RaduKu Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 dar cu plasare corturilor in vama stie cineva cum a ramas? La tv aseara au dat k e interzis,,,,si nu au spsu nimik de spatii de camping doar de pensiuni si gazde!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto fly Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 ATENTIE pentru cei ce vin catre Vama! Aveti grija pe portiunea de drum de la Basarabi pana la intrarea in Constanta. Soseaua e denivelata si "presarata" cu gropi. Daca ajungeti noaptea fiti mai atenti. Drum bun! sti ceva de drum in zona Slobozia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Drum bun si ne vedem in Vama. Noi maine venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Mda drum bun si ne vedem pe Duminica....venim direct de la munte....mai devreme nu putem; sa ne opriti un loc de cort cu 3 etaje, piscina descoperita 14 m2, una acoperita de doar 8 m2, sala de mese de 44 m2, si loc de joaca pentru copii......deci multa bafta si ne vedem Duminica PS:incalziti atmosfera si raciti berile ca o sa vin insetat de pe drum....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 La iesirea de pe autostrada A2 in spre mare e vre-o benzinarie? ca am inteles ca pe autostrada nu sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 La iesirea de pe autostrada A2 in spre mare e vre-o benzinarie? ca am inteles ca pe autostrada nu sunt La cat consuma gs500 poti sa ii bagi benzina de oriunde din buc si ajungi cu ea la mare fara oprire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 sti ceva de drum in zona Slobozia ? Imi pare rau, nu stiu cum e drumul pe partea aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 La cat consuma gs500 poti sa ii bagi benzina de oriunde din buc si ajungi cu ea la mare fara oprire Nu sunt foarte convins de asta..imi cam papa in ultimul timp deci? e vre-o benzinarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Sunt cateva benzinarii daca vii pe Camil Ressu de la Dristor, ai de unde alege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 La iesirea de pe autostrada A2 in spre mare e vre-o benzinarie? ca am inteles ca pe autostrada nu sunt La intarea si la iesire din Fetesti gasesti benzinarii. Pe drumul intre A2 si Fetesti nu-mi amintesc sa mai fie. Daca crezi ca nu-ti ajunge gazul poti sa iesi de pe A2 la Lehliu si sa alimentezi. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 ok, multam' bag la fetesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 S-ar parea ca vin si eu,probabil cu Vulcanu' !!! Cu Hondita vine Janel ...Amindoi fara pasager (cel putin eu...) asa ca...doritori...preferabil PASAGERE. ...Oricum,am 2 corturi,unu' e cu 2 dormitoare...loc de cazare girla... Plecarea probabil de vineri,pe la 2.00-3.oo,cand sper sa scap de la scirbici. Schimbare de plan: pisi e apta, gratie lui Zidu si lui Rontz, asa ca o duc pe pisi la mare. Adica ea ma duce. Plecare: sambata, 9:00 de la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 Am sunat acum la punctul de frontiera si mi s-a spus ca bacul circula, se poate urca pe el cu moto (am insistat pe intrebarea asta ) iar drumul nu este inundat. Asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Daca plec in vama (un mare 'daca'), plec dupa sambata dupa amiaza. Dar daca plec ... sub 150kmph nu stau decat in sate. Atunci sa-mi iau o sufa sa ma leg de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 peste o ora prec eu si inca un prieten cu un 125 spre mare , o luam pe drumul vechi (lehliu) in speranta ca nu e aglomeratie ca pe A2 nu prea avem ce sa facem noi cu ale noastre motorete si cu bagaje... speram sa ajungem cu bine,bafta si drum bun celorlalti care pleaca la drum , sa ne vedem acolo sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 peste o ora prec eu si inca un prieten cu un 125 spre mare , o luam pe drumul vechi (lehliu) in speranta ca nu e aglomeratie ca pe A2 nu prea avem ce sa facem noi cu ale noastre motorete si cu bagaje... speram sa ajungem cu bine,bafta si drum bun celorlalti care pleaca la drum , sa ne vedem acolo sanatosi Pastreaza ordinea!! Drum bun si atentie maxima la drum, la cei care te depasesc si la nisipul din curbe!!!! BAFTA SI SA NE VEDEM ACLO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Ultimele stiri...corturi sunt in Vama si bate vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShowNoMercy Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 pace voua, bravi fierari ! maine ma pregatesc si eu pt drumul acesta, ies pe A2 pe la 9 .. poate 9:30. daca exista lume stransa undeva in jurul orelor/traseului mentionat(e), poate mai primeste un biciclist in coloana .. altfel, ne vom vedea fix pe plaja in vama. va rog numai o intrebare: pune careva o scena ceva pe-acolo ? un iris, holograf, timpuri noi, cuvintele, habar n-am cine, slayer, megadeth, etc ... o fi ceva show (afara de al nostru, desigur) ? mai stau pe aici inca 1,5 - 2 ore, poate arunca cineva un oki drum bun tuturor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 pune careva o scena ceva pe-acolo ? un iris, holograf, timpuri noi, cuvintele, habar n-am cine, slayer, megadeth, etc ... o fi ceva show (afara de al nostru, desigur) ? N-am auzit de nici un fel de eveniment din pacate. Poate doar muzica de la terase sa compenseze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 incerc acum sa pun niste poze si un filmulet din vama! dar nu prea reusesc! pls, explicati-mi cum fac sa le pun? ps: e primul meu post DCFC0101.AVIeh... m-am lamurit mai "e" niste poze pe vine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 (editat) Apoi mah... Frig,Alcool si cam atat. Era fain cu multi ani in urma. Oricum eu am mers pt drum care a fost mult mai fain la intoarcere... prin Slobozia. ASFALT USCAT! ACUM SPER SA AJUNG LA CJ VIA SARMISEGETUSA REGIA! Editat Mai 2, 2006 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate