suzuki75 Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/acc...090626-07255152 fara comentarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 ...cam scurt comentariul...bine ca a fost singur implicat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Prea scurt comentariu. Pacat ca nu era la Enduro cu prietenii si a ales viteza prin sat ... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Trying to give a damn ... ... ... Failure. Damn not given. Într-un coditian național spuneau ceva de 120 km/h în localitate. În tion.ro spune că era începător. Dacă e adevărat, mă doare în bască. Dacă nu e adevărat îmi pare rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbig Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 http://www.agenda.ro/news/news/20453/vinde...otocicleta.html R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 curat ghinion... nu cred ca a avut o super viteza, sunt numai ulite si din ceva vad doar principalul e asfaltat, probabil mult pamant si nisip pe curba suficient sa o comiti cand esti incepator. de ce am zis ca e ghinion ? pentru ca mobra s-a dus tars in betonul ala si mai mult ca sigur ca a lovit si el postamentul tot de la nivelul solului, cel putin urmele de pe maini asta demonstreaza. mare pacat ca un copil a ramas fara tata, mare pacat ca un om care a luptat pentru viata sa a sfarsit in felul asta. Dumnezeu sa il ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 ...cel putin a murit bucurandu-se de viata! rip! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 nu stiu daca avea viteza .. curba aia de la biserica e destul de aiurea ..si omul ma gindesc ca stia drumul ...din moment ce avea parintii din localitatea respectiva... atit i-a fost RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Pacat... S-a luptat pentru viata si o fractiune de secunda a fost nevoie sa se produca inevitabilul Dumnezeu sa il odihneasca in liniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Se pare ca D-zeu l-a vrut la El cu adevarat...chiar daca doctorii l-au scapat de leucemie, se pare ca D-zeu a gasit o alta metoda de a-l lua la El. Este adevarata vorba aceea din popor: "Ce ti-e scris, in frunte ti-e pus." R.I.P. Pacat de el, de familie, si mai ales de fetita care va creste fara tata...nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Dumnezeul sa il odihneasca . Sper ca bikeri din TM sa se sesizeze si sa faca ceva pentru a ajuta familia daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 ce nu ia nimeni in considerare e faptul ca e posibil ca motocicleta - care e destul de veche - sa fi avut probleme la sistemul de rulare, frana. mai ales ca era de vanzare si din cate vad proaspat adusa in tara. e posibil ca luind-o la proba, a mers in afara localitatii- unde nu a avut nevoie e frane - iar cand a fost neviot sa franeze - surpriza! cred ca acest lucru surprinde pe oricine oricata experienta are. saptamana trecuta am mers cu un motor la care frana spate nu exista - placute uzate la maxim si frana fata bloca roata surprinzator de usor. la 60-70 km/h e destul ca sa ajungi la spital sau morga. nu trebuie sa ai viteza mare ca sa mori. trebuie sa cazi si motocicleta sa vina dupa tine si sa te striveasca de zid, cum cred ca s-a si intamplat. si nici nu purta echipament de protectie - cel putin asa reiese din poze. Dumnezeu sa-l odihneasca! Asfalt uscat celorlalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 pacat... o data cu el a luat, spiritual vorbind, si viata fetitei sale care acum va creste fara tata... condoleante familiei si liniste vesnica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Dumnezeul sa il odihneasca . Sper ca bikeri din TM sa se sesizeze si sa faca ceva pentru a ajuta familia daca se poate. bikeri din timisoara sau sezizat de cate ori au avut ocazia .... iti garantez eu acest lucru ...dar tinand cont de faptul ca traim in romania si unde viata nu e atat de roz , se fac totusi lucruri frumoase desi sumele adunate de cele mai multe ori sunt modice ..... dar sperantele nu mor niciodata , asa ca poate intro buna zi va fi mai bine DUMNEZEL sal ierte ....si multa putere familiei .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 ce nu ia nimeni in considerare e faptul ca e posibil ca motocicleta - care e destul de veche - sa fi avut probleme la sistemul de rulare, frana.mai ales ca era de vanzare si din cate vad proaspat adusa in tara. Nu prea se poate. Frana o verifici inainte sa pleci, o mai folosesti pe drum, nu in localitate la 120 km/h. Sistemul de franare la moto e atat de simplu si de robust ca e foarte greu sa pice brusc in mers: placutele si etrierii nu se strica brusc, furtunele nu se rup daca nu erau crapate inainte (si se vede), oricum franele sunt independente si nu pica amandoua in acelasi moment. Doar daca se rupe lantul in mers si se infasoara pe roata din spate ai o catastrofa, in rest nu prea are ce sa se intample. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grandaddy Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Dumnezeu sa-l odihneasca! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 (editat) Într-un coditian na?ional spuneau ceva de 120 km/h în localitate. Astea sunt exagerari ale presei. Nu cred sa fi avut viteza. Motorul ar fi zburat la cativa metri de postament, iar daca nu, s-ar fi ridicat si ar fi lovit partea galbena a panoului, si nu se vede asta. Cred ca si dupa daunele asupra motorului se poate concluziona ca nu mergea tare. In schimb, nu-mi pot imagina ce s-a intamplat. R.I.P. ! Mai e un articol si la agenda: http://www.agenda.ro/news/news/20453/vinde...otocicleta.html Editat Iunie 27, 2009 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 imi pare rau pentru familia victimei si pentru el... Sfat: Incepatorii nu au ce cauta pe motociclete atat de puternice indiferent de cat de ,,pasionatzi " si ,,talentatzi" ar fi. Motivul :scoala de soferi pentru categoria A este un mare FISSS. Nu invetzi nimic aproape...Faci jaloane, mergi cu mana in aer, si apoi te urci pe minim 80 cp si ...dumnezeu cu mila. Daca esti incepator si ai moto puternic invatza sa mergi, sa franezi sa apreciezi distantele, ca de gaz e usor sa tragi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Am impresia ca motorul asta l-am vazut de curand la vanzare pe un site, pro-bike. Culoarea e identica, chiar si cauciucul, am sa verific acum sa vad daca asta era sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate