cstelia Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 la profil scrie ca esti din Bucuresti. Robert locuieste pe Coasta de Azur. » Post actualizat in 03 Nov 2015 08:42 Pacat ca nu corespunde criteriilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Robert locuieste pe Coasta de Azur. » Post actualizat in 03 Nov 2015 08:42 Pacat ca nu corespunde criteriilor 1243545_644137278954229_1248738081_o.jpg Atunci daca locuieste pe Coasta de Azur, comentariul lui Motorocker si al meu nu se mai aplica Nu cred ca va fi o problema (financiar vorbind) sa-si gaseasca un db killer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) Cristi, unde-i facuta poza aia? Vad ca apare si Africana mea in foto. Editat Noiembrie 3, 2015 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 sa-mi cereti drepturi de autor, eu am facut poza aia. cred ca le mai am pe un drive ceva Revenind la actiunea "Calendaru" , pozele trebuie sa fie proprietate personala(nu de pe net, etc) si zic ca se pot accepta din anii trecuti. Si daca se mai tranteste la pachet si o actiune sociala(ca doar vin sarbatorile) ar fi ditamai hit-ul. Banutii mei, doar e forum si democratie » Post actualizat in 03 Nov 2015 11:04ps: e facuta la Herculane, pacolo, acu 2 ani . se vede ca aveam Alpul, de altfel a doua si singura iesire serioasa cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Poza e din Petrom, Baia de Aramă, de acum doi ani când ne-am bălacit la Herculane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Atunci daca locuieste pe Coasta de Azur, comentariul lui Motorocker si al meu nu se mai aplica Nu cred ca va fi o problema (financiar vorbind) sa-si gaseasca un db killer Daca locuieste si munceste pe Coasta de Azur poate sa-si cumpere o Africana si sa ia de pe ea DB Killer-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) Cu cate propuneri putem veni? Asta una din imaginiile pe care le am la indemana:Acasa am si varianta cu o rezolutie mai buna. Editat Noiembrie 3, 2015 de calin_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) Eu vin direct cu mai multe Editat Noiembrie 3, 2015 de Bogdan03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 » Post actualizat in 03 Nov 2015 11:04 ps: e facuta la Herculane, pacolo, acu 2 ani . se vede ca aveam Alpul, de altfel a doua si singura iesire serioasa cu el Pai si restul pozelor facute unde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Cu cat mai multe cu atat mai bine Pot fi si doua intr-o poza, dar sa fie africane, nu fantome de alte natii » Post actualizat in 03 Nov 2015 12:35Cu cate propuneri putem veni? Asta una din imaginiile pe care le am la indemana:Acasa am si varianta cu o rezolutie mai buna. Fara casca nu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Da dea casca jos in photoshop » Post actualizat in 03 Nov 2015 13:38Mai am si eu, dar cica trebuie din 2015.... Oricum, e o oportunitate buna sa scormonim prin arhive si sa ne aducem aminte de turele facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 pai daca tu zici ca e din 2015 inseamna ca asa e calitatea fotografiei (tehnica si artistica) sunt cele mai importante sunt convins ca veti gasi multe fotografii care sa respecte aceste doua criterii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Aia din 2015 ti-am trimis-o pe mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Pai si eu am trimis de anul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Trimite-i pe mail ca pe whatsapp se micsoreaza pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 bhaa, mai usor cu poznele, cade serveru de motoretism. noroc ca nu am net, faceam si eu SPAM la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Cei care doriti calendare, treceti va rog numele si cantitatea sub urmatorul link: http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=46&p=5200#p5200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 Cu cat mai multe cu atat mai bine Pot fi si doua intr-o poza, dar sa fie africane, nu fantome de alte natii » Post actualizat in 03 Nov 2015 12:35 Fara casca nu ai? Cautam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 Ma bag si eu pt 3 calendare 2016 » Post actualizat in 04 Nov 2015 16:51 Ceva poze si cu africana mea. » Post actualizat in 04 Nov 2015 17:51 Inca una :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Mihutz, poze de anul acesta trebuie. Poate ne trimite tatăl tău una cu el, că o avea de unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Poate, doar daca l-a mai surprins vreun paparazzi in turele lui. Eu recunosc, anul asta am mers foarte putini km in ture de distractie. Nadrag si...cam atat. Si mi-e un dor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Fie iarna cat de grea , eu inghet pe Africana mea . . . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chemical Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Si eu doresc un calendar daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Fie iarna cat de grea , eu inghet pe Africana mea . . . . . . DSC_0058.JPG azi a fost prima zi ca mi-au inghetat geamurile la masina... vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Eu vreau poze, poze multe si BUNE Fara poze, nu e calendar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate