Eu ma gandeam la SBS. E bine sau mai bine m-as reorienta ? Multumesc Roata de fata este de la cbr f2 si spatele este de f3 Iar pt imbunatatirea suspensiei fata am sa pun un set de valve " Ricor intiminator" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathu Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Iar pt imbunatatirea suspensiei fata am sa pun un set de valve " Ricor intiminator" Ai gasit Intiminator undeva in Europa? Daca da, te rog sa imi spui si mie unde... sau vrei sa le comanzi din state? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Ai gasit Intiminator undeva in Europa? Daca da, te rog sa imi spui si mie unde... sau vrei sa le comanzi din state? Le-a cumparat pt mine un prieten din state..dar gasisem un importator si pe Europa...intra pe siteul oficial si poate te directioneza spre unul din Europa...nu le-am montat inca(sunt pe drum inca) dar o sa pun aici primele impresi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 #1 Eu (3)#2 Korben (1)#3 Andry (1)#4 Eliadar (2)#5 Mihut (2 + (1) )#6 Africanu (1)#7 Bulinu (2 +1)#8 Neagu (2 + 2)#9 Leo (1) - scriu eu ca lui i s-a furat internetu'#10 Borco (2)#11 Mircea Leschian (1)#12 Pilu (1)#13 Boieru (2)#14 Zoli (1)#15 Arthur (2)#16 Mihnea (1)#17 Alex Gherega (2)#18 Alecu (1)#19 Escovent (2)#20 Tibor "The gulyas master" #21 Pufarinu (2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Putine ciuperci pt atatia afrikani! Tibi san nacajit de anul trecut fu cu ceaunul. Nici daca-l gasiti nu cred ca se mai baga. ... se baga ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 ... se baga ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Si-a schimbat cineva placutele de frana de curand ? Ce recomandari aveti avand in vedere experientele anterioare ? Eu ma gandeam la SBS. E bine sau mai bine m-as reorienta ? Multumesc Unul dintre braşoveni NU recomanda SBS pentru că nu a fost câtuşi de puţin mulţumit de ele. Paremi-se ca sebicozaurus. Atât timp cât setul de plăcuţe Nissin originale se găseşte la 125 lei, de ce ai încerca alte variante ? Măcar pentru frâna faţă să foloseşti ceva recomandat, pe spate te mai poţi îndrepta cu privirea şi către alte produse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 #1 Eu (3)#2 Korben (1)#3 Andry (1)#4 Eliadar (2)#5 Mihut (2 + (1) )#6 Africanu (1)#7 Bulinu (2 +1)#8 Neagu (2 + 2)#9 Leo (1) - scriu eu ca lui i s-a furat internetu'#10 Borco (2)#11 Mircea Leschian (1)#12 Pilu (1)#13 Boieru (2)#14 Zoli (1)#15 Arthur (2)#16 Mihnea (1)#17 Alex Gherega (2)#18 Alecu (1)#19 Escovent (2)#20 Tibor "The gulyas master" #21 Pufarinu (2) #22 Rul (1) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Nu am stiut ca sunt la pretul asta placutele Nissin insa e deja tardiv, pana data viitoare franez SBS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Unul dintre braşoveni NU recomanda SBS pentru că nu a fost câtuşi de puţin mulţumit de ele. Paremi-se ca sebicozaurus. Atât timp cât setul de plăcuţe Nissin originale se găseşte la 125 lei, de ce ai încerca alte variante ? Măcar pentru frâna faţă să foloseşti ceva recomandat, pe spate te mai poţi îndrepta cu privirea şi către alte produse. Da eu sunt cu SBS-uri..... Mi-am luat cele mai jmechere SBS-uri... (parcă a fost 170 setu) - că de ... nu luam din banii mei și Nissin nu aducea nimeni și eram fier pe fier. Am schimbat si discurile si... surpriză... Am fecundat discuri noi cu aceste plăcute de frână jmechere(luate pe catalog , nu după ureche) Le-am aruncat după 600 de km. Acum nu știu ce compoziție ți-ai luat dar verifică și tu discurile din când în când și vezi dacă totul e ok. Din experienta am văzut că Nissinurile țin foarte mult și frânează foarte bine. Nici nu mai concep să iau alte plăcuțe de frână decât în caz de forță majoră și NU plăcute SBS. Nu vreau să sperii pe nimeni dar verificați periodic și discurile să vedeți dacă aveți urme ciudate de uzură. Poate sunt și utilizatori multumiti de așa ceva. Eu personal am folosit de două ori SBS-uri și după primul rând m-am jurat că nu mai iau dar totuși le-am dat o adăua șansă cu al-II-lea rând și și după cum am zis am rămas cu pagubă de două discuri de frână (ambele pe față) și o căruță de bani dați pe plăcute. Aaaa și ca comparație pe spate am pus în același timp plăcuțe Nissin cu disc nou. M-a ținut spatele 3 rânduri de plăcuțe pe față fără uzură la disc. - zic că acest lucru zice destul de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate