Alin G. Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Scz ca ma bag si eu aici da nu m-am putut abtine sa nu rid la metafora lui Korben cu frunzele si asfaltul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_tm Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Mda...Nu se vede asfaltul din cauza frunzelor asta e undeva dupa grosii noi, prin padure - foarte pitoresc drumul. cele 2 drumuri se intalnesc undeva inainte de slatina de mures, pana acolo e asfaltat drumul julita - madrigesti. si rectificare: era impotmolit un porsche cayenne, nu un q7. Mesaj completat azi am facut traseul urmator - vi-l recomand: arad - nadas(halta) - debelagora - barzava - arad. de la nadas la debelagora drumul e usor si bun ( si natura frumoasa); 8 km. la debelagora mi-a spus un cetatean ca pana la barzava sunt 10 km, primii 2 mai grei pentru masina, dar cu mobra merge. era pe inserat, dar am zis ca merge. primii 2km au fost intradevar rai si am culcat vaca de vreo 5 ori; era bine sa nu fi fost singur, dar m-am descurcat si cam in 45 minute am ajuns la barzava. apoi drum de relaxare spre arad. aproape 150 km in total. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 (editat) da' cine e petre? Editat Noiembrie 4, 2010 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 da' cine e petre? aka Dr. Stanut ( BMW R1200GS Adv) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 ..daca vremea ne permite, duminica 7 nov 2010 se pleaca intr-o plimbare(probabil ultima de anul asta) pina la belgrad si inapoi......nu vizitam nimic, mergem sa mincam o plescavitsa sa bem o bere si inapoi ca se lasa seara!... ...plecarea se va face duminica dimineata la ora 10 din fata teatrului, e bine sa aveti la voi asigurarea rca valabila, buletin sau pasaport valabil si bani(lei, euro in bancnote mici sau dinari)....consumurile vi le stiti fiecare eu doar va spun citeva preturi orientative: 1 plescavita-150-300din, bere-50-150din, benzina-120din......100din=1 euro.. ...mai multe relatii la tel: 0721408941-florian ...participanti: eu, hondita, gabi, grupul "rea"...si lista ramine deschisa... ..aici este locatia exacta unde mergem sa mincam http://maps.google.com/maps?f=d&source...mp;t=h&z=18 cam cati km ii iesirea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 o timisoara sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 cam cati km ii iesirea ? Dus-intors vre-o 450 km. Poate ma bag si eu, depinde de mai multi factori. Daca vin sunt prezent la 10 la locul intalnirii daca nu drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_tm Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 salutare vremea e buna, pamantul tare - vrea cineva o iesire pe dealuri ? maine de la 10:30 la 13:30 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 salutarevremea e buna, pamantul tare - vrea cineva o iesire pe dealuri ? maine de la 10:30 la 13:30 ? nu pot man....am de lucru de nu-mi vad capu' next week... si duminica la sarbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Duminica plimbare la cetatea Siria. Ca singur sau cu un grup ... eu ma duc Pt mai multe detalii: /index.php?...p;#entry2660831 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexSky Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 ..daca vremea ne permite, duminica 7 nov 2010 se pleaca intr-o plimbare(probabil ultima de anul asta) pina la belgrad si inapoi......nu vizitam nimic, mergem sa mincam o plescavitsa sa bem o bere si inapoi ca se lasa seara!... ...plecarea se va face duminica dimineata la ora 10 din fata teatrului, [...] On-topic. Ramane valabila "ieseala" ? Poate ne mai bagam 2 (eu cu fratele meu)... Cati km sunt dus-intors ? Off-topic. Rog un moderator care doreste sa ma ajute intr-o problema tehnica, sa imi trimita un PM. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 On-topic. Ramane valabila "ieseala" ? Poate ne mai bagam 2 (eu cu fratele meu)... Cati km sunt dus-intors ? Off-topic. Rog un moderator care doreste sa ma ajute intr-o problema tehnica, sa imi trimita un PM. Multumesc anticipat! Am scris mai sus. Repet: vre-o 450 km ,dus intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 o mica iesire pina la timisoara cine vrea sa vina la 2 jumate la omw la iesre spre timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 cam cati km ii iesirea ? aprox 400 Mesaj completat nu pot man....am de lucru de nu-mi vad capu' next week... si duminica la sarbi ...youre wellcome! Mesaj completat On-topic. Ramane valabila "ieseala" ? Poate ne mai bagam 2 (eu cu fratele meu)... Cati km sunt dus-intors ? Off-topic. Rog un moderator care doreste sa ma ajute intr-o problema tehnica, sa imi trimita un PM. Multumesc anticipat! ..da, ramine valabila ieseala....la ora 10 se pleaca din fata teatrului!...aprox 400km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexSky Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Multumesc pentru raspunsuri! Kato, vazusem ce ai scris dar am citit repede si nu am facut legatura... credeam ca te referi la altceva. Daca nu intervine ceva, pana in ora 10 suntem si noi "calare" la teatru! Daca nu venim, sa aveti parte de asfalt uscat si de conducatori care sa va respecte (mie mi-au "taiat" fata vreo doi azi )! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Multumesc pentru raspunsuri! Kato, vazusem ce ai scris dar am citit repede si nu am facut legatura... credeam ca te referi la altceva. Daca nu intervine ceva, pana in ora 10 suntem si noi "calare" la teatru! Daca nu venim, sa aveti parte de asfalt uscat si de conducatori care sa va respecte (mie mi-au "taiat" fata vreo doi azi )! Explica-te te rugam . Cei cu ,,taiatul fetei"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_tm Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Explica-te te rugam . Cei cu ,,taiatul fetei"? conducatorii sunt auto si taiat calea sau luat fata; e ca si chestia cu padurea si copacii - trebuie sa citim (si sa vedem toate problemele) in ansamblu, nu formal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexSky Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Explica-te te rugam . Cei cu ,,taiatul fetei"? Nimic grav (din fericire), Kato. Niste "baieti", unul intr-un seria 7 si altul inr-un Ford Fiesta -model mai vechi- sau gandit (dar pe rand, nu amandoi odata ) ca ar fi interesant daca ar forta intrarea pe banda mea, obligandu-ma pe mine sa fac manevre de evitare + frane... la asta m-am referit cand am spus ca mi-au "taiat" fata. S-au bagat fortat inaintea mea desi nu aveau loc. Daca nu reactionam in vreun fel si eram capos sa nu ii las, probabil ajungeam pe sub vreo masina si acum serveam mancare de spital. Cam acelasi lucru si la intersectiile nesamaforizate... vreo ~60% din cei care au ajuns in intersectie inaintea mea (eu avand prioritate) au considerat ca nu-i bai daca imi "taie" putin fata... Aveti grija... unde mai puneti ca e si drumul "minunat"... cum a fost ieri in centru la spital, in sensul giratoriu... pietris/zgura/nisip/denivelari... "super" ! Apropo, scuze pt. off-topic. Ziua buna tuturor ! Mesaj completat o mica iesire pina la timisoara cine vrea sa vina la 2 jumate la omw la iesre spre timisoara Din pacate nu am putut sa mergem cu grupul de ora 10... maybe next time. O sa trecem si noi (2 bucati ) pe acolo... daca sunteti/esti, mergem, daca nu... cu alta ocazie! Am o rugaminte... eu sunt mai "proaspat" in Arad... ai putea sa imi indici pe un Google Maps care statie? Parca erau vreo 3-4 la iesirea spre Timi... un Petrom pe dreapta, un LukOil pe stanga parca... si inca unul sau doua. Astept... indicatii! Mesaj completat P.S. S-ar putea noi sa mergem spre Timi, dar sa o luam apoi spre Lugoj... am inteles ca e frumos pe acolo. ...LINK... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_tm Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 (editat) " Niste "baieti", unul intr-un seria 7 si altul inr-un Ford Fiesta -model mai vechi- sau gandit (dar pe rand, nu amandoi odata ) ca ar fi interesant daca ar forta intrarea pe banda mea, obligandu-ma pe mine sa fac manevre de evitare + frane... la asta m-am referit cand am spus ca mi-au "taiat" fata. S-au bagat fortat inaintea mea desi nu aveau loc. Daca nu reactionam in vreun fel si eram capos sa nu ii las, probabil ajungeam pe sub vreo masina si acum serveam mancare de spital. " am observat o problema grava legata de depasirea motociclistilor: majoritatea motociclistilor isi vad de drum cand sunt depasiti, respectiv stau pe trasa pe care o aveau, fara sa se conformeze regulamentului de circulatie care prevede obligativitatea de a circula cat mai aproape de marginea din dreapta a benzii in momentul cand esti depasit. http://www.igpr.ro/DPR/regulament.htm - art 119. poate nici acei soferi nu ti-ar fi taiat fata chiar asa de rau daca ai fi tras mai spre dreapta benzii.( au si ei partea lor de vina, deoarece depasirea nu se face in conditii de siguranta pentru celdepasit, dar noi vorbim de protectia noastra si de conducerea defensiva ) Editat Noiembrie 7, 2010 de cip_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Numai cunosti lumea din mers ? Ati trecut pe langa noi ca vantu... in TM , eram in benzinarie cu Kato , Atti , Cucun si "Golumbu" cu KTM (poate gresesc porecla ) ! Culmea ca ne-ati si salutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 <iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.ro/maps?q=46.140747,21.320739&num=1&sll=45.941869,24.978284&sspn=4.645822,9.453226&hl=ro&ie=UTF8&ll=46.140474,21.320772&spn=0.002635,0.00478&z=14&output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.ro/maps?q=46.140747,21.320739&num=1&sll=45.941869,24.978284&sspn=4.645822,9.453226&hl=ro&ie=UTF8&ll=46.140474,21.320772&spn=0.002635,0.00478&z=14&source=embed" style="color:#0000FF;text-align:left">Vizualizare hartă mărită</a></small> ?????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 (editat) @%#^$*$((*%^#^* deeee FORUMM! Ca abia se taraie! Scuze de multi`post Daca vede vre-un moderator sa stearga din postarile mele in plus. Mersi! Editat Noiembrie 7, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Numai cunosti lumea din mers ? Ati trecut pe langa noi ca vantu... in TM , eram in benzinarie cu Kato , Atti , Cucun si "Golumbu" cu KTM (poate gresesc porecla ) ! Culmea ca ne-ati si salutat Păi din moment ce v-am salutat, prin deducție logica puteați ajunge singuri la concluzia că v-am văzut Am trecut "ca vântu" fincă venea vântu dupa noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Păi din moment ce v-am salutat, prin deducție logica puteați ajunge singuri la concluzia că v-am văzutAm trecut "ca vântu" fincă venea vântu dupa noi Prin faptul ca ne-ai vazut si evident recunoscut (aici ii ideea), puteai sa te opresti la noi . La asta am vrut sa ajung Nu-i bai , te iertam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Prin faptul ca ne-ai vazut si evident recunoscut (aici ii ideea), puteai sa te opresti la noi . La asta am vrut sa ajung Nu-i bai , te iertam Oooo! DA! Acum ma simt mai curat si mai uscat Dar, totusi, care e treaba? de ce trebuia sa opresc din moment ce v-am salutat? Voi va opriti de fiecare data cand va intalniti cu cunoscutii? Oricum, deja eram "lansati" spre Arad si ne-ar fi trebuit 50 metri sa oprim, sa intoarcem, sa venim, sa salutam, sa pupam, sa salutam, sa ne echipam din nou, sa salutam etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate