yuk Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) Poate e veche poanta... rtw.xtz660.googlepages.com/alluboxes am socotit eu, la bani ajunge pe la 400-450 lei Editat Iunie 4, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Poate e veche poanta... rtw.xtz660.googlepages.com/alluboxes am socotit eu, la bani ajunge pe la 400-450 lei foarte util linku' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 nice dar nu prea am inteles cum se prind pe motor.... mai studiez o data si probabil ca o sa inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 chiar se poate. si eu am sa ma apuc luna asta la lucru ,chiar am nevoie de 2 buc. tabla o am,am si un proiect in cap. sper sa iasa ceva la suporturi cred ca voi avea ceva mai mult de lucru ma bate gandu sa-mi fac si crashbars motor asa ca o sa am ceva de lucru,si sper sa duc la bun sfarsit proiectele revin cu poze la momentul potrivit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) nice dar nu prea am inteles cum se prind pe motor.... mai studiez o data si probabil ca o sa inteleg A mai fost pus linkul pe aici (tot la inceput de topic) Se atirna cutiile de cadru cu cirligele (cred ca sunt niste chestii de pe la porti de lemn/metal mai taranesti) alea si apoi se potrivesc in balamalele de jos si se imping pina intra balamaua tata in balamaua mama. Dup-aia important e sa stea asa. Sau tu intrebai de RACK? Vedeti topicul lui Bogdan Harea, poate va mai inspirati si de acolo. Le: cutiile stau acolo multumita unui lacat (care le impiedica sa se deplaseze catre spate si sa iasa din balamalele de jos). Editat Iunie 4, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 A mai fost pus linkul pe aici (tot la inceput de topic)Se atirna cutiile de cadru cu cirligele (cred ca sunt niste chestii de pe la porti de lemn/metal mai taranesti) alea si apoi se potrivesc in balamalele de jos si se imping pina intra balamaua tata in balamaua mama. Dup-aia important e sa stea asa. Sau tu intrebai de RACK? Vedeti topicul lui Bogdan Harea, poate va mai inspirati si de acolo. Le: cutiile stau acolo multumita unui lacat (care le impiedica sa se deplaseze catre spate si sa iasa din balamalele de jos. salut topic Bogdan Harea cum ii denumit? ca nul gasesc la profilulul sau (postari) mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) saluttopic Bogdan Harea cum ii denumit? ca nul gasesc la profilulul sau (postari) mersi Cred ca i-au sters topicul. Stai sa caut pozele. Cred ca era userul Bogdan_Harea http://picasaweb.google.ro/serban.dumbrava...CI-hk7_xj8K0FA# pozele cu cutiile, parbrizul si scula de indoit. Cutiile sunt din niste cutii de scule din Hornbach lasate fara perimetru si inlocuit cu un perimetru mai inalt. Editat Iunie 4, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Cred ca i-au sters topicul. Stai sa caut pozele. Cred ca era userul Bogdan_Harea http://picasaweb.google.ro/serban.dumbrava...CI-hk7_xj8K0FA# pozele cu cutiile, parbrizul si scula de indoit. Cutiile sunt din niste cutii de scule din Hornbach lasate fara perimetru si inlocuit cu un perimetru mai inalt. multumiri din partea mea toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 multumiri din partea meatoate bune Cu placere Mda, se pare ca s-au mai sters din topicuri, nush de ce se sterge din alea interesante. Pentru o documentare serioasa recomand ADVrider.com. E forum international, nu cred ca se bat cimpii si gasesti o groaza de chestii ingenioase. Uite alta metoda de prins cutiile pe suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 A mai fost pus linkul pe aici (tot la inceput de topic)Se atirna cutiile de cadru cu cirligele (cred ca sunt niste chestii de pe la porti de lemn/metal mai taranesti) alea si apoi se potrivesc in balamalele de jos si se imping pina intra balamaua tata in balamaua mama. Dup-aia important e sa stea asa. Sau tu intrebai de RACK? Vedeti topicul lui Bogdan Harea, poate va mai inspirati si de acolo. Le: cutiile stau acolo multumita unui lacat (care le impiedica sa se deplaseze catre spate si sa iasa din balamalele de jos). acum am inteles!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 acum am inteles!! Bazandu-ma pe acelasi link pe care il gasiti pe pagina 4 la sectiunea Enduro touring and adventure daca nu ma insel, m-am apucat si eu de lucrare. Suportul il aveam de la H&B mai trebuiau doar cutiile. Ramane sa vad cum le adaptez la suport dupa ce le termin. O sa pun poze la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Topicul initial a fost acesta : Cum sa fabricatii cutii de aluminiu Bucuria mea a fost scurta. Adica pana a aparut Bogdan Harea si ne-a explicat la toti cum se lucreaza la alt nivel (veti gasi posturile lui in linkul de mai sus, daca aveti rabdarea sa il parcurgeti). Uitati-va pe topicurile/posturile lui. Este unul din oamenii pentru care forumul acesta merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Topicul initial a fost acesta : Cum sa fabricatii cutii de aluminiu Bucuria mea a fost scurta. Adica pana a aparut Bogdan Harea si ne-a explicat la toti cum se lucreaza la alt nivel (veti gasi posturile lui in linkul de mai sus, daca aveti rabdarea sa il parcurgeti). Uitati-va pe topicurile/posturile lui. Este unul din oamenii pentru care forumul acesta merita. Bai, si vroiam sa zic ca e probabil ca Popescu MihailRaul sa fi pus link-ul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristialex Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 eu am incercat Touratech replica si au iesit cam 90%, cutiile si suportii home made. singura diferanta e modul de inchidere a capacului. sunt foarte usor de reparat dupa o tranta, rezistente la apa, etc. dupa modelul din primul post am facut primul set de cutii, dar prea multe gauri, corniere, coltari... aratau urat si cantareau cam 6-7 kg. acum tin mizerii de prin garaj in ele. asa arata "touratecurile" mele. acum sant la al doilea set pe care le fac impreuna cu un prieten pt motocicleta lui. daca vreti asa ceva si nu aveti posibilitatea sa le faceti scrieti un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) eu am incercat Touratech replica si au iesit cam 90%, cutiile si suportii home made. singura diferanta e modul de inchidere a capacului.sunt foarte usor de reparat dupa o tranta, rezistente la apa, etc. dupa modelul din primul post am facut primul set de cutii, dar prea multe gauri, corniere, coltari... aratau urat si cantareau cam 6-7 kg. acum tin mizerii de prin garaj in ele. asa arata "touratecurile" mele. acum sant la al doilea set pe care le fac impreuna cu un prieten pt motocicleta lui. daca vreti asa ceva si nu aveti posibilitatea sa le faceti scrieti un PM. Foarte frumoase ! Acum cateva zile, cand am vazut primele poze cu ale tale aici pe forum, am crezut ca le-ai facut impreuna cu Alecu (are o Yamaha Tenere 3AJ, e din Suceava, sta in Cluj). Foarte bine au iesit. Cristi, iti garantez ca multe lume s-ar bucura daca ti-ai rupe 30 de min. din timpul pentru munca si ai pune poze cu etapele parcurse in timp ce lucrezi (+ cateva cuvinte) . Editat Iunie 4, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristialex Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 din pacate astea la care lucrez sant aproape gata. mai trebuie doar montate pe suporti. dar daca o sa mai fac o pereche promit ca o sa fac un mic tutorial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 7, 2009 Autor Share Postat Iunie 7, 2009 nice dar nu prea am inteles cum se prind pe motor.... mai studiez o data si probabil ca o sa inteleg are 3 pagini- 3 pt cutii 3 pt suporti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Bazandu-ma pe acelasi link pe care il gasiti pe pagina 4 la sectiunea Enduro touring and adventure daca nu ma insel, m-am apucat si eu de lucrare. Suportul il aveam de la H&B mai trebuiau doar cutiile. Ramane sa vad cum le adaptez la suport dupa ce le termin. O sa pun poze la final. 2 poze cu stadiul actual al lucrarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 2 poze cu stadiul actual al lucrarii salut frumos lucrat sar si eu cu o intrebare :niturile in partea de sus unde vine pus capacu,nu sunt prea sus? nor sa te incurce la punerea capacului? ti-ai calculat bine dimensiunile? daca gresesc imi pare rau o sa vedem poze cu ele montate pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 salutfrumos lucrat sar si eu cu o intrebare :niturile in partea de sus unde vine pus capacu,nu sunt prea sus? nor sa te incurce la punerea capacului? ti-ai calculat bine dimensiunile? daca gresesc imi pare rau o sa vedem poze cu ele montate pe motor? Nu o sa ma incurce ca sunt nesemnificativ iesite. Capacul nu o sa vina foarte fix, 1-2 mm de fiecare parte sa aiba toleranta. Mai trebuie sa pun coltarele, sa fac capacul, incuietori etc. Mai este de lucru si timp nu prea este. Si bineinteles ca o sa le vada toata lumea montate pe motor si cei care au nevoie de sfaturi o sa le primeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Deci, o sa ma apuc si eu sa fac un set de genti gen Touratech pentru un amic de care se pare ca nu mai scap. Ideea esta ca o sa incerc sa ma dezic de faimoasele pop-nituri si sa folosesc cat mai mult sudura in aluminiu (finisata excelent, desigur) si sistemul de etansare al capacului sa fie cu garnitura pentru impermeabilizarea perfecta a cutiilor, sistem de inchidere cu cheie samd. O sa fac poze pe parcursul lucrarii si o sa le impart cu voi. Pana acum am refuzat sa ma apuc de genti pentru ca nu aveam tehnologia necesara fabricarii unui lucru de calitate, rezumandu-ma doar la piesele taiate cu jet de apa (pentru ca stiam ce iese), dar acum e alta poveste! O sa deschid un topic separat in care voi pune poze cu piesele facute pana acum: protectii de cilindrii boxer BMW, scut motor (deocamdata doar pentru Transalpul meu, dar se poate pentru orice motocicleta), suporturi pentru proiectoare, canistre si nimicuri practice de la Touratech. In viitorul apropiat trebuie sa imi ajunga si utilajul pentru indoit teava rotunda si ma voi apuca si de crash-baruri, suporti de coburi si cam toate aplicatiile care implica teava indoita. Editat Iunie 11, 2009 de piccolino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 fratilor in bucuresti unde gasesc si eu aluminiu ca acela? unde ca am cautat ca disperatul si nu am gasit nimic. Multumesc, PS...pentru un proiect de ...choper enduro:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Ideea esta ca o sa incerc sa ma dezic de faimoasele pop-nituri si sa folosesc cat mai mult sudura in aluminiu (finisata excelent, desigur)Sistemul de pop-nituri cred ca il folosesc majoritatea pentru a putea sa schimbe usor lateralele mototolite.In viitorul apropiat trebuie sa imi ajunga si utilajul pentru indoit teava rotunda si ma voi apuca si de crash-baruri, suporti de coburi si cam toate aplicatiile care implica teava indoita.Deschizi o lista?fratilor in bucuresti unde gasesc si eu aluminiu ca acela? unde ca am cautat ca disperatul si nu am gasit nimic.Drept nu stiu daca au sau au avut insa la Hornbach gasesti d-ala striat. Cred ca e de jumatate de metru patrat coala deci incap cam fiecare fata de cutie pe o placa (sau chiar doua fete daca il faci mai mic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Sistemul de pop-nituri cred ca il folosesc majoritatea pentru a putea sa schimbe usor lateralele mototolite.Deschizi o lista? Eu spun ca-l folosesc ca e mai la indemana decat sudura in aluminiu. Cat despre lista... deja se aliniaza lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 2 poze cu stadiul actual al lucrarii ce dimensiuni ???????? ...eu ma gandeam la 22x33x44cm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate