orestte Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 pt cei care vor sa vada ceva actiune maine... start ora 10 fostul poligon auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Astept cu nerabdare intilnirea. Mi-am incarcat aparatura si e gata de lupta. Cred ca o sa fie o intilnire pe cinste. Mesaj completat Un mic filmulet. http://www.youtube.com/watch?v=ol3wpu2dz-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 (editat) pt cei care vor sa vada ceva actiune maine...start ora 10 fostul poligon auto mmmda....unii ar fi vrut sa se uite ( daca nu cumva sa participe... ...cu autobuze ) dar asa post ascuns...nu am vazut !!! Inainte aceste EVENIMENTE erau evidentiate mai clar intr-un nou topic nu la compartimentul..."excursii-plimbari-iesiri" . Asadar am ratat EVENIMENTUL....si tare imi pare rau !!! JAK Editat Octombrie 19, 2010 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 mmmda....unii ar fi vrut sa se uite ( daca nu cumva sa participe... ...cu autobuze ) dar asa post ascuns...nu am vazut !!! Inainte aceste EVENIMENTE erau evidentiate mai clar intr-un nou topic nu la compartimentul..."excursii-plimbari-iesiri" . Asadar am ratat EVENIMENTUL....si tare imi pare rau !!! JAK /index.php?...591686&st=0 nu te fa ca nu stiai ca doar am vb cu cateva zile inainte de acu la anu:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZEROS Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 salutare se baga cineva maine la un drum mai lung?tg neamt,agapia, voronet,poiana largului?eu asi pleca in jur de ora 10....astept si alte propuneri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 http://www.accuweather.com/en-us/ro/arges/...s/forecast.aspx http://www.accuweather.com/en-us/ro/sibiu/...s/forecast.aspx http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...uSelect=WEATHER http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...uSelect=WEATHER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 (editat) http://vremea.meteoromania.ro/taxonomy/term/93 insa recomand urm url http://www.westwind.ch/?page=gfsm sau asa la o scara mai acceptabila http://www.westwind.ch/?page=bold Editat Octombrie 27, 2010 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Plimbare de sfirsit de sezon. ziua 1 - plecare simbata, 06.11.2010 ora 9:00 Rompetrol Bucium - traseu: Iasi-Vaslui-Barlad-Tecuci-Focsani-Buzau-Sarata Monteoru-Berca-vulcanii noroiosi (aprox 370 km) - cazare in zona ziua 2 - plecare ora 8:00 - traseu: Berca-Nehoiu-Lacul Siriu-Sita Buzaului-Covasna-Tirgu Secuiesc-Gresu-Lepsa-Marasesti-Tecuci-Barlad-Iasi (aprox 470 km) /index.php?showtopic=601202 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ppnipra Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 mmmda....unii ar fi vrut sa se uite ( daca nu cumva sa participe... ...cu autobuze ) dar asa post ascuns...nu am vazut !!! Inainte aceste EVENIMENTE erau evidentiate mai clar intr-un nou topic nu la compartimentul..."excursii-plimbari-iesiri" . Asadar am ratat EVENIMENTUL....si tare imi pare rau !!! JAK ...sal'tare JAK !!!!!! ai mai ratat ceva.......vizionare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Salut! Asteptam sa se faca cald si bine, sa se deschida Transfăgărășanul si sa-l cucerim. Distractia va incepe (cred) prin iulie. Excursia dureaza cca 4 zile (3 nopti de cazare la pensiuni). Cine doreste sa mearga...tel. 0741723993, sau mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Doritori pt Hanul Ancutei sambata 15.01.2010 plecarea in jur de ora 10 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Doritori pt Hanul Ancutei sambata 15.01.2010 plecarea in jur de ora 10 ? +1 Mesaj completat e posibil ca vremea sa nu fie chiar buna vedem vineri exact cum se manifesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 salutari. se arata vreme buna de acum..cel putin o perioada.ce ati spune de o iesire pana la bicaz ? sau daca e prea departe in alta parte.. dar nu as vrea sa ies undeva doar de dragul iesitului. daca mai vad putin munte e mai frumos.. daca sunt amatori si eventual aveti si alte idei pana sambata avem timp sa organizam ceva.. stiu ca unii mai si lucreaza sambata.. veniti cu propuneri..cel putin saptamana asta de miercuri incolo e vreme faina si ar fi frumos o iesire la sfarsit de weekend(chiar si duminica).. saptamana buna...si haideti cu idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBG Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Din ce-am vazut pe meteo.ro , de miercuri pana vineri inclusiv va fi vreme relativ ok (soare, 9 grade), sambata averse de ploaie,iar duminica innorat. Iar de mers pe ploaie,sincer mie mi s-a cam luat recent..m-am saturat de ploaie. daca nu e uscat perfect, nu ies. M-am saturat sa ies doar de dragul de a iesi,fara sa ma simt bine.. Sa vedem,poate se schimba ceva pana sambata in prognoza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 eu mereu ma uit la vreme pe vremea.ido.ro ..acolo arata vreme buna toate zilele astea. doar maine(marti) arata ploaie..de miercuri apoi pana miercurea cealalta arata doar maxime de 15-19 grade si soare/soare cu nori.. daca e ploaie nici eu nu ies ca ma ud tot... dar eu sunt optimist sunt sigur ca o sa fie vreme buna pe telefon imi arata tot vreme buna pana sambata.. nici un strop de ploaie. pe joi tarziu vom fi deja siguri.. daca te bagi..ne auzim. hai si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 eu mereu ma uit la vreme pe vremea.ido.ro ..acolo arata vreme buna toate zilele astea. doar maine(marti) arata ploaie..de miercuri apoi pana miercurea cealalta arata doar maxime de 15-19 grade si soare/soare cu nori.. daca e ploaie nici eu nu ies ca ma ud tot... dar eu sunt optimist sunt sigur ca o sa fie vreme buna pe telefon imi arata tot vreme buna pana sambata.. nici un strop de ploaie. pe joi tarziu vom fi deja siguri.. daca te bagi..ne auzim. hai si altii. Il iei pe insider pasager? Asa flacau, hai ca incepi sa-mi placi, ai initiativa, mai iesi si tu din oras, a.....nu mai sta numai prin fundatie sa te ca.ce vrabiile si sa-si faca randulelele cuib pe la subsuori. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Il iei pe insider pasager? Asa flacau, hai ca incepi sa-mi placi, ai initiativa, mai iesi si tu din oras, a.....nu mai sta numai prin fundatie sa te ca.ce vrabiile si sa-si faca randulelele cuib pe la subsuori. Asfalt uscat. off topic: cel putin de data asta ai invatat sa fii si tu mai politicos. si nu..nu iau pe nimeni pasager. nu cunosc pe nimeni de prin iasi..desi sunt de 2 ani cu motoru. si nu mai vorbi de parca ma cunosti..ca incep sa ies..ca incep sa`ti plac. fii mai rezervat,asa e frumos. vrei sa iesi la o tura..foarte bine. nu vrei..nu fi din nou carcotas. plus, am detestat din totdeauna terasistii,fenomen comun peste tot - se trantesc cu motoarele sa`i vada lumea undeva...si stau taticule ore intregi acolo. scuze de off topic. vad ca sunt tare multi interesati pana acum de iesire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 (editat) Hai noroc! Daca nu-mi pun astia de la ITP bete in roate Joi, ma anunt si eu la o iesire din Iasi...lejer si de dezmortire si ca prima tura din sezon. Editat Martie 29, 2011 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 e bun..ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 eu mereu ma uit la vreme pe vremea.ido.ro ..acolo arata vreme buna toate zilele astea. doar maine(marti) arata ploaie..de miercuri apoi pana miercurea cealalta arata doar maxime de 15-19 grade si soare/soare cu nori.. daca e ploaie nici eu nu ies ca ma ud tot... dar eu sunt optimist sunt sigur ca o sa fie vreme buna pe telefon imi arata tot vreme buna pana sambata.. nici un strop de ploaie. pe joi tarziu vom fi deja siguri.. daca te bagi..ne auzim. hai si altii. si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBG Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 cati km sunt pana la bicaz dus/intors? sau pe ce ruta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 cati km sunt pana la bicaz dus/intors? sau pe ce ruta? http://www.viamichelin.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBG Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 am dat cu google maps ca n00b ul, mi-a dat 161 km, cea mai scurta ruta (si cea mai buna). Aia prin Roman Cred.. nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 am dat cu google maps ca n00b ul, mi-a dat 161 km, cea mai scurta ruta (si cea mai buna). Aia prin Roman Cred.. nu? Da. De la Roman la Piatra cica au aparut niste gauri mai serioase pe drum, deci atentie. De la Piatra la Bicaz nu stiu cum mai e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 360 drumul dus intors strict. aproximam la 400... Sambata, Aprilie 2 - Max:19˚C - Min:7˚C. promitator deocamdata. se pare ca am sa merg eu cu underix pana acum. nimic neasteptat aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate