sacal Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 cred ca a venit vremea sa avem un astfel de topic. hai sa ne numaram in primul rand si apoi mai vedem noi, ce probleme mai avem. incep eu R6 2003,9000 km, slip on micron, crash paduri, amortizor de ghidon si altele... stau la academia militara. in prezent caut capac pentru monopost... next! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 r6 2004 , toba boss , crash paduri , parbriz MRA , in 2 zile si amortizor de ghidon ohlins , km urca in fiecare zi stau in drtaberei unde mai am 2 prieteni tot cu r6 unu model 99 si unu 2002 dar care nu intra pe forum probleme nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 R6 2005 negru, cred 300KM, amortizor ghidon hyperpro, si ceva praf pe el cred ca vin miercuri la arc, ariciule poate vii si tu sa iti dai cu parerea si cu sfaturi caut: crashpaduri, alarma, creasta de punker pt casca , si altele... in special cazare pt motor in zona podu grant - turda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 am ajutat nu demult la reparatia unui r6 din 99, imi place modul compact cum e construit totul, bordul acela micut, are cu o mufa o deconectezi, sunetul ei... asta avea o toba micron din carbon. are 50.000 km si arata imecabil, doar cateva crapaturi pe carena iar la partea technica o facut figuri electrica, in rest ii brici, prop. o prins 260 cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 E laser motoreta, cel putin modelul 2006 arata bici. Mie personal nu mi-a placut pozitia, ce-i drept nu am testat in mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 nu am R6 dar imi place de mor. Mai mult chiar, imi plac absolut toate modelele r6, din 99-06. Frumoase, elegante si fashnetze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 R6 2005 negru, cred 300KM, amortizor ghidon hyperpro, si ceva praf pe el cred ca vin miercuri la arc, ariciule poate vii si tu sa iti dai cu parerea si cu sfaturi caut: crashpaduri, alarma, creasta de punker pt casca , si altele... in special cazare pt motor in zona podu grant - turda o sa vin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 18, 2006 Autor Share Postat Aprilie 18, 2006 repet: capac sa o fac solo, de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 intreaba la un dealer yamaha ....daca stia cineva cred ca iti zicea deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 21, 2006 Autor Share Postat Aprilie 21, 2006 da dar la preturile lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Pe louis n-ai gasit nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 repet: capac sa o fac solo, de unde? catalog louis pag. 465. da pt R6 nu am vazut sa fie. te poti uita si pe site-ul lor , da shearch la bodystyle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 eu am vazut niste chestii din astea pe catalogul de la polo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 R 6 2006 negru, de 3 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sssst Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 R6 2006 negru LKM Power, scarite Gilles, akrapovic EVo racing (cap coada), furtune frana R6 2006 negru LKM Power, scarite Gilles, akrapovic EVo racing (cap coada), furtune frana in poze e cu carenele de curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Superb noul R6! Cel mai frumos motor de viteza pe care l-am vazut vreodata (ca de tehnologie nici nu mai discut ). Cu un pic de noroc o sa-mi iau si eu o bestie din asta. Sa le stapaniti sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_R6 Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Salutare am un R6 din 2001 cam 30.000 km, zona Mihai Bravu cu Vitan. vreau sa schimb toba (ceva mai mult zgomot) ce imi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Salutare am un R6 din 2001 cam 30.000 km, zona Mihai Bravu cu Vitan. vreau sa schimb toba (ceva mai mult zgomot) ce imi recomandati? un R1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 (editat) D&D, urla de te dau jos, am avut pe Katana din avatar Editat Mai 18, 2006 de KioN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Mai 18, 2006 Autor Share Postat Mai 18, 2006 Salutare am un R6 din 2001 cam 30.000 km, zona Mihai Bravu cu Vitan. vreau sa schimb toba (ceva mai mult zgomot) ce imi recomandati? eu am micron si suna bine. dar ti-as sugera sa mergi si la scorpio ca aduc niste tobe super interesante. eu chiar ma gandesc sa o schimb pe a mea cu una de acolo. anyone interested in a micron? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 @sssst ii motorul tau ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Salutare am un R6 din 2001 cam 30.000 km, zona Mihai Bravu cu Vitan. vreau sa schimb toba (ceva mai mult zgomot) ce imi recomandati? IXIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_R6 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 @ Livane inca nu sunt pregatit de R1 poate peste ceva vreme oricum apreciez grija ta pentru mine. IXIL cred ca e cea mai buna varianta... @ sacal ....ce micron este strada sau race? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iunie 7, 2006 Autor Share Postat Iunie 7, 2006 @ sacal ....ce micron este strada sau race? pai, domnul cristi pe cutia lui scria "not for road use" asa ca, tu tragi concluzia. iata si niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bitza Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 (editat) frati de r6, adaug pe lista o japoneza exilata in tara mancatorilor de orez, china, beijing. r6, din 2000, slipper clutch, disc de aliaj de carbon, amortizor ghidon, filtru de aer racing, power commander, carene de curse, toba sport goala no name. atasez cateva poze. sunt facute cu mobilu asa ca nu disperati. nu am ma putut si am dezbracat-o un pic... si ... subsemnatul Editat Iunie 12, 2006 de Bitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate