Mihutz77 Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 Salutare, Mai are cineva montata pe africana pompa de benzina FACET? Ma gandesc ca mi-ar prinde bine sa o adaptez ca prindere si in caz ca pica cea originala, sa trec simplu furtunele pe asta noua. Are doua fire pt alimentare. Unde se leaga? Tot in mufa originala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 Salutare, Mai are cineva montata pe africana pompa de benzina FACET? Ma gandesc ca mi-ar prinde bine sa o adaptez ca prindere si in caz ca pica cea originala, sa trec simplu furtunele pe asta noua. Are doua fire pt alimentare. Unde se leaga? Tot in mufa originala? » Post actualizat in 13 Feb 2017 13:41 Pompa facet e ok merge bine și nu ai probleme nu are rost sa ai 2 pompe instalează facet și e ok .Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 ok dar cu legarea la sitemul electric tot nu-s lamurit. O conectez in mufa pompei originale sau ii dau un plus dupa contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 In locul pompei originale . Verifica +ul cred ca este culoarea verde. In rest pompa este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Ardelene...papuceste pinii de pe face, cu pini similari cu aia originala...trage i in banda si lasa totul asa. Cand ai nevoie cu o surubelnita mica sua ceva scoti pinii mufei originale din mufa si ii pui pe cei de la facet. O pui in instalatie si totul e perfect. (nici o modificare pe instalatie nimic!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Multam fain, moldovene :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 In locul pompei originale . Verifica +ul cred ca este culoarea verde. In rest pompa este ok. Verde e masa. celalat fir e plusul La toate Hondele, verde inseamna minus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Salutare,Are cineva o roata spate de vanzare?Am nevoie pentru un RD 07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 (editat) Pai ce a patit a ta? Editat Februarie 21, 2017 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 No bine atunci... ma primesti si pe mine in tura ? Macar putin, asa, vreo 5-6 zile? Nu la asta ma refeream, ci la a bate toba pe forum cu privire la tura asta. Oricum dintre amicii mei multi stiau de planul asta, s-a discutat si la intalnirea de la Nadrag. Ca urmare unii s-au pregatit si vom merge impreuna. Si anul trecut am vrut sa merg, dar a fost un pic din scurt si portofelul cam gol. @Raoul: chiar si tu stiai de intentia mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Da, te primesc. Fii atent... cum iesi din Midelt pe dreapta e un Peco. Ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Da, te primesc. Fii atent... cum iesi din Midelt pe dreapta e un Peco. Ne vedem acolo https://www.google.ro/maps/place/Midelt+cirque+de+jaffar/@32.6806957,-4.7195188,204m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0xd98bf7961400d3d:0x71772f7c36683906!8m2!3d32.679615!4d-4.734465 Hai ca l-am gasit. Ne vedem in 17 martie, pe la 13.00 ora lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Pai ce a patit a ta? As vrea sa am doua, sa nu schimb atata pe cauciucuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Intrebare: manetele de africa twin sunt identice cu cele de transalp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Raspuns: Din ce stiu nu sunt identice. Cea de Transalp nu are rotita de reglaj a cursei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 A mea are rotita de reglaj. Dar mobra mea e mutanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Intrebare: manetele de africa twin sunt identice cu cele de transalp? Sunt la fel la Dominator, Transalp si Africana, dar depinde de an. Cele mai vechi nu au reglaje pana prin 94-96. Dupa 96 toate au reglaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Intrebare: manetele de africa twin sunt identice cu cele de transalp? numa un africanist se poate da cu royal enfield prin india si sa i se uzeze maneta la transalpul cu care inca nu s-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 S-a uzat de supărare, de ciudă ca posesorul se da cu mono. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 De s-ar fii uzat și desfăcătoru de bere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 Din seria nu vreu nik vreu doar sa ma laud. Roata si apa calda sunt inventate demult, la fel si modificarea filtrului de aer , insa am zis ca e bine sa fie si un video pt newcomeri sau pt dezbateri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jacques Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Salut, Credeti ca ar fi cineva interesat sa cumpere africana mea? RD04, Bucuresti? Ati vazut-o la o editie de Nadrag... Albastra. Nici nu stiu cat face.... Sau poate aveti vreun tovaras pasionat ca sa i-o dau cu pret f bun si eventual in rate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Mai pune te rog niste poze si zi putin despre ea. Poate mai sunt interesati si altii care n-au fost la Nadrag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Reclama e sufletul comertului. Acuma stiu si ca Less is more da chiar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate