Sari la conținut

Redbull Romaniacs 2006


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 145
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

A doua proba speciala a hard-enduro-ului Red Bull Romaniacs a revenit team-ului KTM Romania

 

Dupa ce in proba speciala dintre Coada Izorului (Prahova) si Sinaia, Emanuel Gyenes si Laszlo Olah au avut ceva probleme pe traseu si nu au reusit sa obtina decat al saselea timp, astazi pilotii KTM Romania si-au luat revansa.

Traseul care a facut legatura intre Sinaia si Sibiu a pus probleme multor concurenti, acestia pierzand foarte mult timp in zone de urcare dificile. Din acest motiv, pentru a evita ca pilotii sa ramana pe munte in timpul noptii organizatorii au decis sa reduca traseul cu 1h30’. Astfel, finisul clasei hobby a devenit si punctul final al profesionistilor si al celor de la categoria Experti-echipe.

Prima echipa care a ajuns la finisul stabilit, in cele din urma, in satul Scorei a fost KTM Romania, urmata de cei de la Motoverde. Din pacate, desi au terminat in fata celor de la Motoverde (Romeo Dunca si Francois Vulliet), Mani si Loci nu au reusit sa ii devanseze in clasamentul general, acestia fiind incontinuare detinatorii primei pozitii.

Maine urmeaza speciala care face legatura intre Sibiu si Petrosani.

 

Nota : aceste rezultate sunt provizorii, cele definitive urmand sa fie comunicate doar in cursul zilei de maine(15.08.2006).

 

post-34-1155585884_thumb.jpg

post-34-1155586413_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vad in ultima poza ca au fost si obstacole nemaiintalnite pe traseu..

Si contele ce a zis?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.............

 

Si contele ce a zis?!

 

era ocupat cu linsul la picaturile lasate de concurenti :lol:

 

Ca de obicei, Nitescu ne delecteaza cu poze "profi"

 

 

... nu era normal sa fie si Lorenzo prezent?!?

post-1398-1155589420_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mda ... si unde pui ca se mai da si c-o marca unica

... daca stai si numeri cîte Husa sunt prezente la concursul asta "de maidan"

 

am numarat eu - E o Husa 550, 2 Gas-Gas in 2 timpi, un Suzuki (RM modificat enduro sau DRZ, nu sunt sigur), 2 Honda (1 CRFX de 450 si un CRF E in 2 timpi) vreo 4-5 Yama YZ (cu far) si inca vreo 4-5 WR-uri.

Restul pana la 86 erau KTM :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emanuel Gyenes si Laszlo Olah in fruntea clasamentului general de la Red Bull Romaniacs

 

 

Dupa cea de a treia zi a celui mai dificil raliu hard-enduro din lume, KTM Romania a ajuns in fruntea clasamentului general.

Mani si Laszlo au fost cei mai rapizi in speciala care a facut legatura intre Sibiu si Petrosani. Cei doi au fost primii piloti care au ajuns in toate punctele de control orar - de pe traseul de 178 de km - si nu le-a fost greu sa treaca peste cele 15 minute care ii diferentiau de echipa Motoverde. Aflati la jumatate competitiei, membrii KTM Romania au declarat ca pana in acest moment traseul Red Bull Romaniacs a fost mai usor decat cel de la editia anterioara.

 

#102 Laszlo Olah

« Astazi a fost mai greu decat proba care a facut legatura intre Sinaia si Sibiu, insa nu putem spune ca am intampinat mari dificultati pe traseu. Ultimii 15 km au fost mai grei astazi, pentru ca a trebuit sa parcurgem o protiune cu mult noroi.

Practic probleme seriose am avut doar in prima zi, cand in drumul catre Sinaia am cazut intr-un rau si am pierdut foarte mult timp incercand sa repornim motocicleta. Pana la urma am ajuns la finisul acelei zile cu al saselea timp, dar pana azi am reusit sa recuperam timpul pierdut in prima etapa si acum suntem in fruntea clasamentului.”

 

#101 Mani Gyenes

“ Mi-a fost destul de greu pana acum, pentru ca inca nu pot pune piciorul jos din cauza durerilor pe care le am la genunchi. Astazi, pentru ca nu ma puteam ajuta de picior, in timpul urcarilor am cazut destul de mult. Oricum traseul a fost mai usor comparativ cu primele zile de anul trecut si in ciuda problemelor am reusit sa fim cei mai rapizi. »

post-34-1155674613_thumb.jpg

post-34-1155674715_thumb.jpg

post-34-1155674892_thumb.jpg

post-34-1155675404_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In ciuda problemelor medicale KTM Romania continua sa conduca Red Bull Romaniacs-ul

La sfarsitul probei speciale Baile Herculane-Petrosani, KTM Romania continua sa fie cea mai rapida echipa inscrisa la clasa Experti, a celei de a treia editii a Red Bull Romaniacs. Prima pozitie nu a fost de loc usor de obtinut in cea de a cincea zi, cand in timpul unei urcari foarte dificile Laszlo Olah a cazut si si-a dislocat umarul. Chiar si in aceste conditii, pilotul din Satu Mare a decis ca trebuie sa continuie si dupa ce si-a readus umarul intr-o pozitie cat mai apropiata de cea normala a ajuns la finisul probei speciale.

 

Dupa cinci zile de concurs Mani Gyenes si Laszlo Olah sunt pe primul loc si doar o etapa ii mai desparte de castigarea editiei 2007 a Red Bull Romaniacs.

post-34-1155933747_thumb.jpg

post-34-1155933838_thumb.jpg

post-34-1155933901_thumb.jpg

post-34-1155934167_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pun si eu cateva poze de la prolog, am avut noroc sa-l prind si eu pe cel care a cazut cu ATVul, felicitari participantilor, au facut un adevarat sepctacol! :crack:

 

post-6297-1155940412_thumb.jpgpost-6297-1155940472_thumb.jpgpost-6297-1155940506_thumb.jpgpost-6297-1155940551_thumb.jpgpost-6297-1155940578_thumb.jpgpost-6297-1155940642_thumb.jpgpost-6297-1155940676_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Poze de pe Culmea Orlatel - langa Orlat, penultima zi

 

Poze de la epilogul din Sibiu

 

Poze cu gagici si elicoptere :what:

 

Pana atunci:

 

Giovanni Sala:

IMG_0591_sel_4.jpg

 

Laci (si Mani in spate) de la KTM Romania - echipa castigatoare la clasa Experti

IMG_0611_sel_102.jpg

 

Mani .. si Nitescu in spate :crack:

IMG_1134_sel_101.jpg

 

Tot Mani:

IMG_1124_sel_101.jpg

 

Omiprezentul Zsolt:

IMG_1229_sel_zsolt.jpg

 

pentru a identifica concurentii folositi lista aceasta.

 

 

Impresii personale: fain spectacolul, pe deal unde nu era nimeni s-a vazut cine are spirit combatant si cine nu (sau doar chef de plimbare).

 

In Sibiu a fost excelent spectacolul de la profesionisti si experti, felicitari celor de la hobby care au rezistat. Pacat de introducerea blocului in traseu - spectaculos ca idee, dar a introdus multi timpi morti, si neinteresant pentru public (poate daca era un TV mare sa transmita din cladire).

 

Despre ATV-uri ... mi-e clar ca nu au ce cauta impreuna cu motoarele. No offence. Pot sa aiba tractiune 16x16 si 10 sateliti pe roata ...

 

Concluzia generala pe care am tras-o: nu conteaza motorul, conteaza omul. Adica s-a participat cu 2 timpi, 4 timpi, KTM, Husaberg, Gas-Gas, Yamaha, etc. Cine are tehnica ... merge, cine nu ... nu.

 

Felicitari tuturor si sa ne vedem la anul :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Red Bull Romaniacs

Sibiu, 20 august

 

 

KTM Romania castiga Red Bull Romaniacs

 

Castigand pentru a doua oara Red Bull Romaniacs, Emanuel Gyenes si Laszlo Olah au confirmat ca sunt cei mai buni piloti de enduro din Romania.

 

Recunoscuta de majoritatea pilotilor ca una din cele mai dificile competiti de enduro din lume, Red Bull Romaniacs a debutat in acest an pe 13 august printr-un prolog desfasurat in centrul Bucurestiului. Asa cum era de asteptat, la prolog pilotii KTM Romania s-au impus fara prea mari probleme, insa pe parcursul traseului au aparut si dificultatile.

In prima etapa care i-a dus pe piloti din Bucuresti in Sinaia, Mani si Laszlo au pierdut timp pretios la trecerea printr-un rau si au ajuns la finis doar cu al patrulea timp. Pe 14 august, cand Romaniacsul s-a mutat din Sinaia in Sibiu, baietii s-au descurcat mai bine si au castigat etapa. Dupa a doua zi, KTM Romania se afla la peste un sfert de ora de echipa Motoverde, care conducea in clasament. Tot acest timp a fost recuperat in a treia zi, cand s-a ajuns din Sibiu in Petrosani si KTM Romania a fost cea mai rapida echipa a categoriei Experti. Si etapa Petrosani-Baile Herculane a revenit tot echipei formata din Emanuel Gyenes si Laslo Olah, cei doi fiind detroanti doar in etapa Petrosani – Sibiu, cand victoria le-a revenit celor de la Enduro Austria RT.

Epilogul Red Bull Romaniacs s-a desfasurat pe 19 august in Sibiu, unde pilotii au avut de urcat cateva etaje ale unei cladiri in constructii si de traversat o serie de obstacole ale traseului amenajat pe Bd-ul Spitalelor.

Pentru Laszlo Olah urmeaza o perioada de recuperare avand in vedere ca in etapa Petrosani-Sibiu si-a dislocat umarul, in timp ce Mani Gyenes va porni luni dimineata in rally-raid-ul Transcarpatic. Aceasta competitie va debuta in Satu Mare, concurentii urmand sa traverseze Romania pentru a ajunge la finisul programat weekend-ul viitor pe o plaja situata in apropierea statiunii Mamaia.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari KTM Romania pt performanta.

Felicitari si lui Francois si Romeo.

Felicitari si lui Andras Elek care s-a tinut bine

Imi pare rau de Patrick si Aron. M-as fi bucurat sa se claseze mai bine.

 

Si cele mai multe felicitati profesorilor care au iesit pe 1 la Hobby. Si celor mai "grei" concurenti - Boti si Zsolt de la Mc Ciuc care au iesit pe 2

 

@ Smokey - multumim pentru poze. Sunt super!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...