Sari la conținut

Kawasaki Zx 10 R


Mos Craciun
 Share

Postări Recomandate

Nu asa s-a intamplat.Am incercat iar sa-l citesc si nu a mai mers,nu stiu din ce motiv.Dar deja apucasem sa-l postez si nu puteam sa-l las asa.Ma faceam de ras.Din acest motiv am schimbat postul si nu din altul.

PS.Chiar crezi ca ma schimb dupa cum bate vantul?Mai citeste din posturile mele si o sa-ti dai seama. :D :cheers:

Ady ,stai linistit ,ca nu am zis-o cu rautate ;) :D :P :laugh: :laugh:

 

A aparut si MotoLife cu subiect direct pe coperta: Kawa ZX10R
A aparut si in Univers Moto articol singular despre gsxr600 si 750 ,dar asta nu inseamna ca sunt cele mai bune.Ce este mai bun se vede intr-un test comparativ iar in ultimul test comparativ ....neah ,mai bine lasa ca se supara kawasistii pe mine :P :lol:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 143
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Si daca tot s-au scris 11 pagini de pomana, poate se gaseste cineva pe forum care sa ma lumineze si pe mine intr-o privinta...de ce va zbateti atata sa demostrati care este mai buna? Diferentele la ora actuala intre modelele varf de gama ale diferitilor producatori sunt infime. Chiar si conduse de piloti cu experienta muuuullllta pe circuit aceste diferente sunt foarte mici....asa ca, ce va face sa credeti ca pe drumurile noastre de cacao intesate cu conservari redusi mintali a caror mana pe volan se misca mai repede decat le merge lor mintea (aici vezi emisiunea spaima soselelor de pe prima :cheers: ) , ar conta ca unul dintre modele este cu 1-2 zecimi de secunda pe un tur de circuit??? Parerea mea este ca pana la urma alegerea motocicletei depinde mai mult de gusturile fiecaruia decat de performante.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

AI perfecta dreptate ,dar cand vad ca unul spune ca doar kawa e cea mai buna ,cea mai adevarata ,atunci ma cam deranjeaza lucrul acesta si incercam si eu sa explic ca un model exceleaza la un capitol ,unul la altul si tot asa ,dar nu domne' kawa e cea mai tare si asta m-a deranjat ,dar in rest iti dau PERFECTA DREPTATE :cheers: :laugh: :laugh: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si daca tot s-au scris 11 pagini de pomana, poate se gaseste cineva pe forum care sa ma lumineze si pe mine intr-o privinta...de ce va zbateti atata sa demostrati care este mai buna? Diferentele la ora actuala intre modelele varf de gama ale diferitilor producatori sunt infime. Chiar si conduse de piloti cu experienta muuuullllta pe circuit aceste diferente sunt foarte mici....asa ca, ce va face sa credeti ca pe drumurile noastre de cacao intesate cu conservari redusi mintali a caror mana pe volan se misca mai repede decat le merge lor mintea (aici vezi emisiunea spaima soselelor de pe prima :laugh: ) , ar conta ca unul dintre modele este cu 1-2 zecimi de secunda pe un tur de circuit??? Parerea mea este ca pana la urma alegerea motocicletei depinde mai mult de gusturile fiecaruia decat de performante.

 

Mah sa nu-mi spui acum ca zx636-le tau nu-i mai rapid ca cbr-ul meu decat cu 1-2 zecimi de secunda :laugh: ca nu te mai recunosc :cheers: Ca daca te faceam la liniute cu cotetzul meu ii haleai toba la vakasanki :D

Te pupa fratele tau :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stai linistit Ady ,ca si un prieten de al meu(braccio) l-a facut cu un gsxf750(primul lui motor) pe unul cu un zx636 si asta din cauza PILOTULUI. E mult mai puternic zx636-le ca gsxf-ul ,dar daca acel baiat nu a stiut sa plece cu el ,asta e dar nu insemna acum ,caci daca a facut odata un gsxf un zx636 ,ca e mai tare gsxf-ul ,ar fi culmea :laugh: :laugh: :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stai linistit Ady ,ca si un prieten de al meu(braccio) l-a facut cu un gsxf750(primul lui motor) pe unul cu un zx636 si asta din cauza PILOTULUI. E mult mai puternic zx636-le ca gsxf-ul ,dar daca acel baiat nu a stiut sa plece cu el ,asta e dar nu insemna acum ,caci daca a facut odata un gsxf un zx636 ,ca e mai tare gsxf-ul ,ar fi culmea :moto: :moto: :moto:

Scuze domnu` cel cu zx636 era Sabin? :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumim ptr. toate informatiile utile despre Kawasaki ZX 10R (asta era titlul topicului parca) si restul producatorilor .

Cred k dak ati avea si biciclete tot v-ati certa care si cum e mai buna.

Nu sunt specialist in motociclete k sa ma contrazic cu voi (dak mai stiu cate ceva stiu de la mesteri si din reviste,de pe net), dar aveti niste orgolii in voi si in motocicletele voastre.......vedea-v-ash pe Minskuri pe toti (acu sa nu credeti k am ceva cu Minsk-ul, k e un jeg de motocicleta si tot setul pomenit de voi prin reply-uri), dar din topicul asta nu am inteles nik, cu exceptia k ala care are Kawa tre sa-i dea in cap la ala care are Suzi, ala care are Suzi tre sa-i dea in cap lu ala care are Honda, ala cu Honda tre sa-i dea in cap lu ala cu Ducati, ala cu Ducati tre sa-i dea in cap lu ala cu Yamaha si tot asa. Am sa iau si eu un par in mana si va astept la cotitura :moto:

Multumesc inca o data ptr. pretioasele informatii utile despre Kawasaki ZX 10R (speram sa citesc despre pozitia la drum,viteza in curbe,aspecte legate de reparatii si intretinere,franare,mersul cu sau fara pasager...stiti voi, chestii k de la maestru la discipol, sa nu se infinga incepatorii din prima cu 100 in stalpi k au ratat curba).

Scuze dak va considerati careva jignit,nici nu vreau asa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dar din topicul asta nu am inteles nik, cu exceptia k ala care are Kawa tre sa-i dea in cap la ala care are Suzi, ala care are Suzi tre sa-i dea in cap lu ala care are Honda, ala cu Honda tre sa-i dea in cap lu ala cu Ducati, ala cu Ducati tre sa-i dea in cap lu ala cu Yamaha si tot asa. Am sa iau si eu un par in mana si va astept la cotitura
Eu doar mi-am spus parerea referitor la reclama agresiva si la felul de cum a pus problema "kawa cea mai buna ,restul niste jafuri"-am dat si citat unde a spus acest lucru ,desi sunt mai multe si binenteles ca omul a dat-o in diverse ,ca e gluma etc etc desi era pe fata citatul.Toate sunt foarte bune ,cu diferente minore intre ele ,dar ca sa vii si sa bagi direct "asta e cea mai buna ,restul jafuri" ,mi se pare o dovada de... :moto: :moto:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu tin partea nimanui aici,dar nu credeti k ar fi mai bine sa incetati cu conflictul asta,care e cel mai bun si care e cea mai buna? Fiecare are gusturile lui, fiecare are motocicleta lui preferata, fiecare se simte altfel pe diferite tipuri de motociclete, fiecare are parerea lui proprie si personala despre o motocicleta ???

Mai bine scriati ceva folositor in trafic decat toata porcaiala asta.

:moto: :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Categoric ,ai dreptate ,dar cand vine cineva si spune ca motorul x e CEL mai bun si restul sunt niste verze ,cam cum te simti?...sau nu simti? Hai sa incetam si cine are informatii la obiect sunt binevenite ,dar fara "x e cea mai tare si restul sunt verze" :moto: :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Vezi ca am dat si citat unde a spus ca SUNT VERZE(binenteles ca omu' a dat-o in diverse ,ca e gluma ,ca ploua afara ,ca nu are unghii taiate etc etc :angryfire: )....cauta-l si tu(si daca doresti mult mai multe exemple citeste pe sbz caci sunt o gramada ) ,ca m-am saturat de discutiile cu "pilotii nostri" :hurt:

 

 

Ps:stiu ca si tu esti un sbz-ist convins si iti sugerez sa citesti penultimul numar din Univers Moto si sa vezi care motocicleta este puuuutin peste :eek: ....eu nu zic ,caci binenteles eu nu sunt "pilot" asa cum sunt ei si nu ma pot ridica la asemenea "pretentii". Binenteles ,ca nici macar Jurgen Fuchs nu se ridica la nivelul lor ,asa ca ce mai pot spune eu? :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e absolut nimic rau. E perfect. Ce nu mi se pare deloc in ordine este aceasta atitudine ,gen "kawa e cea mai tare ,restul verze"-aceasta atitudine o condamn. Daca ti se pare ok aceasta atitudine ,e treaba ta ,dar nu pot inghiti asemnea jigniri si dejectii.Acum ai inteles ,caci ti-am explicat de nspe mii de ori? :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca e o discutie fara sens deoarece nimeni din Romania nu cred ca foloseste 70% din puterea motocicletei, cu exceptia lui Pascota

Bai Dimi, la urma urmei Mos Craciun vrea sa-si vanda marfa si il inteleg, daca era la Honda tot la fel spunea

Numai bine! :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai Dimi, la urma urmei Mos Craciun vrea sa-si vanda marfa si il inteleg, daca era la Honda tot la fel spunea
Nu contest ,dar cand jigneste celelate mari firme(mult mai mari ca divizii moto ca kawa) ,mi se pare o lipsa de bun simt
Cred ca e o discutie fara sens deoarece nimeni din Romania nu cred ca foloseste 70% din puterea motocicletei, cu exceptia lui Pascota
Daca deja s-a ajuns sa se spuna "x e cea mai buna ,y e cea mai slaba" ,eu zic ca oamenii au "experienta" :angryfire: :angryfire:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Fiecare cu parerea si placerea lui :what:

 

 

 

deci va zic eu yamaha de 50 de cc pe care o am eu este cea mai buna :) :) am testat-o pe circuit in padure la valea rosie si m-am intrecut pe aratura cu un tractor :crack: si l-am facut ( pe aratura) pe tractor cu motor de 1010 cc si dubla tractiune facut la brasov a fost facut de o yamaha de 50 de cc ... :baldy: :baldy: mai mare rusinea....a zis ala cu tractorul ca il vinde ca nu este bun de nimic ....la liniuta nu mai zic ce tare am fost :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nop nu o vand ca este cea mai tare motocicleta ....si vreau sa imi iau vreun 1000 cc ca nu am ce face cu el...cea mai buna este a mea .... :) :) :crack: :baldy: deci YAMAHA RULZ

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Am luat acum ultimul numar din Univers Moto si uitandu-ma la acceleratii si reprize ,zx10 e mai slab ca gsxr-ul de 1000 care e cap de linie ,ca sa nu mai vorbesc de articolul in sine unde ca medie pe timp TOT gsxr-ul iese in fata zx-ului ,dar binenteles ca acum e un test platit ,nu?. Ma abtin de la alte comentarii si va urez si voua :lectura placuta B)

 

 

quod erat demonstrandum

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In nici un caz un nou model ,doar un facelift al actualului :ok:

 

Ia taticu acum si spune-mi ce motoreta mai accelereaza asa. Nu am decat galerii Akrapovic pe ea EVO 2. ATAT. In rest este serie serie.

 

Bracio, daca eram la Honda nu puteam spune asa ceva, pentru ca Zx 10 spulbera pe linie dreapta o Honda de serie. NKZ iti poate confirma asta ca a mers si pe una si pe alta. Si de fapt toti cei care alearga pe Zx 10 2006 iti pot spune ca e cea mai tare motocicleta pe care au mers ei.

 

Acum va fi mai simplu sa faci comparatie nu trebuie decat sa pui un tank cam pe bordul oricarei alte motociclete ca sa vezi diferenta cel putin in linie dreapta. :P

 

Iar dupa ce vezi cum sare de 300 km/h ma astept sa taci din gura o data pentru totdeauna SILVIU.

 

http://www.unitedmotors.ro/Filme_moto/Cam_BORD_01.avi

 

si autostrada cu top speed-ul

 

http://www.unitedmotors.ro/Filme_moto/Cam_BORD_02.avi

 

 

 

quod erat demonstrandum

 

Cum am mai spus. Difera circuitul difera rezultatul. Acum ar trebui sa facem o medie intre rezultate. SAU MAI BINE LE INCERCAM NOI SI VEDEM CARE DINTRE ELE SUNT MAI RAPIDE..... Ma rog, cei care am avut posibilitatea sa o facem si ne dam cu parerea, suntem desfiintati de cei care au citit in reviste una si alta ;)

 

Una peste alta pe mine ma lasa rece remarcile voastre. Insa imi pare rau ca intra oameni care nu sunt initiati si citesc ineptiile voastre in loc sa citeasca impresii personale si obiective ale oamenilor care chiar le-au incercat.

 

Oricum este de apreciat ca nivelul intelectual a mai crescut. Nu va mai uitati la Moto GP ca sa stiti ce motocicleta sa va cumparati saptamana urmatoare. Si nu o mai vindeti imediat dupa ce ati achizitionat-o pentru ca echipa respectiva a pierdut o cursa si nu mai e o motocicleta de top. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...