mz2 Postat Ianuarie 28, 2004 Share Postat Ianuarie 28, 2004 CE MOTOARE AM VAZUT EU AICI MI-E RUSINE CU CE MOTOR AM EU DAR POATE O VENII SI VREMURI BUNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 28, 2004 Share Postat Ianuarie 28, 2004 RUŞINE?? Mie nu-mi era ruşine cu Jawa mea...şi nici cu oricare altă motoretă..pt. că era A MEA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Ianuarie 28, 2004 Share Postat Ianuarie 28, 2004 Bah sa nu te prind k ti-e rusine . Nu ai de ce. Motociclisti suntem toti. Nu are importanta motoru. Be proud! Nu conteaza atat motoru cat conteaza spiritu motociclistului de pe el! Ps . Motoru arata oricum super. Poti sa juri ca e un Suzi Savage 650 LS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Ianuarie 28, 2004 Share Postat Ianuarie 28, 2004 Oh..coome on...lasa ca fiecare cu ce poate;Important e sa te simti tu bine pe ea...mie nu-mie rusine pe bicla, asa ca, de ce ti-ar fi tie rusine pe motor? Anyway, va cam trebui sa-ti schimbi avatarul, apartine altui user. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 28, 2004 Share Postat Ianuarie 28, 2004 fiecare are puterea financiara pe care o are fiecare isi permite sa-si cumpere ce poate diferenta dintre mine si tine e ca eu nici macar n-am poze cu jupiterul meu bafta si ride safe (in sezon) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Ianuarie 28, 2004 Share Postat Ianuarie 28, 2004 Prietene MZ2, prima mea moto a fost...motoreta Mobra, si nu mi-era de loc rusine, ci eram mandru nevoie mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 Auzi... rushine.. ; cum puii mei sa-ti fie rushine sa mergi pe MOTORU TAU pe care TU l-ai platit shi pe care TU l-ai facut sa arate asa beton . Capu sus !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 Arata super,in schimb fara toba ei pierzi multa putere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 29, 2004 Admin Share Postat Ianuarie 29, 2004 CE MOTOARE AM VAZUT EU AICI MI-E RUSINE CU CE MOTOR AM EU DAR POATE O VENII SI VREMURI BUNE Pe munca ta si pe banii tai niciodata sa nu-ti fie rusine! Hai noroc si la vremuri mai bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 Vopsita, lustruita, ingrijita ... cum ma sa iti fie rusine cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 Bravo man...apreciez mai mult o comunista "muncita" si aranjata, personalizata si "unica" decat o japoneza standard ...lasand la o parte performantele, bineinteles Dar asta deja tine de bani nu de cata pasiune are omul pentru motorul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 lasa rusine a si schimba naibii toba aia pe langa pierdutul puterii cum bine zicea andi mai risti si sa arzi pistonul daca toba e prea libera iar MZ-ul ala a castigat si curse de strada la vremea lui iar la enduro...six days iti spune ceva? a castigat la categoria cu atas ce e drept ca tre sa-l mai gadili putin pt asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 CE MOTOARE AM VAZUT EU AICI MI-E RUSINE CU CE MOTOR AM EU DAR POATE O VENII SI VREMURI BUNE sa nu spui niciodata ca tie rusine de motorul tau,orice motor este e al tau,te duce in toate partile tre sa fii mindru ca sunt altii care nu au nici posibilitatea de a avea o mobra Si sa stii ca arata foarte bine,tie tre sati placa te salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 nu are de ce sati fie rusine. te du ce te aduce si in plus e motor pe motor nu esti ca pe masina sofer , pe motor ai senzatii indiferent de motor. eu am facut scoala pe un MZ la ilioara, cred ca multi de aici stiu despre ce e vorba. si a fost belea. trebuie sa icepem cu inceputul nu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Ianuarie 30, 2004 Share Postat Ianuarie 30, 2004 ba sa-ti fie rusine !!! sa-ti fie rusine ca ai spus ca ti-e rusine ! in rest ... multi vad, putini cunosc, iar cine cunoaste nu rade de tine ! deci be real, l-ai furat ? daca DA, atunci sa-ti fie rusine !!! daca NU, atunci aduna km multi si amintiri placute ... nu mai jeli, ca motoru tau chiar e mishto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Ianuarie 30, 2004 Share Postat Ianuarie 30, 2004 Ai un motor superb,te rog sa fi mândru de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 CE MOTOARE AM VAZUT EU AICI MI-E RUSINE CU CE MOTOR AM EU DAR POATE O VENII SI VREMURI BUNE rusine?!!?!?!?!?!?!?!?!? de ce? ma tata io acum 1-2 sapt cand a fo vreme faina 18 grade avand "motoru" Honda NTV 650 Revere desfacut bucatele ( stii tu e iarna si la honde ) am iesit cu "capra" o jawa moped de 49 si nu mi-a fo rusine si nici prietenilor cu cbr, goldwing, fazer .......... intradevar eram mascota trupei . dar eu mergeam in fata si ei dupa mine........ are ceva?! eram pe 2 roti .... ale motorului si el al meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate