andrei belcic Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Si eu vreau o scarita dreapta. De rezerva....sa fie acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 (editat) vand far de Africana cu tot cu suport. nu stiu modelul, probrabil ceva mai nou. are si doua beculete separat pentru pozitie E pentru RD07 (adaugat de Korben) Pret:100 Euro. Tel: 0766546322 Editat Februarie 10, 2014 de Korben ajutor detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Ziua buna . Am surprins cateva Africane la Bikes on Ice : RD07 face to face cu RD04 , RD07 singurica si o " mama " eroina care refuza sa moara la insistentele pruncului , , . O zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 E cineva prin Arad ,african? Ca o sa ajung miercuri pe acolo si o sa stau vreo doua zile,si nu am cu cine sa beau o bere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Korben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Korben Korben este Aradean . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Aha il voi contacta.... Korben iesim la o bere???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 mah, ce rai sunteti, ii faceti program bietului Korben.Timisoara e la o aruncatura de bat pe Autostrada, si-s mai multi afrikani in TM ahh, am uitat : primesc spre ingrijire AT, cu nr. de DE sau IT, pedigree complet, necazuta, tipla, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Ce sa zic eu vin cu un bmw la reparat in arad si o sa fiu fara masina, cu mare drag as veni sa bem o bere, stiu ca sunt mai multi africani in tm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 ahh, am uitat : primesc spre ingrijire AT, cu nr. de DE sau IT, pedigree complet, necazuta, tipla, Nu-i daţi că o vopseşte şi p-asta albastră Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Asta cica are numere de Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Aha il voi contacta.... Korben iesim la o bere???? din pacate am vazut tarziu postul daca bagai ochiul pe xrv.ro imi gaseai numarul de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Asta cica are numere de Germania $_57.JPG Intre prieteni, ... cu plata rationalizata, plus un ungher acolo sa o tin si sa adun pese... imi dai PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Bă ! Las-o dracului şi plimbă-te, lumea înseamnă mai mult de traseul Timişoara - Nădrag. Zău aşa, ce naiba bagi atâţia bani în fiare în loc să le foloseşti? Ştiu, ai copil mic şi nu poţi merge cu mândra pe motocicletă la o plimbare de-o săptămână. Asta este, o să fie timp şi pentru motocicletă. Urcaţi-vă în maşină şi bagă viteză. Dacă ai fi fost d-ăla de întoarce banii cu lopata nu ţi-aş fi zis nimic, dar aşa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Men, experienta vine din incercare si eroare. am eu fixu meu cu mesteritul si cu o motoreta pe care sa o construiesc eu. Cu Alpul am reusit, intradevar dupa ceva experimente . Merita ceva bun "nucleul" ala, si in timp indelungat sigur iese ceva deosebit. daca nu are Cstelia alt prototiptil in plan sau nevoie de piese...si ne intelegem , atunci de ce nu peste 10ani sa apara mobra mea pe copertile revistelor de specialitate dreptate ai cand zici Carpe Diem, si ar trebui sa-mi amintesc mai des asta, dar functie de situatie impac si capra si varza si gemenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Of of of. Nu-s nici eu tocmai ăla "Carpe Diem" , dar încerc pe cât posibil să adopt această gândire, am renunţat la multe ieşiri până acum ( în oraş, excursii în Europa sau prin ţară, vacanţe la mare sau în tabără ) ca să pot să-mi strâng bani pentru diverse, nu mi-a plăcut de fel să dau banii pe mâncare, băutură şi ţoale, dar de la o vreme observ că am cam strâns destulă "materie prima" pe lângă mine, e cazul să mai şi cheltui banii cu alt scop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Ok, hai pe Grossglockner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Stiti cumva...filtru de aer de la RD04 se potriveste la transalp 600 si RD03? Pe original au coduri diferite dar imi pare ciudat pentru ca ma asteptam sa fie la fel toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Am studiat problema si se pare ca cel de 03.orig. e mai lungut. La KN vei gasi acelasi cod dar buretele de la baza e dublu Vb. Despre 03 la Alp. 04 la 03 ar trebui sa fie identic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Ok, hai pe Grossglockner Sa inteleg ca mergem impreuna la inceputul lui august sau ti-ai fixat alta perioada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 ma ajuta careva ce fac gresit ..vreau sa imi fac cont pe xrv.ro si orice cuvant scriu apara mesajul Parola nu conţine caracterele necesare.Aţi răspuns incorect la întrebare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Doar nu te astepti sa primesti axx. On conditoile in care te scapi de afrikana pe bucati. E pacat capital in comunitatea XRV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Parolă: Parola trebuie să conţină între 6 şi 10 caractere, trebuie să conţină litere mari şi mici şi cifre. Iar răspunsul la întrebare nu ştiu care este, că-i greu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Sa inteleg ca mergem impreuna la inceputul lui august sau ti-ai fixat alta perioada? In principiu mergem impreuna sper doar sa nu se schimbe directia vantului la servici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Ok, hai pe Grossglockner Nu că o să mă obligi să-ţi dau combinezonul şi discul de frână. Nu vreau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate