Uzzy77 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 In primul rand ma intereseaza sa fac furca. Aia ma arde cel mai tare, cauciucurile....mai duc...vreo saptamana asa Multam pentru nr. de telefon. Il sun maine sa nu deranjez omu' acum noaptea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 salut. care noapte cand eu de abia pe la 22:00 reusesc sa intru pe net sa vad si eu ce mai scrie lumea.. maine sunt la garaj asa ca poti suna cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 (editat) Astazi am primit revista pe hartie, nr din aprilie cu VSTROM 1000 ABS pe coperta. Articolul din cea electronica. Recomand, SINGURA revista moto fara reclame, MCN. Editat Martie 28, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 esti abonat? sau ti-o aduce cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 (editat) Dupa lupte seculare, care au durat 2-3 luni, m-am abonat. Azi am primit primul nr tiparit si implicit accesul la formatul electronic. Super revista. Editat Martie 28, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 UZZY,daca te uitai mai bine vedeai ca as vrea sa vand miarul meu din 2008,unic proprietar si burdusit cu de toate,inclusiv Power Commander setat in Ungaria(am diagrama).Daca stii vreun amic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Victor de la anvelopemoto.eu in curtea transcomului, corect. Pretul anvelopelor este un aranjament (discount) pt membrii vstromania, controlat prin Fabio. Atelierul lui Fabio, Viilor colt cu strada Inclinata. E si un magazin de piese chiar la strada. Atelierul este in curte, intrare chiar pe colt. Bun pont. Bine de stiut. Astazi am primit revista pe hartie, nr din aprilie cu VSTROM 1000 ABS pe coperta. Articolul din cea electronica. Recomand, SINGURA revista moto fara reclame, MCN. Off-topic si fara intentia de a fi "roman" - cand expira perioada de abonament la MCN, cauta Bike Magazine Uk. MCN este bun spre f. bun. Redactorul lor de pe enduro-adventure este f.f. misto insa Bike este mult mai fain ca si oferta de reportaje/articole, documentare, obiectivism, fotografii. Parere personala, bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Uzzy77 Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 salut. care noapte cand eu de abia pe la 22:00 reusesc sa intru pe net sa vad si eu ce mai scrie lumea.. maine sunt la garaj asa ca poti suna cu incredere. Nu am de unde sa stiu programul tau. Nu am vrut sa fortez nota cu telefoane nocturne UZZY,daca te uitai mai bine vedeai ca as vrea sa vand miarul meu din 2008,unic proprietar si burdusit cu de toate,inclusiv Power Commander setat in Ungaria(am diagrama).Daca stii vreun amic.... E miar, e 2008 si ai o tona de accesorii. Nu stiu exact anuntul, dar dupa descriere este foarte posibil sa nu se fi incadrat in buget... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 M-am jurat sa nu mai cumpar reviste ce contin reclame. Daca Bike Mag se conformeaza sunt interesat, daca nu, nu. In alta oride de idei, maine, ceva, cumva? E ziua mai scurta, dar daca plecam pe la 9 ora noua (8 cea veche), tot putem face ceva km. As face un Calarasi, bac, bulgari , Ruse pe "marginea" Dunarii, Cu sau fara Valea Regilor Traci, cu sau fara cavarma la carciuma bulgareasca. Doritori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edutzu Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 M-am jurat sa nu mai cumpar reviste ce contin reclame. Daca Bike Mag se conformeaza sunt interesat, daca nu, nu. In alta oride de idei, maine, ceva, cumva? E ziua mai scurta, dar daca plecam pe la 9 ora noua (8 cea veche), tot putem face ceva km. As face un Calarasi, bac, bulgari , Ruse pe "marginea" Dunarii, Cu sau fara Valea Regilor Traci, cu sau fara cavarma la carciuma bulgareasca. Doritori ? Eu vin..ora 9.00, intalnirea la OMV 1 Decembrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 (editat) Plecam spre Calarasi. Intalnirea la 9,30 ora de maine (8,30 ora de azi) la benzinaria MOL, ultima inainte de autostrada de Constanta. Ne intoarcem pe la Girgiu. Daca mai sunt amatori pot suna pt anunt la 0722646373, sa stim daca si pe cine asteptam.Nu fugim bezmetic,dar nici nu o lalaim. Editat Martie 29, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Victor de la anvelopemoto.eu in curtea transcomului, corect. Pretul anvelopelor este un aranjament (discount) pt membrii vstromania, controlat prin Fabio. Atelierul lui Fabio, Viilor colt cu strada Inclinata. E si un magazin de piese chiar la strada. Atelierul este in curte, intrare chiar pe colt. Fabio, tu ai deal-ul cu Victor pentru discount? intreb pentru ca nu vreau sa ma duc iar pe la el sa-l frec la cap aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 nu trebuie sa te duci la el aiurea. intri pe site la el faci comanda pui in cos iar cand ti se cere user si paword ma suni pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 se aplica si daca produsul e deja cu discount ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 (editat) se aplica la orice e de vstrom (ca si masura). cu sau fara alt discount. atat. Editat Martie 29, 2014 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 ivanp, ti-am ramas dator cu niste fotografii. scuze de intarziere... daca mai ai nelamuriri, pm me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solaleailie Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 buna seara am fost la a 10 antalnire vstrom club es, sa tinut an loc, albarracin/teruel am probat noul 1000vstrom nu sant expert dar an comparatie cu 650 carel am e diferenta fff. mare pt mine un vis puternic trage de jos o bijuterie de moment f scumpa pt mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Salul solaleailie@. Poze ai facut? Cand iesi la plimbare baga poze sa vada si ochiul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 se aplica la orice e de vstrom (ca si masura). cu sau fara alt discount. atat. Fabio, nu faci un amar de bine si intrebi de dot-ul de la anakee 2? le-am dat un mesaj prin intermediul site-ului dar nixam raspuns. multumesc. ivanp, ti-am ramas dator cu niste fotografii. scuze de intarziere... daca mai ai nelamuriri, pm me multumesc - acum imi este foarte clar cum este facut. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 multumesc - acum imi este foarte clar cum este facut. numai bine, paul ok paul, daca mai pot ajuta cu ceva, sa-mi spui. plimbari placute tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Daca intereseaza pe cineva VAND METZLER TOURANCE NEXT NOI NOUTE : 110/80/19 si 159/70/19 PRET VANZARE : 800 RON PERECHEA, DOT 2013 (cumparate in Decembrie 2013) MOTIV : CUMPARAT MOBRA NOUA CARE BINEINTELES ARE GUME NOI CUMPARATE CU : Cantitate Nume Dimensiuni Pret Subtotal 1 Metzeler TOURANCE NEXT TL (Indice de sarcina: 59 Indice de viteza: V Tip constructie: Radial) 110 / 80 / 19 506.84 RON 506.84 RON 1 Metzeler TOURANCE NEXT TL (Indice de sarcina: 69 Indice de viteza: V Tip constructie: Radial) 150 / 70 / 17 618.35 RON 618.35 RON SubTotal : 1 125.19 RON Taxa de expediere si manipulare : 28.00 RON TVA(24%) : 217.78 RON Total general: 1 153.19 RON Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 cineva interesat de un mra vario touring transparent clar (acela cu deflector). dureaza ceva comanda si nu prea mi-ar mai trebui (ca vreau sa testez altceva si din asta am mai avut). 500lei in TM. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Daca intereseaza pe cineva VAND METZLER TOURANCE NEXT NOI NOUTE : 110/80/19 si 159/70/19 PRET VANZARE : 800 RON PERECHEA, DOT 2013 (cumparate in Decembrie 2013) MOTIV : CUMPARAT MOBRA NOUA CARE BINEINTELES ARE GUME NOI CUMPARATE CU : Cantitate Nume Dimensiuni Pret Subtotal 1 Metzeler TOURANCE NEXT TL (Indice de sarcina: 59 Indice de viteza: V Tip constructie: Radial) 110 / 80 / 19 506.84 RON 506.84 RON 1 Metzeler TOURANCE NEXT TL (Indice de sarcina: 69 Indice de viteza: V Tip constructie: Radial) 150 / 70 / 17 618.35 RON 618.35 RON SubTotal : 1 125.19 RON Taxa de expediere si manipulare : 28.00 RON TVA(24%) : 217.78 RON Total general: 1 153.19 RON Q VANDUTE : TOPICUL SE POATE INCHIDE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 (editat) Ma miram si eu cum au scazut preturile la Tourance. Anul trecut am cumparat perechea cu 970 roni cu "super reducere", practice cele mai ieftine pe care le-am gasit din 3-4 incercari pe net. Anul asta au ajuns cu "supermega reducere" la 830 roni. Motivul scrie pe ele. Ale mele fabricate Malaezia si Germania, astea recente China si China. Sunt curios daca sesizeaza cineva o diferenta de calitata. Ochiometric sunt la fel. Editat Martie 31, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Bogdane, eu am Bridgestone-urile BW pe mobra noua si am decis sa le tin sezonul asta. De aceea am vandut Metzlerele pe care le pregatisem din vreme, pentru V Strom (inlocuire Anakee 2), pentru Alpii de anul asta. Asta e motivul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate