JohnDoe Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Si pe mine m-ar interesa un garaj in zona Astra/Racadau. Sau, in lipsa de garaj, niste sugestii pentru cele mai sigure locuri de tinut motocicleta. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Iunie 27, 2009 Autor Share Postat Iunie 27, 2009 O sa ma interesez eu in zona Steagu (ardealu) ca sunt o serie de garaje si chiar a intrebat cineva daca am nevoie de garaj las un post daca rezolv Asfalt... @Bal00, ai mai aflat ceva despre garajele alea? Unde sunt mai exact? Eu stau de putin timp in Brasov, asa ca nu prea stiu nici locurile, nici nu cunosc multi oameni aici, pe care as putea sa-i intreb. Asa ca orice sugestie e foarte apreciata. La o adica, nu-mi trebuie neaparat un garaj, desi, in principiu, asta ar fi varianta ideala. Dar iau in calcul orice loc in care pot s-o tin in mai mare siguranta decat in strada. So, if you have any thoughts... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 tocmai vin de afara de unde baietii au ratat la mustata furtul motoretei mele.... am aruncat din intamplare (providenta?) un ochi asupra antifurtului... era taiat! cel mai probabil am iesit tocmai cand se pregateau sa o fure (sa fi fost 23.30h). ma pot considera un om norocos dar in primul rand - slava Domnului! cartierul - Racadau. politistii mi-au spus ca e o zona predispusa la furturi auto/moto deoarece este foarte linistita (paradoxal, nu?). zilele acestea ma voi muta de aici desi abia am venit, sunt un proaspat brasovean (daca ma pot considera astfel). grija mare John si toti restul care cititi acest topic si aveti motoretele lasate in strada. nimic, nici alarma, nici antifurt, nu-i poate opri pe acesti indivizi. moto are alarma, scooterul antifurt insa le-am mutat pe amandoua intr-un loc sigur pana cand ma voi muta impreuna cu ele undeva la curte. daca stiti pe cineva care inchiriaza o garsoniera (chiar 2 camere... ar fi binevenit). repet, faceti orice pt a va asigura sculele! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat August 13, 2009 Autor Share Postat August 13, 2009 Revin si eu cu problema mea. Nu stie nimeni un garaj/curte/loc unde pot tine motocicleta? De preferat in Astra/Racadau, dar poate fi si prin alte parti. Mi-e aproape imposibil s-o tin in fata blocului. Daca nu stiu sa cer ajutorul sau nu par destul de disperat, as accepta niste sfaturi si in sensul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 O idee posibil stupida, posibil buna. Cei din zona Astra/Racadau probabil cunosc spatiul din spatele discotecii Hacienda. Este un spatiu mare. 4 garaje, curte cat sa intre 7 camioane cu tot cu remorca, 3 hale ce au fost service/vopsitorie. Totu e in paragina. Din cate stiu spatiul apartine statului, si nu am nici cea mai vaga idee de unde as putea incepe sa aflu un pret pt inchiriere. In functie de acest pret, daca se strang suficienti doritori poate se rezolva ceva, chiar si angajat vreo 2 oameni pt paza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 vine iarna, asa ca-mi permit sa readuc topicul asta. caut garaj in zona racadau/steagu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 salut, garaj in curte, in bod la 15 km de brasov! destul de incapator, curand caldura, pretz modic! 0742 182 106. Calin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Salut, in garaj nu mai am loc, dar as avea loc de vreo 3-4 bucati in curte (intr-ul loc mai ferit de intemperii). Zona Grivitei colt cu Aurel Vlaicu (str. 1MAI). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) Zic iar ce am zis si anu' trecut, BA UAMENILOR nu mai dati adresele si coordonatele GPS ale garajelor unde tineti motoarele la iernat, asta daca tineti la ele, vorbiti pe PM. Oricine poate vedea ce scrieti voi pe aici si poate va lasa cu ochii in soare. Editat Octombrie 20, 2009 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 P.S. Servirea se face pe modelul primul venit , primul servit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorenzo Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 am si eu un spatiu in curte de vreo 2 sau 3 motoare care doreste sa ma contacteze pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 cum mergeti spre iepure..unde a fost construit blocul nou..e un garaj pe care scrie cu creta ca este de inchiriat.mai exact ..cand ajungi in capat la autobuze..urci drumul din partea dreapta si dai de niste garaje...faci stanga si o sa vedeti acolo garajul cu pricina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_D Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Am trecut prin Unirea si era un anunt mare prin care se spunea ca au locuri de parcare de inchiriat in parcarea de la subsol. Nu mai tin minte daca era afisat pretul sau nu, dar oricum cred ca se poate negocia cu responsabilul. Poate va ajuta cu ceva informatia asta pe cei care cautati un loc mai sigur decat in fata blocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GorG Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 ... aprox. 60 lei/ luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 stiti vreun garaj de inchiriat? am nevoie de curent neaparat, deci racadau in zona molidului/muncii pica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 stiti vreun garaj de inchiriat? am nevoie de curent neaparat, deci racadau in zona molidului/muncii pica. si eu caut de inchiriat un garaj daca gasesc ceva poate ne strangem mai mutlti sa se imparta chiria:) pt o singura persoana e destul de mult sa dai 150-200 lei pe luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denesu Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Salut . Tocmai am in fata un anunt cu inchiriere garaj bv Victoriei 150 ron , ma intereseaza si pe mine. daca ne adunam trei ar fi o treaba buna. dati un raspuns sa vedem daca ne bagam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 ma bag, o sa intreb si un vecin care s-a aratat interesat. da-mi pls numarul tau pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 ma bag, o sa intreb si un vecin care s-a aratat interesat. da-mi pls numarul tau pe PM. daca e destul de spatios e bn sa fim mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denesu Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Din nou in cautarea unui garaj. Daca stie cineva ceva de inchiriat sunt si eu interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo_cbr_fireblade Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 salutare tuturor, sunt si eu interesat de garaj, dak gaseste cineva si vrea sa il imparte , as fi recunoscator , lasati-mi mesaj pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
contempo cars Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Pentru a veni in ajutorul posesorilor de motociclete Bmw am dezvoltat un nou serviciu: Gazduire motocicletei pe timp de iarna. Serviciul include: -gazduirea motocicletei in perioada 1.octombrie 2011-30.martie 2012. -schimb de ulei -ulei -filtru de ulei -diagnoza -proba de drum Pret orientativ: Bmw F650GS Dakar: 550 ron Bmw R1200GS: 680 ron Preturile pot varia in functie de motocicleta dvs. motiv pentru care va rugam ca in cazul in care solicitati o oferta sa mentionati: modelul, anul fabricatiei si seria de sasiu. Relatii si la telefon: 0723 216 722 Contempo Cars Showroom si Service BMW DN1 km 160 Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Bravo, mai fratilor! Super treaba! Pentru a veni in ajutorul posesorilor de motociclete Bmw am dezvoltat un nou serviciu: Gazduire motocicletei pe timp de iarna. Serviciul include: -gazduirea motocicletei in perioada 1.octombrie 2011-30.martie 2012. -schimb de ulei -ulei -filtru de ulei -diagnoza -proba de drum Pret orientativ: Bmw F650GS Dakar: 550 ron Bmw R1200GS: 680 ron Preturile pot varia in functie de motocicleta dvs. motiv pentru care va rugam ca in cazul in care solicitati o oferta sa mentionati: modelul, anul fabricatiei si seria de sasiu. Relatii si la telefon: 0723 216 722 Contempo Cars Showroom si Service BMW DN1 km 160 Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Si eu sunt interesat de un garaj si as fi recunoscator daca ar imparti cineva cu mine :)PM me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Ofer cazare pentru motociclete in garaj pe timpul iernii pret 50lei/luna informatii la tel: 0723 216 722 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate