Korben Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 ma ajuta careva ce fac gresit ..vreau sa imi fac cont pe xrv.ro si orice cuvant scriu apara mesajul Parola nu conţine caracterele necesare. Aţi răspuns incorect la întrebare ? username intre 3 si 14 caractere, orice caracter parola trebuie sa contina doar litere si numere daca nu stii raspunsul la intrebarea anti-spam nu ai ce cauta pe xrv.ro :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Cand si unde ne vedem anul asta?La inalnirea de AFRICANE? Sa stiu cum fac cu concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Zilele urmatoare o sa anunt data pentru Nadrag 2014. Poate si Boieru o sa puna intalnirea de la Valeni, mai pe la sfarsitul lui August Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Bha ce UAMENI. Nu vorbiseram ca Nadragu se tine in august si Valeniu in iunie. Nici nu mai cumpar africana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Asa sa faci Si sa dai jos imediat toate piesele de AT ce le-ai pus pe Transalp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Asa sa faci Si sa dai jos imediat toate piesele de AT ce le-ai pus pe Transalp. O sa-i ramana doar cadrul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Da foarte bine daca am stii de luna asta cand sunt programate intalnirile ca sa ne programam concediile,poate se mai face si una intre ele...ceva Rasnov sau Brasov..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 E cineva interesat de un releu de incarcare original? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Domn Profesor , nici o veste despre Nadrag ? Hm ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Ba da. Se tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 In august 3:) altfel nadragenii boicoteaza intrunirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Da' nu se poate muta Nădragu' altundeva, unde de preferat să nu poată ajuge Cristi? N-aş vrea să mă văd cu el, că-mi ia de pe mobră toate piesele neplătite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Sa-nteleg ca eu is singuru parolist du domnu Cstelia? Ia sa joc cartea asta pt. un cadavru de rd04:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Si eu sunt parolist. I-am promis ca nu-i dau banii şi mă ţin de promisiune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Si eu sunt parolist. I-am promis ca nu-i dau banii şi mă ţin de promisiune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 lasa lasa.... va scriu eu "la caiet" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 salutare stiti vreo africana care se dezmembreaza? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 salutare stiti vreo africana care se dezmembreaza? multumesc 07450538663 mihai, el dezmembreaza una acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 07450538663 mihai, el dezmembreaza una acuma multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g_dan Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Salutare la toata lumea! Am nevoie de o janta spate pt rd07,chiar si in Germania un site unde pot gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 sunt prea multe cifre in numarul asta;) 07450538663 mihai, el dezmembreaza una acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 sunt prea multe cifre in numarul asta;) 0745538663 scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) salutare stiti vreo africana care se dezmembreaza? multumesc Si a lui Paulica se dezmembreaza, din mers . Azi o semnalizare , maine o carena , toba . . . . . Editat Februarie 24, 2014 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Salutare la toata lumea! Am nevoie de o janta spate pt rd07,chiar si in Germania un site unde pot gasi. Spune-ti of-ul , prietene... Doar janta, sau roata cu totul? Cred ca am o janta de RD07a in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g_dan Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 La mine janta e problema e putreda rau, este 3j 17" 32 spite? Si la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate