Schuberth Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 (editat) Trist . Dumnezeu sa ii odihneasca in pace . Daca mergi pe la sectiile de politie la accidente usoare este mereu coada . Se lovesc conservarii intre ei nevoie mare . Aproape mereu este fara victime pt ca viteza este mica . Golful care a iesit din parcare poate s-a asigurat dar nu a vazut ca vine si 900rr cu 100+ . Daca vrei sa iesi cu masina de pe o straduta laterala pe un drum care este putin in curba si nu ai o vizibilitate la mai mult de 100m o motoreta care vine cu viteza il surprinde pe conservar fara reactie . Este si normal . Oamenii sunt obisnuiti sa circule autovehicule in oras cu 50 60km/h nu cu +100. Oare de cate suflete pierdute va fi nevoie sa circulam cu putin gaz in oras ? ps: Dupa parerea mea in calitate de conducator auto si moto viteza unuia dintre cele 2 autovehicule implicate intr-un accident este factor cheie . Editat Martie 31, 2007 de Schuberth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 nu mai inviati topicuri cu accidente vechi de 1an !!!!!! va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Daca mergi cu 100/h si lovesti un pieton care traverseaza neregulamentar e vina pietonului, daca mergi cu 100/h si lovesti o masina care nu da prioritate e vina soferului.....chiar va incalzeste cu ceva ,cand esti in spital, gandul ca a fost vina celuilalt?....E clar ca cine poate sa spuna "Si-au meritat-o pt ca mergeau cu viteza" , e cel putin idiot, dar totusi...de "pushing your luck" nu isi da seama nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Topicurile pe care nu se posteaza pentru o perioada de 2-3 luni ar trebui inchise . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 M-am si speriat!Am crezut ca este de azi.Doamne.Bine ca e vechi!Ma schimbasem la fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Daca e vechi asta nu-l face mai putin trist... Pacat de vietile lor, s-ar fi putut bucura si azi de placerea motociclismului si a vietii in general... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Oricum, nu stie nimeni ce s-a intamplat cu sofeul? Is curios cum au actionat autoritatile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Doamne Dumnezeule in momentul asta imi vine sa va omor...tremur si mi s-a oprit respiratia citind primele 2 pagini ale topicului...se vorbea ceva de un cbr identic cu al unui prieten, si numele coincide...m-am speriat ingrozitor!!!!!! si acum tremur... offfffffff nu stiu ce mai putem face pentru a reduce accidentele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Doamne Dumnezeule in momentul asta imi vine sa va omor...tremur si mi s-a oprit respiratia citind primele 2 pagini ale topicului...se vorbea ceva de un cbr identic cu al unui prieten, si numele coincide...m-am speriat ingrozitor!!!!!! si acum tremur... offfffffff nu stiu ce mai putem face pentru a reduce accidentele... FRATILORRRRR INCHIDETI TOPICUL ASTA CA FACE VREUNUL ACCIDENT CEREBRAL !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Cred ca unora le face chiar placere sa posteze pe astfel de topicuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Daca unii nu au ochi sa citeasca DATA producerii accidentului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 ce sa spun nu au ochi...cand data coincide pana la an primul lucru care iti trece prin cap e sa nu fie implicat un prieten de-al tau, asa ca nu ma lua cu judecata din asta, ok?! am pierdut destui prieteni ca sa vii sa faci o afirmatie de genul! impactul e prea mare moderatorii sunt foarte harnici pe forumul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Nu ti-am spus nimic din postura de moderator ci din cea a unui user al acestui forum. Asa ca fara ironii gratuite. Nu in aceasta sectiune. P.S. Crede-ma, imi este mult mai greu decat iti inchipui sa vad acest topic reinviat. Am fost la inmormantarea respectiva si mi-a trezit amintiri dureroase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 FRATILORRRRR INCHIDETI TOPICUL ASTA CA FACE VREUNUL ACCIDENT CEREBRAL !!!!!!!!!! ma ,,luase capu'..''.Asta e si parerea mea.Am citit in viteza si am inceput sa dau telefoane.Dumnezeu sa-i ierte.A trecut un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Martie 31, 2007 Autor Share Postat Martie 31, 2007 Oricum, nu stie nimeni ce s-a intamplat cu sofeul? Is curios cum au actionat autoritatile. Asta vreau sa stiu si eu ,atat ma intereseaza !! Ca oricum cele 2 vieti nu le mai putem invia P.S: eu nu am fost la inmormantare ,dar am vazut accidentu am plans 2 zile incontinu..cum au murit in suferinte baieti aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 (editat) intreaba la carciuma dc tot zici ca stai in zona Editat Martie 31, 2007 de maryus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adila Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 vb lui trabby Adi nu merita sa moara intr-un asemenea fel..era un om minunat...am tinut l el k l un frate si il stiu..am mers si k el si mergea prudent....din pacate...a iesit bastardul ala nenorocit... si s-a intamplat ce s-a intamplat....si nu pot sa nu ma gand l el in fiecare zi de knd a murit..si ce suferintza am avut in suflet si eu si fratimiu si toti prietenii kre il cunosteau...TE VOM IUBI MEREU..!!!Dumnezeu sa te odihneasca in pace! ..dak unul din voi are poze d l locul accid sau filmulete...sau a fost acolo knd s-a intamplat nenorocirea contactati0-ma vreau sa aflu mai multe ( cristysb04) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Adila, nou membru, de ce mai rascolesti topicul asta din martie? Nu e de ajuns ca au obosit baietii scriind 3 litere in ultima vreme? RIP cu unul, doi, trei trandafiri de rigoare? Cine sa te mai contacteze dupa 5 luni si multe alte decese intre timp? Ai fost plecat(a) din tzara intre timp? Pai oamenii sunt stresati de ultimele evenimente si tu vrei sa fii contactat. Mai bine contacteaza-i tu pe ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adila Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 imi cer scz dak am deranjat p cnv dar nush ce am avut..ieri aseara.... --- Mesaj completat în 26 Aug 2007 10:27 -------------imi cer scz dak am deranjat p cnv dar nush ce am --- Mesaj completat în 26 Aug 2007 10:27 -------------imi cer scz dak am deranjat p cnv dar nush ce am avut..ieri aseara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei cristea Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 imi cer scz dak am deranjat p cnv dar nush ce am avut..ieri aseara.... <small>--- Mesaj completat în 26 Aug 2007 10:27 -------------</small><br/>imi cer scz dak am deranjat p cnv dar nush ce am <small>--- Mesaj completat în 26 Aug 2007 10:27 -------------</small><br/>imi cer scz dak am deranjat p cnv dar nush ce am avut..ieri aseara.... am si eu o intrebare. te crezi adila reincarnat sau ce? cel care a murit era adila,avea cbr 600.. eu zic sa inchida cineva topicul,ca nu e greu ! sau adminii stiu numai sa dea warn?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate