Makaveli Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 vremea o fi buna, daca nu ploua totul e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Hai ca deja ma enerveziLa ora 14 la Petrom La baut nu ma bag mergem pe motoare ?,ca cu conserve nu vad rostul chefului de motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 (editat) Hai ca deja ma enerveziLa ora 14 la Petrom La baut nu ma bag asa te vreau...un suc din partea mea ai sau un ceai cald. Caci poate eu voi degusta (nu bea) ,,medicamentele" duse de Yedutu sau Calin.In rest un vin ,merge sau bere,deinde de starea de spirit! La ora 14 deci sambata la iesire din Arad, Petrom Micalaca. Deci suntem 3 mobre pana acum:Lau,Korben si eu.Mai asteptam insotitori! Editat Octombrie 27, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 mergem pe motoare ?,ca cu conserve nu vad rostul chefului de motociclisti cu conservele se pierde tot farmecul...nu tu vant nu tu depasiri...mai ales cu conserva lu kato care moare in depasire Mesaj completat asa te vreau...un suc din partea mea ai sau un ceai cald. Caci poate eu voi degusta (nu bea) ,,medicamentele" duse de Yedutu sau Calin.In rest un vin ,merge sau bere,deinde de starea de spirit! La ora 14 deci sambata la iesire din Arad, Petrom Micalaca. Deci suntem 3 mobre pana acum:Lau,Korben si eu.Mai asteptam insotitori! eu insotitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 HAI MOTOCICLISTI,SCOATETI MOBRELE DIN GARAJ,O PLIMBARICA DE 200KM NU STRICA. ,SAU EXISTAM DOAR PE FORUM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 asa te vreau...un suc din partea mea ai sau un ceai cald. Stai asa, ca nu am zis ca vin la Hunedoara Am zis ca ne intalnim la Petrom, doar atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Mai asteptam insotitori! Vine si Zoli (dr dejavu).. si vreau si EUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 achim o zis ca daca vrem sa dormim pune el ceva saltele in camera din spate sunt canapele si se poate dormi pe ele...treaba e sa ne vedem cu bine ..si vorba lu kato sa ne speriem unii pe ceilalti .. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 sunt canapele si se poate dormi pe ele...treaba e sa ne vedem cu bine ..si vorba lu kato sa ne speriem unii pe ceilalti .. RESPECT yedule pune o tuicomicina de o parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 yedule pune o tuicomicina de o parte am inteles..SA TRAITI!!!!!... RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 V-ati hotarat la ce ora plecati? Poate trag si eu o tura pana la Savarsin, sa fiu sigur ca am scapat de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 M`deci.. Sa nu va grabitzi! Se pare k si eu vin, dar nu sunt sigur k pot ajunge la 2. Eu as zice sa plecam la 3. Ar fii un pic mai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 M`deci.. Sa nu va grabitzi!Se pare k si eu vin, dar nu sunt sigur k pot ajunge la 2. Eu as zice sa plecam la 3. Ar fii un pic mai bine.. Hai mai Zoli,sa fie de la toti cateceva 14,30. Fa un efort si tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Efortul din partea ta ar fii k stai cu jumat de ora mai mult in casa? la cald? /:bow: dar.. hai k fac eu un efort.. 14:30.. In caz k nu ajungem.. puteti pleca fara noi.. Poate va ajungem noi in urma.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Maaa...atata va mosmogiti de parca mergeti la taiat de capete nu la chef ,facem si noi o "inchidere de sezon" Hai no-rock ,sa ne vedem cu bine Salutare de la Dacu si Calin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 sa fie intr-un ceas bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Maaa...atata va mosmogiti de parca mergeti la taiat de capete nu la chef ,facem si noi o "inchidere de sezon"Hai no-rock ,sa ne vedem cu bine Salutare de la Dacu si Calin Calaretul fara cap a fost un personaj de roman si film,speram sa nu fie si un mobrist in postura asta...desi ma astept la cateva machiaje din partea voastra,ca doar nu o sa vin machiat de acasa Speram sa se mai razgandeasca pana sambata cativa de pe aici si sa ne insoteasca pana la Hunedoara,ca doar nu o fi un capat de tara. Achime,pregateste trusa de machiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 29, 2009 Autor Share Postat Octombrie 29, 2009 O PLIMBARICA DE 200KM ...sunt cam 170km pina in hd!...x2=340km!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 ...sunt cam 170km pina in hd!...x2=340km!.. 170 sambata/ 170 duminica la intoarcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 ...sunt cam 170km pina in hd!...x2=340km!.. am vrut sa zic 200 pe sens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Calaretul fara cap a fost un personaj de roman si film,speram sa nu fie si un mobrist in postura asta...desi ma astept la cateva machiaje din partea voastra,ca doar nu o sa vin machiat de acasa Speram sa se mai razgandeasca pana sambata cativa de pe aici si sa ne insoteasca pana la Hunedoara,ca doar nu o fi un capat de tara. Achime,pregateste trusa de machiaj *** BARUL E PREGATIT !!! Avem mesele si canapele noatre rezervate !!! dozatorul de bere bagat in priza sa faca rece ,la tuicomicina lu yedutz adaugam ceva chimen si fiarta umpik , vinul pus la fiert !!! *** Canapele pregatite pt somn, si ceva saltele , paturi de invelit , saci dormit !!! *** Domnitza care machiaza pt Haloween , este pregatita cu tot ce trebuie !!! DEJA SUNA A CHEF DE INCHIDERE DE SEZON !!! Cu baietzii din Arad am deschis sezonul moto la chef la Strei , cu ei inchidem sezonul la CRASH BAR !!! LA MAI MARE !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 *** BARUL E PREGATIT !!! Avem mesele si canapele noatre rezervate !!! dozatorul de bere bagat in priza sa faca rece ,la tuicomicina lu yedutz adaugam ceva chimen si fiarta umpik , vinul pus la fiert !!! *** Canapele pregatite pt somn, si ceva saltele , paturi de invelit , saci dormit !!! *** Domnitza care machiaza pt Haloween , este pregatita cu tot ce trebuie !!! DEJA SUNA A CHEF DE INCHIDERE DE SEZON !!! Cu baietzii din Arad am deschis sezonul moto la chef la Strei , cu ei inchidem sezonul la CRASH BAR !!! LA MAI MARE !!! RESPECT Achime,receptionat! Sa ne vedem cu bine.Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 *** BARUL E PREGATIT !!! Avem mesele si canapele noatre rezervate !!! dozatorul de bere bagat in priza sa faca rece ,la tuicomicina lu yedutz adaugam ceva chimen si fiarta umpik , vinul pus la fiert !!! *** Canapele pregatite pt somn, si ceva saltele , paturi de invelit , saci dormit !!! *** Domnitza care machiaza pt Haloween , este pregatita cu tot ce trebuie !!! Vin fiert..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Vin fiert..? defapt e tuica (Tzuicomicina mai nou) fiarta Ne vedem maine hoverilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 In 30-45 de min plec in plimbare pana la timi care vrea sa vina e binevenit 14:15 la petrom(iesirea spre tm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate