vest Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Korben...nu le-o da, ca astia se trag de la Rim, e invidiosi....si ti-o strica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Korben...nu le-o da, ca astia se trag de la Rim, e invidiosi....si ti-o strica!!! Ba le-o dau, la toti Motocicleta, insa o vor testa doar câțiva prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 nea Nicu,ne zici si noua pe unde v-ati plimbat? io nu-mi dau seama... apropo...felicitari cu africana,la cat mai multi kilometrii in cocoasa ei! Pai tu nu mai te uita printre fumuri la monitor ca vezi ca prin ceata tot. Se vede CLAR drumul prin Lipova, iesirea , etc. Mai iesi si tu din anonimat in saracia mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 pt cei care vor sa participe la intrunirea bike on ice si nu pot pleca de vineri sunt asteptati sambata orele10-10.30 in parcare complex real deva de unde se pleaca spre intrunire rog pt steptare si anuntarea cu prezenta sunati la 0721656301 calutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Free Bikers si citiva prieteni ne stringem la Cafenea Koson (aproape de sensul giratoriu de la Hotel Deva cum mergi spre centrul vechi) la ora 10.00. Se vor vedea motoarele pe trotuar. Speram sa plecam maxim la ora 11.00. Cine merge spre Bike on Ice ( Hateg ) este binevenit sa ni se alature la un ceai cald si apoi la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Traseul pentru duminica, 13 martie (click) Plecarea de la Petrom Micalaca la 09:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Traseul pentru duminica, 13 martie (click)Plecarea de la Petrom Micalaca la 09:30 Wow, esti pus pe fapte Ai ce baga pentru tura de o zi Si mai exact ce se gaseste la destinatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Primiti unul mai "puturos" cu voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 (editat) Si mai exact ce se gaseste la destinatie? Destinația De fapt, punctul de întoarcere spre casă Primiti unul mai "puturos" cu voi ? Eu primesc pe oricine, dar nu aÂştept pe nimeni, decât în limite rezonabile, pentru ca vreau să fiu în Arad seara la 18:00 Impetuozitatea ta este de admirat, dar sincer, nu te văd facând peste 500 km în 8 ore cu motor de 125 cm3 Editat Martie 9, 2011 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Traseul pentru duminica, 13 martie (click)Plecarea de la Petrom Micalaca la 09:30 Mosu, drum bun! Prea lunga tura asa dintr-o data. Eu propun pentru inceput o dezmortire pe ruta Arad-Fantanele-Alunis-Zabrani-Neudorf-Lipova-Paulis-Arad. Aprox 100-120km. Plecarea Duminica . Locatia si ora ramane sa o fixam de comun deacord. As zice undeva in jurul orei 12 de la statia Lukoil de langa Service Aradul Nou inspre directia Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Eu fac o excursie pana la Valcea cine vine? Dau de mancat si de baut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Mosu, drum bun! Prea lunga tura asa dintr-o data. Eu propun pentru inceput o dezmortire pe ruta Arad-Fantanele-Alunis-Zabrani-Neudorf-Lipova-Paulis-Arad. Aprox 100-120km. Plecarea Duminica . Locatia si ora ramane sa o fixam de comun deacord. As zice undeva in jurul orei 12 de la statia Lukoil de langa Service Aradul Nou inspre directia Timisoara. De la Paulis am putea incerca un Siria, poate se mai usuca problema pana Duminica! Si kilometri nu-s nici 100 Arad-Lipova-Arad. Mers pe Fantanale si venit pe Valea Muresului. Is in jur de 80-85 km. Stiu ca am fost de o gramada de ori In principiu ramane traseu asta. Eu as zice sa incepem cu Siria, si continuat cu Lipova sa pot lua si apa minerala! Ca daca umplu motoru inainte cu sticle numai urc la Siria ... hai ca ne auzim. Vremea se anunta buna si destul de calduroasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Eu fac o excursie pana la Valcea cine vine? Dau de mancat si de baut ) Dai si gaz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Dai si gaz? Eu o sa ii dau gaz ca e mult drum, cine nu ii da :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Eu o sa ii dau gaz ca e mult drum, cine nu ii da Ce fain te-ai scos de la intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Ce fain te-ai scos de la intrebare Da. Nu degeaba are 2 facultai la activ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Da. Nu degeaba are 2 facultai la activ... Nu se pune, ca nu are masterul la niciuna Revenind la topic: s-a schimbat modificarea, plecarea la Teius trebuie sa o aman cu cel putin o saptamana, deci vin si eu pe traseul tau, Kato Cu doua amendamente (propuneri): sa plecam cel tarziu la 11, temperatura va fi mai mult decat favorabila (13-14 grade) sa ne oprim la Zabrani la Luci (fost Kawa KLE, actual MotoGuzzi Quota) sa bem o caaaaafăăăăă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 (editat) Eu primesc pe oricine, dar nu aÂştept pe nimeni, decât în limite rezonabile, pentru ca vreau să fiu în Arad seara la 18:00Impetuozitatea ta este de admirat, dar sincer, nu te văd facând peste 500 km în 8 ore cu motor de 125 cm3 ohoo, acum am vazut pana unde se merge nu mai ma bag ca nu-mi mai gasesc "chilotii de tabla"* (sunt mai moi decat saua mea ) si nici bugetul nu ma tine... *nu am mai fost de ceva vreme la un drum mai lung si nu mai am antrenamentul de stat in sa pt o tura mai mult de 100 km fara oprire... :| Editat Martie 9, 2011 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Ce fain te-ai scos de la intrebare :P eu ii ziceam altfel...ii dau gaz, cine se tine de mine bine ...cine nu, nu..ramane in urma posibil sa vin si io...numa nu dimineata tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 posibil sa vin si io...numa nu dimineata tare... Si daca dimineata e moale poti sa vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Si daca dimineata e moale poti sa vii? evident...numa nu tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Tura de duminica ii de Transalp/AfricaTwin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Tura de duminica ii de Transalp/AfricaTwin? E asfalt 100% dar e cam denivelat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 E asfalt 100% dar e cam denivelat Gen Arad-Siria.. sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Gen Arad-Siria.. sau? Cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate