christian Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 salutare la toti... de luni o sa intru si eu in randul posesorilor de r6 (dupa 2 ani de dat pe GS500). am o mica nelamurire in legatura cu motoru... problema e ca schimbatorul este invers, adica 1 este in sus si restul treptelor in jos. aveti careva asa ceva? s-o las asa sau sa schimb tija sa fie schimbatorul normal? ceva avantaje/dezavantaje imi poate spune careva? schimbatorul care il ai tu(tija inversata) se foloseste pe circuit. eu zic sa te obisnuiesti cu el (o s-o faci repede) ,nu merita sa iei unul stock decat daca nu reusesti sa te obisnuiesti .bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 schimbatorul care il ai tu(tija inversata) se foloseste pe circuit. eu zic sa te obisnuiesti cu el (o s-o faci repede) ,nu merita sa iei unul stock decat daca nu reusesti sa te obisnuiesti .bafta azi am luat motorul si evident am dat o tura prin oras. in afara de faptul ca rupea aderenta la 4000 rpm alte probleme nu sunt. faza cu schimbatul vitezelor nu e chiar asa de grava, dar inainte de orice schimbare ma gandeam de doua ori in ce parte tre sa schimb ceva detalii despre el: 1999, 20000km si o toba mivv care suna ca dracu m-am interesat si eu de schimbatoru invers si ai dreptate, asa se foloseste pe circuit. adica intr-o curba cand esti inclinat este mai usor sa dai treapta superioara aposand schimbatoru decat sa-l ridici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RZN_R6 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 salutare baieti ma alatur si eu printre voi cu un R6 stock de data aceasta...am observat la motoarele care le aveti cateva modificari deocamdata sunt incepator pe super sport,dar am vreo 11 mi de km pe motocicleta de 125 cmc,multumesc anticipat. ASFALT USCAT, tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 salutare baieti ma alatur si eu printre voi cu un R6 stock de data aceasta...am observat la motoarele care le aveti cateva modificari deocamdata sunt incepator pe super sport,dar am vreo 11 mi de km pe motocicleta de 125 cmc,multumesc anticipat. ASFALT USCAT, tuturor! Salut si bine ai venit in randurile detinatorilor de R6. E o frumusete. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 salutare baieti ma alatur si eu printre voi cu un R6 stock de data aceasta...am observat la motoarele care le aveti cateva modificari deocamdata sunt incepator pe super sport,dar am vreo 11 mi de km pe motocicleta de 125 cmc,multumesc anticipat. ASFALT USCAT, tuturor! intotdeauna mi-a placut modelul ala pe albastru. foarte frumoasa. Un sfat legat de modificari: pastreaza oglinzile alea, nu pune oglinzi sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 vreau si eu oglinzi standard daca are cineva. sau dau la schimb ... cele pe care le am eu sport carbon ...dar sunt numai de aspect ca sincer nu vad nimica in ele doar pieptu meu ! Mersi Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentziu Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) Cine e interesat de un capac de monopost sa arunce o privire AICI Editat Ianuarie 25, 2009 de Laurentziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 salutare... vreau sa-mi iau de pe louis cablu de ambreaj (cu tot cu husa) si maneta de ambreaj si nu gasesc pt motorul meu (R6 '99). nu stiti voi care s-ar potrivi sau eventual de la alt motor care sa mearga pe R6??? daca stiti scrieti codurile. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 salutare... vreau sa-mi iau de pe louis cablu de ambreaj (cu tot cu husa) si maneta de ambreaj si nu gasesc pt motorul meu (R6 '99). nu stiti voi care s-ar potrivi sau eventual de la alt motor care sa mearga pe R6??? daca stiti scrieti codurile. mersi Salut, uite aici, poate te ajuta http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...bil+-42433.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Salut, Stie cineva de unde pot sa-mi cumpar un capac monopost pentru R6' 03? merci, am avut r6... am fost la Kawa si costa 4 mil... in 2 sapt livrabil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 no bine... inca o intrebare, daca cu prima n-am prea avut succes. vreau sa-mi iau crash-pad-uri si am gasit doua variante si nu stiu care s-ar portrivi fara sa fiu nevoit sa tai carena sau sa aduc alte modificari. 1. prinderea e direct prin crash-pad; 2. prinderea se face de un distantier oval asa incat, cred, crash-pad-ul sa iasa prin portiunea aia decupata de la carena din dreptul blocului motor am citit tot topicul, dar sincer nu am gasit un raspuns care sa ma multumeasca. daca s-a mai pus intrebarea asta imi cer scuze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 no bine... inca o intrebare, daca cu prima n-am prea avut succes. vreau sa-mi iau crash-pad-uri si am gasit doua variante si nu stiu care s-ar portrivi fara sa fiu nevoit sa tai carena sau sa aduc alte modificari. 1. prinderea e direct prin crash-pad; 2. prinderea se face de un distantier oval asa incat, cred, crash-pad-ul sa iasa prin portiunea aia decupata de la carena din dreptul blocului motor am citit tot topicul, dar sincer nu am gasit un raspuns care sa ma multumeasca. daca s-a mai pus intrebarea asta imi cer scuze... Daca ai model 99-01, trebuie sa dai gaura in carena si, normal, trebuie ca buloanele sa fie compatibile cu acest model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Daca ai model 99-01, trebuie sa dai gaura in carena si, normal, trebuie ca buloanele sa fie compatibile cu acest model. da am modelul 99-01. eu am gasit pe ebay un model de crash-pad-uri care aveau un distantier oval, asa incat, teoretic, sa nu fii nevoit sa gauresti carena... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/03-05-Yamah...21706QQtcZphoto si stiu ca acolo scire 03-05, dar poate ma puteti lamuri voi mai bine. daca va uitati putin este o poza si arata cum sunt montate. nu e aceeasi chestie si pt modelul 99-01??? mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_bip Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 poti pune bot de r6 2008 pe r6 2006 ? ma intereseaza doar pozitia dintre faruri.. dar oricum schimb si farurile si carenele.. se potrivesc gaurile ? stie cineva ? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) da am modelul 99-01. eu am gasit pe ebay un model de crash-pad-uri care aveau un distantier oval, asa incat, teoretic, sa nu fii nevoit sa gauresti carena... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/03-05-Yamah...21706QQtcZphoto si stiu ca acolo scire 03-05, dar poate ma puteti lamuri voi mai bine. daca va uitati putin este o poza si arata cum sunt montate. nu e aceeasi chestie si pt modelul 99-01??? mersi mult mi se par mai ok astea... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/_Motorcycle...p4506.m20.l1116 daca tot pui crash pad, pune ceva solid nu sa ai crash pad la misto / ar merge si o cusca de stunt dar e scumpa vreo 200$ Editat Februarie 3, 2009 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) Daca isi aduce cineva piese de pe e bay sa mi spuna si mie ca mi au facut cu ochiul crashurile astea http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Acces...%3A1|240%3A1318 Editat Februarie 8, 2009 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_pyt Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Fratilor ajutati-ma ca imi vine sa ma urc pe pereti... Am o Yamaha R6 2001... si ma intereseaza si pe mine o carena fara (nasul) +far +parbriz... la un pret convenabil nu vreau sa fie neaparat noi... culoare albastra... ma poate ajuta careva... Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 incearca pe ebay radule, acolo gasesti sigur la preturi convenabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Salutare prieteni. Voi la ce turatie va reglati relantiul la motoarele cu carburatie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 manualul de service zice 1250-1350 rpm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Salut, Mi-am modificat seile. Astept pareri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 vand toba GPR Thunderline yamaha r6 2006-2009 150 euro detalii pe PM senchiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 schimb jante negre model 2006 pe jante gold model 2008/2009.... Stare f buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Salut, Mi-am modificat seile. Astept pareri.. Salut. Sincer mie nu mi place cum arata seile, oricum depinde de gustul fiecaruia. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gafana Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Salutare De vanzare doua oglinzi sigilate originale stang/dreapta pentru modelel Yamaha R6 '01-'03, R1 '00-'03. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate