Zurby2fast Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 (editat) Postul lui RaduTheOne de mai sus e naspa. Nu cred ca e pe bune :lol: Folosirea vopselei de tip "Bitum" (extract vegetal din frunze de bitum combinat cu apa) ar fi foarte oportuna. Te ajuta la aerodinamica si are si o culoare frumoasa. Si vorba aia "sarpele lat inoada drumul"...depinde de gust. Ma bucur ca e cineva de aceiasi parere cu mine Editat August 19, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 (editat) Cum sa vopsesti discurile de frana? iti zic eu, vopseaua e invechita: acum exista folia carbon look. cumperi niste folie din asta si o lipesti pe discurile de frana si o sa fie reising. cred ca ai vazut la moto gipi foliile de pe discurile alora si ce misto arata si functioneaza. disperseaza repede caldura datorita granulatiei fine a fibrelor dispuse perpendicular Am vazut ca si astia de la Ferari au pus in lista de obtiuni discuri cu folie din asta si aia stiu ce stiu: ai vazut cum arata modelu ala Ferari Calibra? Sunt mort dupa el. Editat August 19, 2009 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Imi pare bine ca incerci sa faci caterinca, dar avatarul tau te da de gol, dovedind ca esti chiar si tu o caterinca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Nu esti in asentimentul nostru!! Lasa-l mai bine pe Nache sa posteze chestii pertinente!! chiar asa, nache, ce vesti mai ai cu vopseaua aia? mi-a venit o idee: de obicei, ce culoare au slapii cu care te dai tu cel mai des? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Imi pare bine ca incerci sa faci caterinca, dar avatarul tau te da de gol, dovedind ca esti chiar si tu o caterinca. :lol: Spune pe bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 ok reisar daca nu ai vazut am scris deja mai sus despre extractul cu bitum! si da m-ai prins semnatura mea face parte dintr-un complot. Vrem sa te stresam! iar acum wtfomgfwho are you? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Offtopic @Zurby2fast Vis-a-vis GIF-ul din semnatura: Ce ai pus frate pe scuterul ala al tau de ai trecut asa usor printre martalogii aia doi? Sau aia facusera pana prostului simultan si le-ai intors casca pe cap? Ontopic Ca sa nu zici ca sunt Nae, uite propunerea mea: (daca dai o bere iti fac si discul de frana) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 nu e bine, lipseste 46-le lu' rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Imi pare bine ca incerci sa faci caterinca, dar avatarul tau te da de gol, dovedind ca esti chiar si tu o caterinca. cu mine vorbeai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Offtopic @Zurby2fast Vis-a-vis GIF-ul din semnatura: Ce ai pus frate pe scuterul ala al tau de ai trecut asa usor printre martalogii aia doi? Sau aia facusera pana prostului simultan si le-ai intors casca pe cap? Nu's omul de care sa faci misto scuter nu mai am de ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 iar a aparut (ma)Z(t)urby2f(riction_l)ast, iar se mai duce de ripa un topic atit de elegant! nache, imi pare nespus de rau, e posibil sa nu te mai putem ajuta cu (ma)Z(t)urby asta poluant pe aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Nu's omul de care sa faci misto De ce? Vii in Bucuresti sa ne masuram parte-n parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 De ce? Vii in Bucuresti sa ne masuram parte-n parte? Sa faceti poze si sa le postati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 deocamdata nu vin in bucuresti. cand vin te voi anunti prin pm. Vrei sa ni le masuram? Chiar sunt curios. ma duc dupa liniar. Iti dau poza dupa sau trebuie sa vin personal la bucuresti sa ti-o arat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Vii degeaba, pentru ca ce ai tu acolo este masurat in MM nu Inchi . Da' ca sa nu fim subiectivi, avem nevoie de un arbitru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Vii degeaba, pentru ca ce ai tu acolo este masurat in MM nu Inchi . Da' ca sa nu fim subiectivi, avem nevoie de un arbitru. Ma ofer eu, ma ofer eu! Promit sa judec corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 cu mine vorbeai? Nu's omul de care sa faci misto scuter nu mai am de ceva vreme. Wanna' bet? Iar te-ntreb daca ala din avatar esti tu sau e prietenul tau si te superi. Pana la urma cine e gheiutzu ala din poza? Vii degeaba, pentru ca ce ai tu acolo este masurat in MM nu Inchi . Da' ca sa nu fim subiectivi, avem nevoie de un arbitru. da de ce e nevoie de albitru? este doar o comparatie cantitativa, nu necesita o judecare a valorilor obtinute in urma masuratorii. Daca vorbeati si voi de calitate, care o are mai neagra, care o are mai catifelata sau ce mai cauta baiatul ala din avatar as fi inteles. Dar asa? Sunteti doar voi si rigla domnilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 da de ce e nevoie de albitru? este doar o comparatie cantitativa, nu necesita o judecare a valorilor obtinute in urma masuratorii. Daca vorbeati si voi de calitate, care o are mai neagra, care o are mai catifelata sau ce mai cauta baiatul ala din avatar as fi inteles. Dar asa? Sunteti doar voi si rigla domnilor. Melciu, e vorba de evacuare. Care o are mai lunga, care scoate zgomote mai mari si alte alea, nu-i asa baieti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Melciu, e vorba de evacuare.Care o are mai lunga, care scoate zgomote mai mari si alte alea, nu-i asa baieti? pai asta am zis si eu. Dar lungimea se masoara in cm, cei mai multi castiga. La fel si zgomotul, in dB, cei mai multi castiga. Dar la catifelare cum faci? Aduci catifelometru sa-i masori catifelosenia? Nu sa poate. Hai ca o dati in offtopic. OT, mi-am loat un lichid nou de frana care e un azuriu asa ... aproape fermecat. Daca amestec umpic din el in vopsea pot sa-mi vopsesc tot motoru'? Sau sa dau direct cu lichidul? Mi-ar placea sa fie asa azuriu... aproape fermecator. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 [...] Dar la catifelare cum faci? Aduci catifelometru sa-i masori catifelosenia? Nu sa poate. Se pune o bucata de matase pe evacuare. Pe care aluneca cel mai repede, acela este desemnat castigator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 e 83.5 decibeli baa Hai care aveti mai mult in talon? jcdenton deja stie cum sta treaba. I-am trimis o poza pe pm si....m-a dat in vileag deja Voi spicui un plan impotriva voastra ,cei ce instigati la dat cu vaselina evacuarea pies: daca vrei sa sti cine e la avatar..AFLA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reaver Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Cred ca Nache a folosit vopseaua aia stealth de nu mai da nici un semn de viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Pana la urma cine e gheiutzu ala din poza? E Tiesto. Eu inca astept poza Zurby, n-am primit nimic. Cred ca forumul nu poate atasa poze de dimensiuni asa de mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Frate, numai aberatii pe aici! Prietene, IN NICIUN CAZ sa nu vopsesti discul de frana! Daca ti se pare ca se blocheaza, pune-i 2 picaturi de ulei de motor si intinde usor cu mana pe disc, pentru ca inseamna ca ai spalat scuterul si s-a dus uleiul de pe el. Scrie si in manual ca partile in miscare (precum discul de frana) trebuie unse periodic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Interesant topic! Oare cu ce culoare Âşi-o fi vopsit omul discul de frână? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate