Vladimir_HD Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Uitatzi ce am facut noi astazi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Foarte frumos Bravos Sper sa imi fac si eu motoru curand sa fac naveta ploiesti-bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Nu mai faceti pofta celor care inca nu pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Cine a fost in afara de lary,ray si stege? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 5, 2006 Autor Share Postat Martie 5, 2006 Bronto Oreste(frate-meu) shi Dark-Evil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Bronto Oreste(frate-meu) shi Dark-Evil a scos oreste jawa de la iernat??? bravos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 5, 2006 Autor Share Postat Martie 5, 2006 a scos oreste jawa de la iernat??? bravos!!! A dat Dumnezeu...dupa un an si ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Misto plimbarea, misto vremea, misto gasca si.... misto motor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Nu mai faceti pofta celor care inca nu pot. Chiar asa!!!!! Super misto excursia...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Super tare frate nu am cuvinte, vreme marfa si ai multumesc lu Stege ca a avut curajul sa iasa cu mine la Bulgari si ca ma ajutat sa fiu iar legal pe sosea.Raman dator si sper sa bem o sticla de wiskeian daca tot am cumparat.Bafta si sper sa o mai facem cat de curand, eu aseara am ajuns la 1 jumatate acasa ca am iesit cu bebelu si cu Pow la Mihailesti sa mancam un mic.Ciau si numai bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Se simte lipsa lui Josephine,nu avem poze in miscare.... Si nici prea multe poze nu avem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 A, ca mi-am adus aminte... Bai a fost incredibil cum ne-am sincronizat intalnirea!! Adica eu am venit din Chitila, pe centura, voi din Sebastian, prin oras; plecare cam in acelasi timp (nu stiu voi cat ati mai stat de la telefonul dat de mine lui Stefan). Si cand ies de pe centura, fac dreapta spre Jilava, ghiciti la cine dau prioritate pe soseaua principala! Yeah, right: larry si stege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Se simte lipsa lui Josephine,nu avem poze in miscare.... Si nici prea multe poze nu avem.. Multumesc Lary... O sa vina vara si o sa facem la poze de nu o sa avem unde sa le stocam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Larry, fac infarct! Unde "e" pozele in miscare cu mine pe fireblade? Unde? ps. Dark Evil: ti-am mai povestit eu despre "datoriile" intre prieteni! Mi-a facut placere omule! Si te-ai revansat deja mai mult decat trebuia! Vezi ca le ai pe mail.Mi-am, amintit ca zicea Ray ceva da motoru lui...........???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 vizitat chiar si bulgaria. sau ma rog...500m din ea Ai luat si tu ceva whiskey ! Super tare frate nu am cuvinte, vreme marfa si ai multumesc lu Stege ca a avut curajul sa iasa cu mine la Bulgari si ca ma ajutat sa fiu iar legal pe sosea.Raman dator si sper sa bem o sticla de wiskeian daca tot am cumparat.Bafta si sper sa o mai facem cat de curand, eu aseara am ajuns la 1 jumatate acasa ca am iesit cu bebelu si cu Pow la Mihailesti sa mancam un mic.Ciau si numai bine!!!! Deci ai rezolvat problema ! Bravo,acum nu mai scuze....uischienul unde il bem ? A, ca mi-am adus aminte... Bai a fost incredibil cum ne-am sincronizat intalnirea!! Adica eu am venit din Chitila, pe centura, voi din Sebastian, prin oras; plecare cam in acelasi timp (nu stiu voi cat ati mai stat de la telefonul dat de mine lui Stefan). Si cand ies de pe centura, fac dreapta spre Jilava, ghiciti la cine dau prioritate pe soseaua principala! Yeah, right: larry si stege :D Am senzatia ca iti cam place scula !!! Oricum ,am facut spume la gura ca nu am mers Multumesc Lary... O sa vina vara si o sa facem la poze de nu o sa avem unde sa le stocam... Josephine,cumparam hard..asta-i problema ? Eu am unul de 200 !!! Si de abia astept sa il umplem Mai imi vine sa ma dau cu capul de a dreaq masea.... Oricum cred ca a fost super...FELICITARI !!! P.S. Ce facea Stege in benzinarie ? A cumparat-o ? Parca e J.R. Ewing !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Am eu hard-disk mobil cu cititor de card. Are 30 de giga ... Numai sa va tina pe voi bateriile cit sa umpleti 30 de giga la fiecare iesire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Uitatzi ce am facut noi astazi... misto... abea astept si io sa gat motoarasul meu sa ma dau cu ea PS: cine ii tipul cu jawa-ul micut galben/alba ??? l-am vazut la 2 roti mai demult... PS2: cei de pe forum: ziceti si voi care cine ii in poze, sa stiu si io.. larry ma gadmesc ca ii cu katana-ul galben.. nu? stege? ray ? are is? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 misto... abea astept si io sa gat motoarasul meu sa ma dau cu ea PS: cine ii tipul cu jawa-ul micut galben/alba ??? l-am vazut la 2 roti mai demult... PS2: cei de pe forum: ziceti si voi care cine ii in poze, sa stiu si io.. larry ma gadmesc ca ii cu katana-ul galben.. nu? stege? ray ? are is? Pai asa katana galbena e Larry cu Cata, Stege e cel cu zzr-eul de 400 negru si eu pasager la el,Ray e cel cu cbr-eul de 900 RR,Bronto e cel cu gpz-eul 500S si fratele lui cu o Jawa 2003 parca cu id-ul parca Oreste nu sunt sigur.Astia suntem cativa din gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Bravooos! Felicitari!!! Si de-acu sa inteleg ca avem benzina moka la discretie nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Pai asa katana galbena e Larry cu Cata, Stege e cel cu zzr-eul de 400 negru si eu pasager la el,Ray e cel cu cbr-eul de 900 RR,Bronto e cel cu gpz-eul 500S si fratele lui cu o Jawa 2003 parca cu id-ul parca Oreste nu sunt sigur.Astia suntem cativa din gasca oki mersi mi-o explicat si Ipman ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 misto... abea astept si io sa gat motoarasul meu sa ma dau cu ea PS: cine ii tipul cu jawa-ul micut galben/alba ??? l-am vazut la 2 roti mai demult... PS2: cei de pe forum: ziceti si voi care cine ii in poze, sa stiu si io.. larry ma gadmesc ca ii cu katana-ul galben.. nu? stege? ray ? are is? na explanatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 (editat) na explanatii tare faza,Ray tu te plictisesti groaznic la munca Editat Martie 7, 2006 de dark_evil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 MULTAM MULT PT EXPLICATI @STEGE: CE TOBE AIPE MOTO? PUNDE CEVA POZE CU MOTORUL TAU PLS MAI DETALIAT. @ORESTE: JAWA-UL ACELA ERA PREZENTAT ODATA LA 2 ROTI? CA UN MOTOR IDEAL PT INCEPATORI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 MULTAM MULT PT EXPLICATI @STEGE: CE TOBE AIPE MOTO? PUNDE CEVA POZE CU MOTORUL TAU PLS MAI DETALIAT. @ORESTE: JAWA-UL ACELA ERA PREZENTAT ODATA LA 2 ROTI? CA UN MOTOR IDEAL PT INCEPATORI. /index.php?...topic=24401&hl= uff...e-asa usor sa cauti... pur si simplu nu-nteleg.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 da am vazut pozele acelea, da mi se pare ca are alta toba, cel putin din spate pare mai groasa, de acea am intrebat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate