CostinALN Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 250? serios acuma... Serios...maxim maxim blana 12 mii de ture 265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 :jump: Costi , nu fi rau . @ionutz100cc , eu i-am dat 186 la al meu , delimitat si cu toba completa arrow . Stock , viteza maxima constructiva : 120 km/h , scrie si in talon , asta e valabil la 11 kW , 15 Cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Costi , nu fi rau . @ionutz100cc , eu i-am dat 186 la al meu , delimitat si cu toba completa arrow . Stock , viteza maxima constructiva : 120 km/h , scrie si in talon , asta e valabil la 11 kW , 15 Cp mersi Jock3r69. acuma... imi zice si mie cineva ce se cere pentru A1? adica, ce trebuie invatat? la fel ca si pt B presupun... care e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 chestionar de B + poligon de A! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibaca Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 salut tuturor , sunt nou pe aici si am si eu o nelamurire , am inteles ca daca ai permis cat B nu iti mai trebuie A1 ,e adevarat , vreau sa shtiu pt ca intentionez sa trec de la 50 la 125 , si sa shtiu ce fac mai intai , imi cumpar motorul sau fac scoala pt A1 , de mentionat ca am B-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 nu are nici o legatura... iti trebuie A1.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 salut tuturor , sunt nou pe aici si am si eu o nelamurire , am inteles ca daca ai permis cat B nu iti mai trebuie A1 ,e adevarat , vreau sa shtiu pt ca intentionez sa trec de la 50 la 125 , si sa shtiu ce fac mai intai , imi cumpar motorul sau fac scoala pt A1 , de mentionat ca am B-ul dar cati ani ai? ce rost are sa dai de a1 cnd poti sa dai de a direct!!platesti scoala de 2 ori dak o sa vrei ceva mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 dar cati ani ai?ce rost are sa dai de a1 cnd poti sa dai de a direct!!platesti scoala de 2 ori dak o sa vrei ceva mai mare? pai daca a zis ca are B-ul presupunem ca are peste 18 ani? asai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 am impresia ca nici nu poti s adai de a1 daca ai peste 18 ani...adica nu`i logic:-s...dai direct de A salut tuturor , sunt nou pe aici si am si eu o nelamurire , am inteles ca daca ai permis cat B nu iti mai trebuie A1 ,e adevarat , vreau sa shtiu pt ca intentionez sa trec de la 50 la 125 , si sa shtiu ce fac mai intai , imi cumpar motorul sau fac scoala pt A1 , de mentionat ca am B-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 am impresia ca nici nu poti s adai de a1 daca ai peste 18 ani...adica nu`i logic:-s...dai direct de A cum sa nu ai voie? in legislatie scrie ca daca ai cel putin 16 ani poti da de a1, poti avea si 80 de ani si sa dai de a1 intradevar, nu are logica, major fiind, sa dai de a1. Dai de A direct si poti conduce orice vehicul cu 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 tu taci mah ca numai sa lovesti rate sti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_400 Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Am si eu o intrebare: As putea sa inmatriculez o motocicleta adusa din strainatate numai daca am certificatul de inmatriculare anulat al motocicletei din acea tara? sau imi trebuie neaparat cartea de identitate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibaca Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 dar cati ani ai?ce rost are sa dai de a1 cnd poti sa dai de a direct!!platesti scoala de 2 ori dak o sa vrei ceva mai mare? am 20 de ani si cand am zis a A1 , am vrut sa ma refer defapt la A . problema mea este ca nu prea mai am timp de scoala , de invatat ....etc. , cred ca am sa raman tot la 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Stie cineva daca pot sa dau ptr A1 de la 15 ani si cand fac 16 sa il iau? Editat Iulie 7, 2008 de VipCristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Stie cineva daca pot sa dau ptr A1 de la 15 ani si cand fac 16 sa il iau? Poti da de A1 doar cu 3 luni inainte,nu poti da de la 15. Inainte cu 3 luni,sa faci 16 ani poti da si primesti permisul de ziua ta de nastere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Poti da de A1 doar cu 3 luni inainte,nu poti da de la 15.Inainte cu 3 luni,sa faci 16 ani poti da si primesti permisul de ziua ta de nastere ok.. mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Nu cred... Cred ca poti face scoala in perioada aceasta de 3 luni. Examenul (sala, traseu) se da dupa ce ai implinit varsta, sau in aceeasi zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Poti da de A1 doar cu 3 luni inainte,nu poti da de la 15.Inainte cu 3 luni,sa faci 16 ani poti da si primesti permisul de ziua ta de nastere Penis, iar vorbesti prostii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Poti da de A1 doar cu 3 luni inainte,nu poti da de la 15.Inainte cu 3 luni,sa faci 16 ani poti da si primesti permisul de ziua ta de nastere ca deobicei te bagi ca prostu si vorbesti fara sa ai habar... poti sa faci scoala cu 3 luni inainte sa implinesti 16 ani si sala/traseu poti sa dai la o zi dupa ce ai implinit 16 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 ca deobicei te bagi ca prostu si vorbesti fara sa ai habar... poti sa faci scoala cu 3 luni inainte sa implinesti 16 ani si sala/traseu poti sa dai la o zi dupa ce ai implinit 16 ani altu care vorbeste prosti,dar pe penis nu il intrece nimeni cand dai de A1/B1 poti incepe scoala doar dupa ce ai implinit varsta de 16 ani pentru A,B,etc. poti incepe scoala cu fix 3 luni inainte de implinirea varstei de 18 ani iar la examen te poti programa din ziua in care ai devenit major. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) altu care vorbeste prosti,dar pe penis nu il intrece nimeni cand dai de A1/B1 poti incepe scoala doar dupa ce ai implinit varsta de 16 ani pentru A,B,etc. poti incepe scoala cu fix 3 luni inainte de implinirea varstei de 18 ani iar la examen te poti programa din ziua in care ai devenit major. eu am facut scoala cu 2 luni inainte sa implinesc 16 ani, si ca trebuie sa dau la o zi dupa ce ai implinit 16 sau 18 ptr A, B ani mi-a spus-o aia cand m-am inscris la scoala... Editat Iulie 8, 2008 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 eu am facut scoala cu 2 luni inainte sa implinesc 16 ani, si ca trebuie sa dau la o zi dupa ce ai implinit 16 sau 18 ptr A, B ani mi-a spus-o aia cand m-am inscris la scoala... Au fost aia de la scoala prea fomisti sau prosti.Pune mana pe cartea cu legislatia arunca un ochi si ai sa vezi ca am dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Si eu la fel ca WRX am facut scoala. Cu 2 luni inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 me too. Cu o luna inainte de 16 ani! Dar cred ca se putea si mai devreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) daaa dar eu am luat permisul la aproape un an dupa ce am facut scoala deh nu am invatat...si-asa ziceam ca nu mai are rost sa dau de a1 ca parintii mei nu sunt deacord cu motocicletele sau scuterele...mai am 3 luni pana la 18 ani si tre sa incep scoala ptr A si B si aceiasi poveste, pot sa dau examenul la o zi dupa ce am implinit varsta...si cine mai e din giurgiu poa sa confirme Editat Iulie 9, 2008 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate