mihaiachi Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Pai... asta este... poze maine de la serv ca am cablul acolo- oricum am uitat sa-i fac poza inainte sa incep demontarea ca sa o bag in gogoshar. Se pare ca tre' doar sablata shi vopsita, pare completa... CUMPAR ATASH DE MZ ES 250!!!!!! FARA SERIE BATUTA PE EL!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Bravo Domne'!!!! Incet, incet maresti herghelia.... Sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de ea!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 Pe asta n-o inscriu chiar acum- ii fac ci, o cumpar shi o bag la fisc, de inscris- cand oi merge cu ea pe strada... http://www.ostmotorrad.de/mz/es/index.html http://images.google.ro/images?q=mz+es+250...G&imgsz=xxlarge http://www.mz-b.de/es250/es25015.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 ...bre Mishule,e mergatoare,e OK? cit de invidiez ca nu te opresti...si mie i-mi vine sa cumpar o gramda de fieratanii,dar nu am unde sa le tin..asa ca zic STOP!..dar nu ma simt bine deloc cind fac asta....si tare ma enervexz ca in loc sa ma ocup de ele ma ocup de case.Sincer,te invidiez!..dar nu e o invidie rautacioasa,e una prieteneasca....saluta te rog broscarii( cu exceptia acelui gunoi )din partea mea...pacat ca nu ai ajuns si tu in Etrusco,a fost masa mare,a venit Kerosen citeva zile in Buc,a stat la mine,ne-am strins o gramada acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 (editat) ....saluta te rog broscarii( cu exceptia acelui gunoi )din partea mea... Te saluta si broscarii, nu numai din faruri ! (PS: muncesc si eu sa ma motorizez pe 2 roti ... ) am uitat sa-i fac poza inainte sa incep demontarea ca sa o bag in gogoshar. Se pare ca tre' doar sablata shi vopsita, pare completa... CUMPAR ATASH DE MZ ES 250!!!!!! FARA SERIE BATUTA PE EL!!!!! Bai, esti nebun, ai si luat-o ??? Editat Martie 20, 2006 de RaduI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 (editat) Da, sunt nebun! Poze Editat Martie 20, 2006 de mihaiachi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 si urmatoru motor va fii nipru? felicitari oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Esti optimist, nu e gluma!!! ES e mai bun decat ETZ-tul..are avans centrifugal. singurul dezavantaj are doar 4 viteze si e pe 6 volti..in rest e super..telesoape mai comode..forma mai frumoasa.. am vazut aici in Timisoara unul nichelat cu scaune albe, si cu gume cu dunga alba lateral...Arata super!!! Multa rabdare la reparat!!! p.s. Ij-ul este gata??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Cu dungi albe ca la masinile de epoca huh ? *Sigh* Ca prima motocicleta a lu taicamiu (MZ ES 175)... Numa daca mi-ar fi spus mai de demult c-a avut "microbul"... Nevermind... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 bah multa bafta in reconditzionare!!! da termina shi tu una odat' dintre ele ca sa ai cu ce sa te plimbi!!! e frumasa broscutza, da te bate vantu-n freza doar daca deschizi geamu'!!! :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 (editat) E MULT mai usoara, si in acelasi timp mai ingenios facuta decat IJ-ul- de ex. aripa spate e fff groasa shi tzine loc de cadru- de ea se prind amortizoarele spate shi sheile. iar partea din spate de tot are balama shi se poate ridica pentru a putea scoate roata fara sa culci motorul. Am spalat cadrul cu gaz, maine dupa-masa reasamblez. Acum s-a stins becu', ma duc acasa sa termin naibii IJ-ul... Editat Martie 22, 2006 de mihaiachi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 23, 2006 Autor Share Postat Martie 23, 2006 Am inceput sa o reasamblez. E f ingenios facuta. Ma oftic ca n-am gasit in traista cele 3 boltzuri cu filet care transmit miscarea de la butucul foii de lantz la roata spate, tre' sa le dau la facut pe strung Ce l-o fi mancat pe ala in choor sa le scoata???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Am inceput sa o reasamblez. E f ingenios facuta. Ma oftic ca n-am gasit in traista cele 3 boltzuri cu filet care transmit miscarea de la butucul foii de lantz la roata spate, tre' sa le dau la facut pe strung Ce l-o fi mancat pe ala in choor sa le scoata???? Iar eu ma oftic ca ti-am zis ca n-o vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 E mult de tras cu ea, mai ales alergatura dupa acte... Are cineva alea 3 boltzuri de la roata de vanzare, sau le fac la strung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Daca o faci functionala o sa te duca mult si bine. Nu stiu motor care sa mearga mai bine dupa atatia ani (in afara de M72). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 27, 2006 Autor Share Postat Martie 27, 2006 Ma oftic ca n-am gasit in traista cele 3 boltzuri cu filet care transmit miscarea de la butucul foii de lantz la roata spate, tre' sa le dau la facut pe strung Ce l-o fi mancat pe ala in choor sa le scoata???? Le-am dat la facut, maine le am! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b05tan Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Asta da pasiune! Cum le gasesti domnule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 27, 2006 Autor Share Postat Martie 27, 2006 Ca sa parafrazez o emisiune de pe Discovery, in care unu' Jay Leno gasise un Duisenberg- "Cand eshti Mishu, motoarele vechi te gasesc pe tine!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 30, 2006 Autor Share Postat Martie 30, 2006 Am reasamblat-o. Teoretic am doar de gadilat 1 pic la motor shi de facut inst electrica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Am reasamblat-o. Teoretic am doar de gadilat 1 pic la motor shi de facut inst electrica... De atunci tot o gadili ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 De atunci tot o gadili ?!? E plecat din oras ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 De atunci tot o gadili ?!? Bai, ai vazut shi cu IJ-ul- "lucru bun la 9 luni" La origini sunt moldovean (un sfert), deci am 3 viteze: inshiet, inshietishior shi pi loc di tat. Mai sunt shi o optime grec, shi shtii ca aia de la 1 pana pe la 5 fac siesta... asha ca am o viteza devastatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Succes in continuare ! am si eu ceva la fel ,pe la tara si e cu atas.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Daca o faci functionala o sa te duca mult si bine. Nu stiu motor care sa mearga mai bine dupa atatia ani (in afara de M72). Ce imi place cand am citit asta creste inima in mine, dar am si eu o intrebare de incepator : ce inseamna avans centrifugal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) Exista avans fix, vacumatic si centrifugal. Motocicletele in 2 timp au de obicei avans fix. Mz are si avans fix si centrifugal. Avansul centrifugal face ca scanteia sa se produca la momentul optim, indiferent de turatie. La 4 mm fata de punctul mort superior. Este corect? Apropos. Cine are un ceas de kilometraj pentru mz es 175? Editat Iulie 3, 2006 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate