Stephon Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) Iata ca am ajuns si la a 4-a editie a intalnirii de la Talea, Breaza, o petrecere intre prieteni motociclisti unde toata lumea este invitata sa se relaxeze intr-o atmosfera placuta si curata in natura Si anul acesta intrarea va fi libera iar ca si "bun venit" veti gasi la intrare tuica de prune, branza de burduf si sunculita frageda! Dar haideti sa facem un mic review al anilor trecuti: 2006: /index.php?showtopic=61833 2007: /index.php?...9&hl=breaza 2008: /index.php?showtopic=257935 2009: Locatie: Breaza, Plaiul Talii Data: 14 august - 16 august Pentru o buna desfasurare a evenimentului vom avea urmatoarele facilitati: - Se vor monta 4 cabine de dus + 5-6 robinete cu apa curenta - W.C.-uri curate din lemn, spalate si curatate periodic - drumul pana la locatie este asfaltat in totalitate - paza asigurata de politia comunitara - locuri de campare - cazare se va putea face si la pensiunile din zona sau din oras - fata de anul trecut autoturismele localnicilor sau ale celor ce vor veni doar in vizita nu vor avea acces in locatie Si acum...ce ne intereseaza cel mai mult: - 1500 de sarmale(de fapt...sarmalele sunt deja o marca inregistrata a acestei intalniri) - pastrama de oaie, bulz....preparate...ca la munte dar si nelispitele gratare cu mici, fripturi si carnaciori - bere, vin, tuica...cat puteti duce - o multime de CONCURSURI - CONCERT....CELEBRA FORMATIE...MP3! muzica va fi variata asa ca nu va asteptati sa fie numai rock! - si nu in ultimul rand....PARADA de sambata Bineinteles, ca la orice manifestare de genul acesta va exista si un set de reguli, reguli de bun simt as zice eu, ce vor trebui respectate pt. buna desfasurare a evenimentului! Regulile vor fi postate la intrarea in camping si prin intrarea la acest eveniment se presupune ca sunteti de acord cu ele! Sper sa nu sune ciudat sau urat din partea mea dar cine nu doreste sa le respecte nu are ce cauta aici! VA MULTUMESC PENTRU EVENTUALA PARTICIPARE, VA ASTEPT CU MULTE SURPRIZE SI VA GARANTEZ DISTRACTIA CEL PUTIN CA IN ANII TRECUTI!!! Voi reveni pe parcurs cu detalii! Adrese si numere de telefon ale pensiunilor din zona Talea dar si din Breaza: Casa Tudor Str.Talii, nr. 11 0244 346126 0721 380348 contact@pensiuneatudor.ro www.pensiuneatudor.ro Pensiunea Speranta Str.Talii 0744586707 0744753613 office@pensiuneasperanta.com www.pensiuneasperanta.com Pensiunea Alin Breaza , Str. Republicii nr. 17 0244 341805 0742 101759 Pensiunea Floarea Str. Banatului, nr. 1-3 0244 341 890 0740 313130 rezervari@panexpress.ro Pensiunea Mioara Str. Muncii, nr.23 0244 340485 0722 634 191 marian.teodor@gmail.com www.pensiunea.mioara.home.ro Casa Rosie Str. Armoniei, nr. 8 0244 340632 Editat Iulie 21, 2009 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) Abia astept sa mananc niste pastrama de oaie si sa o sting cu bere Care e cea mai apropiata pensiune/vila de locatia intrunirii??? Editat Iulie 21, 2009 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) Da, da, subscriu la ce zice @MetalWarrior! PS: ma refer la prima parte LE: Stephon, daca vin de joi seara, gasesc niscaiva comercianti pe acolo, sau tre sa vin cu haleala ptr joi seara la pachet? Editat Iulie 21, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 Tudor si Speranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Bai tata, anul trecut eram plecat in concediu, anul asta sunt in concediu iara.. WTF?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 Strumfule tata...ia si tu concediu prin noiembrie! Mesaj completat Da, da, subscriu la ce zice @MetalWarrior! PS: ma refer la prima parte LE: Stephon, daca vin de joi seara, gasesc niscaiva comercianti pe acolo, sau tre sa vin cu haleala ptr joi seara la pachet? ia haleala la tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Fane, cea mai luxoasa pensiune din zona (sub 4 stele nu discutam) pt o turma de betivi sa ne tii si noua ca de anu asta nu imi mai permite religia sa stau la cort (satanist de ziua 7-a). Dar una unde sa vomitam si sa ne pisam pe noi de beti fara sa suparam pe nimeni. K si anul trecut, e posibil sa vin direct de la mare si voi fi cu masina ca cu mobra mi-e scarba - ma primesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Cu multa bucurie venim sa completam foaia de prezenta . Ma abonez d'acum la "Ciorba cea de taina" de se executa in spatele scenei Numa' bine !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 djeeckx-ule...m-am obisnuit cu tine sa vii fara mobra! loc v-oi face eu, ca de...sunteti oaspeti alesi de peste munte, de la Brasov, oaspeti care stiu ce e frumos si stiu sa se distreze si sa se simta bine! Va astept toata trupa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) Tudor si Speranta Tudor este deja ocupata in perioada aia. Am gasit la Speranta sper sa o nimeresc noaptea, dupa beuta Editat Iulie 21, 2009 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Mai are rost sa spunem ca venim cu mic cu mare la aleasa intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Fane, cea mai luxoasa pensiune din zona (sub 4 stele nu discutam) pt o turma de betivi sa ne tii si noua ca de anu asta nu imi mai permite religia sa stau la cort (satanist de ziua 7-a). Dar una unde sa vomitam si sa ne pisam pe noi de beti fara sa suparam pe nimeni.K si anul trecut, e posibil sa vin direct de la mare si voi fi cu masina ca cu mobra mi-e scarba - ma primesti? Noroc ca au voie si fetitzele la intalnire... Roachere, sa aduci mai multa bere, ca o sa imi fie sete rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 bun, ma prinde intre plecarile in concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Noroc ca au voie si fetitzele la intalnire... Roachere, sa aduci mai multa bere, ca o sa imi fie sete rau. pacasace ... iara bem UMPIC de bere?? fratele DLI nu vine?? Mesaj completat Iata ca am ajuns si la a 4-a editie a intalnirii de la Talea, Breaza, o petrecere intre prieteni motociclisti unde toata lumea este invitata sa se relaxeze intr-o atmosfera placuta si curata in natura Si anul acesta intrarea va fi libera iar ca si "bun venit" veti gasi la intrare tuica de prune, branza de burduf si sunculita frageda! Dar haideti sa facem un mic review al anilor trecuti: 2006: /index.php?showtopic=61833 2007: /index.php?...9&hl=breaza 2008: /index.php?showtopic=257935 2009: Locatie: Breaza, Plaiul Talii Data: 14 august - 16 august Pentru o buna desfasurare a evenimentului vom avea urmatoarele facilitati: - Se vor monta 4 cabine de dus + 5-6 robinete cu apa curenta - W.C.-uri curate din lemn, spalate si curatate periodic - drumul pana la locatie este asfaltat in totalitate - paza asigurata de politia comunitara - locuri de campare - cazare se va putea face si la pensiunile din zona sau din oras - fata de anul trecut autoturismele localnicilor sau ale celor ce vor veni doar in vizita nu vor avea acces in locatie Si acum...ce ne intereseaza cel mai mult: - 1500 de sarmale(de fapt...sarmalele sunt deja o marca inregistrata a acestei intalniri) - pastrama de oaie, bulz....preparate...ca la munte dar si nelispitele gratare cu mici, fripturi si carnaciori - bere, vin, tuica...cat puteti duce - o multime de CONCURSURI - CONCERT....CELEBRA FORMATIE...MP3! muzica va fi variata asa ca nu va asteptati sa fie numai rock! - si nu in ultimul rand....PARADA de sambata Bineinteles, ca la orice manifestare de genul acesta va exista si un set de reguli, reguli de bun simt as zice eu, ce vor trebui respectate pt. buna desfasurare a evenimentului! Regulile vor fi postate la intrarea in camping si prin intrarea la acest eveniment se presupune ca sunteti de acord cu ele! Sper sa nu sune ciudat sau urat din partea mea dar cine nu doreste sa le respecte nu are ce cauta aici! VA MULTUMESC PENTRU EVENTUALA PARTICIPARE, VA ASTEPT CU MULTE SURPRIZE SI VA GARANTEZ DISTRACTIA CEL PUTIN CA IN ANII TRECUTI!!! Voi reveni pe parcurs cu detalii! dupa cum e de banuit or veni si din arges-pitesti cativa .... putini dar buni( asa se spune) stefane ... nu ma uiti cu tzuica aia nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Desi am ratat celelalte intruniri de la Breaza,(spre rusinea mea) anul asta fac pe draq in 4 si ajung. Am auzit numai lucruri bune despre aceasta intrunire si ma sacrific sa le traiesc live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 bun, ma prinde intre plecarile in concediu * unde intre?.. adica una sta deasupra, alta dedesubt? on: anul trecut am ratat sarmalele alea grozave, da' n-am ratat taria si slaninutza. anul asta poate ajung si la rand la sarma, sper sa fiu in stare sa urc Zburatorul pana in Talea. a la votre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 sper sa fiu in stare sa urc Zburatorul pana in Talea. a la votre! cum adica sa nu urce zburatorul mah.. adica eu ma chinui sa ridic moralul lui Philip-HD si matale vii cu idei de astea .... pai ce incredere mai are individul ca ajunge la breaza?? ieteeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 cum adica sa nu urce zburatorul mah.. adica eu ma chinui sa ridic moralul lui Philip-HD si matale vii cu idei de astea .... pai ce incredere mai are individul ca ajunge la breaza?? ieteeeeee ... daca nu, iti dau gardul. Dar fara cheie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Eu pe data de 15 ma intorc din concediu. Daca mai am banuti macar de drum, ma urc cu tot cu nevasta pe motor si dau si eu o fuga. N-am ratat nici-o editie, asa ca incerc sa nu o ratez nici pe-asta. Stefane, dau legatura la Breaza . Over and out. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 cum adica sa nu urce zburatorul mah.. adica eu ma chinui sa ridic moralul lui Philip-HD si matale vii cu idei de astea .... pai ce incredere mai are individul ca ajunge la breaza?? ieteeeeee * hehehe! ajunge, bey, la Breaza cu siguranta. dar s-ar putea sa ramana acolo, nu la Talea, pe platou ..glumesc, o sa urce sigur. eu anul trecut am urcat cu aia mica (Lucky) si n-am avut probleme. Singura problema acuma, e ca am comenzile avansate la Zburator si mai greu cu schimbatul vitezelor des. sa vad pe unde am pus sacul de dormit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Conserva-i pocnita, nipra ingenunchiata dupa un drum mai lung... Pe jos si tot ajung, ca tari-i fain la voi acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) Se poate Breaza fara Valahi? ah Fanica "mancati-as sunculita lu matale"-de-abia astept! demult se tot asteapta revedrea asta Editat Iulie 21, 2009 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Se poate Breaza fara Valahi? ah Fanica "mancati-as sunculita lu matale"-de-abia astept! nu pe toata mah.... mai lasa si altora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 kess-ule...stiu nene ca de mult se intreaba de breaza! VA ASTEPT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Brotoiule sa nu ascunzi tuica baaa ca viu si ala esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate