Tankcsapda Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Eu mi-am facut adaptari din aluminiu la scaritele originale...mai tra sa le dau o gaura de trecere prin ambele piese chiar in capatul scaritei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Eu mi-am facut adaptari din aluminiu la scaritele originale...mai tra sa le dau o gaura de trecere prin ambele piese chiar in capatul scaritei. Ai cum sa mai ascunzi din suruburi , sa nu iasa chiar asa mult in afara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 se pot ascunde relativ simplu, cu surub cu cap "zenc" si gaura filetata in partea opusa. + adeziv pentru filet sau o (contra)piulita pe interior pentru blocare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Are cineva genti de la heavyduties de vanzare -- sau vrea sa isi faca update la modelul nou. As vrea sa imi iau genti si nu m ar fi deranjat si modelul vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Are cineva genti de la heavyduties de vanzare -- sau vrea sa isi faca update la modelul nou. As vrea sa imi iau genti si nu m ar fi deranjat si modelul vechi. Vezi la fratii Clinciu (Sebicozauru sau Gabi), ei ma tot intreaba de genti (pentru africana vrei,nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 A avut cineva tangenta cu produsele celor de la Perfect Fairings ? Am descoperit o alternativa mai simpla la o carena frontala : http://www.perfect-fairings.com/en/products/show/africa-twin-rd03-rd04-rally-front-fairing-for-standard-headlight_305 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Am nevoie de o toba de RD07. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Am nevoie de o toba de RD07. Iti dau Sebring-ul de pe 04 si mai adaugi un 3 ? Serios , se potriveste ? Daca ai nevoie de ea pot sa te ajut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 @Artur Cei de pe forumul german nu vorbesc de bine despre acea firma. Trebuie spus ca, din cauza ca nu treci prin TÜV cu acea carena, nimeni nu a montat-o. Dar, unii au vazut-o. Nu merita. Te-ai interesat cumva de carena poloneza? Aceea, se spune, nici ea nu e perfecta, dar cu mult mai buna decat cea greceasca. Linkuri, in caz ca nu le stii: http://www.plastbike.pl/ http://archiwum.allegro.pl/oferta/plastbike-owiewka-rally-xrv-africatwin-rd07-i4888942333.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 @Artur Cei de pe forumul german nu vorbesc de bine despre acea firma. Trebuie spus ca, din cauza ca nu treci prin TÜV cu acea carena, nimeni nu a montat-o. Dar, unii au vazut-o. Nu merita. Te-ai interesat cumva de carena poloneza? Aceea, se spune, nici ea nu e perfecta, dar cu mult mai buna decat cea greceasca. Linkuri, in caz ca nu le stii: http://www.plastbike.pl/ http://archiwum.allegro.pl/oferta/plastbike-owiewka-rally-xrv-africatwin-rd07-i4888942333.html Nu arata rau dar sunt ptr 07 . Eu am un 04 . Dar cred ca incerc marea cu degetu si voi face un strutoparbriz care sa-l inlocuiasca pe cel actual si sa-mi ofere forma pe care o caut si asta din fibra . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Mai era carena Roano. Cea din beta testing mai avea nevoie de finisaje , nush acum la ce stadiu sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Mai era carena Roano. Cea din beta testing mai avea nevoie de finisaje , nush acum la ce stadiu sunt. Fara nici o suparare dar asta e carna rau... Am luat una de proba pentru prototiptile si eram pe punctul sa o aruncam la gunoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Ce bolnavi . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Dupa ferigi parca ar fi NZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Arthur, cam asa am urcat si noi in Pades la intalnirea de la Nadrag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Cristi,mulțumesc din nou, am rezolvat ieri în 20 de minute... o sa fac operațiunea și la capacul ambreiajului ca am observat ieri ca transpira și pe acolo un pic de ulei. Ce sa faci... În 25 de ani se mai uzează una,alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Ce bolnavi . . . . Degeaba le spui bemevistilor ca motoarele alea nu sunt pentru enduro, ei sunt batmani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Cumpar o sa pentru RD07 sau RD07a indiferent de stare. PM sau 0734774578 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Arthur, cam asa am urcat si noi in Pades la intalnirea de la Nadrag Pai si tu vrei sa vin eu cu gladiolele mele pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Anul asta facem un traseu mai lung si mai usor, sa vina toata lumea. In alta ordine de idei, strigam catalogul pentru Nadrag? Revenim la traditia tricourilor , asa ca va rog sa specificati marimea, daca e de dama sau barbat, si numarul de tricouri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Deci am inteles bine... 12-14 iunie pt Ncity? As veni si eu -- poate 2 chiar. Nu e sigur dar continutul ceaunului atrageeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Salut, voi a trebuit sa inlocuiti din furtunele de benzina? La mine s-a ars cel care vine de la robinetul din dreapta (probabil nu i-am facut traseul exact pe unde era initial). Acum nu stiu ce sa pun. Am avut o experienta neplacuta cu furtun de benzina din ala cu textil peste furtun. Voi aveti vreun "preferat" sau orice furtun de benzina din 2 straturi si cu insertie textila e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Prezent , un tricou M ptr mine si un XS ptr doamna ( dar aici revin cu marimea exacta ) . Formatie prezenta : o motocicleta , o masina si un caine . Sper sa nu apara modificari pe parcurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Am pus furtun rezistent la benzina panzat pe exterior -- normal si a fost ok. A pus un prieten furtun panzat pe interior -- si s a copt imediat. Mia nou am incercat varianta furtun de injectie. Asta cred ca are sa tina ca e mult mai tapan. E si mai scump cca 30 lei/m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Nu prea conteaza pretul,conteaza sa nu cedeze ca e fix cel care vine prin fata motorului si galeriei (la rd04 de la robinetul din dreapta). Merci pentru sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate