sssst Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 @sssst ii motorul tau ala? da este al meu si il iubesc la maxim! @bitza maraf bestia dar cum sleepery clutch in 2000??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bitza Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 (editat) da este al meu si il iubesc la maxim! @bitza maraf bestia dar cum sleepery clutch in 2000??? A venit iepurasu de pasti cu el in dinti:D.. am uitata sa zic ca e schimbata si cutia. mai adaug ca nu are ventilator, cheie, cric, si inca altecateva. Editat Iunie 14, 2006 de Bitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Motoare mai frumoase decat R6 nu am vazut, iar modelul din 2006 e o bijuterie. Sa le stapaniti sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 A mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 eu nu va lau motoarele ca dupa aia v-o luati in cap ....in skimb imi place la nebunie casca lui ssst!!!!! cum va descurcati in aglomeratia acestui mirific oras bucuresti???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 (editat) trebuie sa o duc la doctor pe a mea cei de la DualTours de unde voi lua ceva piese au zis de serviceul din Bldv Timisoara am chinuit putin search-ul dar nu am gasit prea multe info e ok ? recomandati alt service ? si inca o mica intrebare... cei de la motomania mi-au dat preturi duble fata de cei de la DualTours ... aveti idee de ce ? Editat August 18, 2006 de bodox2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 ce servis pe timisoara?! ce probleme are moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 nu stiu cum se numeste serviceul, am trimis un mail sa ii intreb in mare... trebuie schimbate multe plasticuri verificat de ce din cand in cand nu imi mai incarca bateria si alte probleme minore pe care sigur le rezolv singur dar prefer sa o duc intr-un service bun si sa mi-o dea inapoi boboc. oricum nu mai am carnet momentan asa ca nu stau stresat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzw Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 salutare! si eu calaresc un r6 din 2001. e super fun motorul asta! am facut deja 4000 km si m-am convins de necesitatea unui amortizor de ghidon! am comandat deja unul marca HyperPro RSC. probleme: nici una cu exceptia faptului ca mi se pare cam moale furca fata. daca aveti vreun manual de reglare a furcii, v-as ramane indatorat.thanx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 revin cu numele: Service-ul se numeste SC Moto Service SRL si este autorizat de Yamaha Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 daca nu ai chestii extraordinar de complicate, ti-i recomand pe baietii de la kawa motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 (editat) mi-e firca sa nu o iau verde inapoi merci Editat August 21, 2006 de bodox2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 (editat) Salutare veteranilor ! Pe care as vrea sa-i surprind ''placut'' cu al meu R 6 . Multumesc lui NYONYO ,caci el mi l-a gasit! R.I.P. NYONYO ! daca se poate niste ''reclamatii.....,sugestii...'',orice parere conteaza Editat Septembrie 11, 2006 de MUSASHI R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Imi place toba high mount...arata cam ciudatel din spate(toba) dar in reste e misto motoreta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_R6 Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Salutari si bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Sal. am si eu o intrebare pt. fratii mai experimantati.Am un R6 model 2004 cu care am mers ceva peste 2500 de km dar fiind prima motoreta inca nu-mi pot da seama de necesitatea unui amortizor de directie. Botezul inca nu l-am luat ,dar daca amortizorul ar fi un factor esential la producerea lui (botezului)mi-as pune doua.Unii spun ca-i bun,dar altii(am citit pe forum) spun ca l-au dat jos dupa ce au mers cu el,asa ca va cer si eu parerea .MERITA INVESTITIA ?Multam anticipat si ASFALT USCAT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eszes Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 am r6, am avut amortizor. am invatat mobra... si apoi montat la loc...e mai safe. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 sa inteleg ca pt. inceput s-o las asa si abia cand incep sa mi se urce figurile la cap sa-i pun unul.... ? Merci mult pt. raspuns si NUMA' BINE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 YZF R6 - Simply the best! Restul care cititi stiti ca am dreptate. No further comments! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 pune amortizor. eu am al a mea si recomand cu cea mai mare caldura un astfel de device. nu pot sa inteleg de ce unii l-ar da jos vreodata. poate era no name ceva. pune amortizor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 idem sacalu ...si yo am amortizor pe a mea si nu as mai merge fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Multumita voua decizia am luat-o si am vazut ca se poarta OHLINS-ul ,stie cineva ceva mai bun ? multam inca odata de sfat ! Bafta si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 18, 2006 Autor Share Postat Octombrie 18, 2006 Multumita voua decizia am luat-o si am vazut ca se poarta OHLINS-ul ,stie cineva ceva mai bun ? multam inca odata de sfat ! Bafta si asfalt uscat ! mai bun decat ohlins nu e nik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Eu asteptam de la un prieten care lucreaza la un service moto , unul luat de pe un R1 trosnit (zice el ca merge si pe R6) si (nici ce firma e nu stiu),dar a trecut ceva vreme si cred ca o sa-mi iau un OHLINS nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzw Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Sal. am si eu o intrebare pt. fratii mai experimantati.Am un R6 model 2004 cu care am mers ceva peste 2500 de km dar fiind prima motoreta inca nu-mi pot da seama de necesitatea unui amortizor de directie. Botezul inca nu l-am luat ,dar daca amortizorul ar fi un factor esential la producerea lui (botezului)mi-as pune doua.Unii spun ca-i bun,dar altii(am citit pe forum) spun ca l-au dat jos dupa ce au mers cu el,asa ca va cer si eu parerea .MERITA INVESTITIA ?Multam anticipat si ASFALT USCAT ! salutare ! este necesar un amortizor de directie pentru R6. crede-ma pe cuvant. R6 -ele este cea mai scurta dintre toate super-sporturile , are doar 1380 mm ampatament, si deci e cea mai predispusa la voblaj. asa ca te sfatuiesc sa-ti cumperi un amortizor neaparat. o marca f buna este HyperPro. eu mi-am cumparat unul luna trecuta si este o mare diferenta cu el. uite niste poze sa vezi cum arata. daca vrei sa-ti iei apeleaza cu incredere la www.tuto.ro, eu de la ei l-am luat , sunt foarte seriosi si au preturi bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate