d3v1l_mast3r Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 salut, Saptamana asta am primit si eu r6-le....dar totusi mai intreb odata are careva de vanzare parbriz,aripa fata si un kilometraj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 salut, Saptamana asta am primit si eu r6-le....dar totusi mai intreb odata are careva de vanzare parbriz,aripa fata si un kilometraj? Cauta si tu pe forum la vanzari-piese si poate gasesti ceva pe la dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 are cineva un capac monopost??? dau la shimb o sa pasager normala si niste banuti dar un parbriz bombat de ala reising? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 (editat) Bai, noi astia cu R6, ce suntem asa vorbareti ? hai sa facem si noi o intalnire... daca nu in tara macar cei din bucuresti. Eu stau in Pantelimon..ar fi misto o intalnire saptamanala a noastra sa schimbam pareri, impresii...piese Deci propuneri. Ar fi frumoasa o intalnire a celor cu R6, mai ales ca am vazut destui prin oras. Deci, si eu sunt pentru Editat August 24, 2009 de Xian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Ar fi frumoasa o intalnire a celor cu R6, mai ales ca am vazut destui prin oras. Deci, si eu sunt pentru pai joia la 19 se intalnesc fzr-istii la academie jos si din cate am auzit cei speed tot acolo, in acceasi zi, dar acolo sus la scari. sper sa nu gresesc eu am fost de vreo 2 ori la intalnirea fzr-istilor, dar nu am zarit nici un r6 prin preajma am putea sa ne intalnim si noi acolo...sau vinerea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 pai joia la 19 se intalnesc fzr-istii la academie jos si din cate am auzit cei speed tot acolo, in acceasi zi, dar acolo sus la scari. sper sa nu gresesc eu am fost de vreo 2 ori la intalnirea fzr-istilor, dar nu am zarit nici un r6 prin preajma am putea sa ne intalnim si noi acolo...sau vinerea... Scuza-ma ca ma bag ca..reclama in film dar esti cumva alina si stai in pitesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Scuza-ma ca ma bag ca..reclama in film dar esti cumva alina si stai in pitesti? cred ca se da PM pt intrebari de genul, asta e un topic destinat altor scopuri, nu intereseaza pe nimeni cine sunt sau unde stau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 vand scarite pasager si sa pasager pt modelul '99-'02. pret 300 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Vand finala Akrapovic Carbon slip-on pentru R6, model 2003-2005, sau R6s, 2006-2009 Toba se afla intr-o stare buna, si se livreaza impreuna cu link-pipe-ul (cotul de evacuare), colierul de carbon de la toba si arcurile dintre toba si cot. A fost masurata cu decibelmetru si se incadreaza in limita de 92dbA inscrisa pe placuta motocicletei. Este placut de zgomotoasa, fara sa te oboseasca pe pista sau la drum lung si indeajuns incat sa se dea orice bizon din fata ta in trafic. Pretul este de 150 euro ( ~ 550 ron) 0722 94 77 62 - Radu, sau PM pentru adresa de mail/messenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Bai, noi astia cu R6, ce suntem asa vorbareti ? hai sa facem si noi o intalnire... daca nu in tara macar cei din bucuresti. Eu stau in Pantelimon..ar fi misto o intalnire saptamanala a noastra sa schimbam pareri, impresii...piese Deci propuneri. pai joia la 19 se intalnesc fzr-istii la academie jos si din cate am auzit cei speed tot acolo, in acceasi zi, dar acolo sus la scari. sper sa nu gresesc eu am fost de vreo 2 ori la intalnirea fzr-istilor, dar nu am zarit nici un r6 prin preajma am putea sa ne intalnim si noi acolo...sau vinerea... Vine cineva vinerea asta (4 septembrie) de la 19:00 la academie? Daca e vre-un doritor, sa scrie aici sau sa dea un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Vad ca poza aia de mai sus a luat-o razna Anunt valabil si urgent! Mesaj completat Vine cineva vinerea asta (4 septembrie) de la 19:00 la academie? Daca e vre-un doritor, sa scrie aici sau sa dea un pm. Ar fi simpatic o intalnire asa. Daca mai apare si altcineva ar fi cu atat mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Salutare , daca stiti pe cineva care vrea Urmatoarele piese , Galerie Akrapovic + Toba Akrapovic+ PowerComander +Filtru bmc+ Instalare = 550 euro eu zic ca e pomana la bani astia , Ele sunt pentru R6 model 2006 - 2007 -2008 etc. Cred ca se pot pune si pe alte modele, Cu ceva adaptari, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vity-46 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Salutarii R6 -istilor. Am intrat in gasca voastra cu un R6 din 2002 e al 2-lea motor de 600. E zuper faina. Toba cap - coada GPR Racing. Daca vine cineva prin Sighisoara dati un semn ne vedem... Asfalt Uscat >>< > < Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_I Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Salutare! Sunt un proaspat posesor de o yamaha r6 din 99'! merge brici Mesaj completat cam intarziate pozele dar its never too late:) http://img27.imageshack.us/img27/2200/s7301961.jpg http://img24.imageshack.us/img24/2748/s7301984.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Salutarii R6 -istilor. Am intrat in gasca voastra cu un R6 din 2002 e al 2-lea motor de 600. E zuper faina. Toba cap - coada GPR Racing. Daca vine cineva prin Sighisoara dati un semn ne vedem... Asfalt Uscat >>< > < Salutare! Sunt un proaspat posesor de o yamaha r6 din 99'! merge brici Mesaj completat cam intarziate pozele dar its never too late:) http://img27.imageshack.us/img27/2200/s7301961.jpg http://img24.imageshack.us/img24/2748/s7301984.jpg bine ati venit printre noi vity ai putea sa pui niste poze cu motoru sa vedem si noi toba mai bine ;-) victor unde ai facut poza nr.2? tu esti soferul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Salutare! Sunt un proaspat posesor de o yamaha r6 din 99'! merge brici Mesaj completat cam intarziate pozele dar its never too late:) Esti cumva la curs?Ca vad ca mergeti invers ... victor unde ai facut poza nr.2? Amckart Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_I Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 (editat) Da, prima oara cand intrasem pe circuit si s-a tinut pe sens invers , cursurile merg foarte bine, pentru un incepator ca mine sunt realmente perfecte, un mediu perfect sa inveti cum sa abordezi un viraj , sa franezi de urgenta etc. Dobro, da eu sunt soferul Editat Septembrie 14, 2009 de Victor_I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Am de vaznare un filtru K&N high flow pentru R6, dat jos de pe motocicleta mea (am un 2003-2005). Se potriveste pe motociclete din anii 2001-2006. Daca e cineva interesat, dati un semn. Nu e vreunul dintre voi interesat de vreo tura pe AMK? N-am mai iesit de o gramda de vreme si vreau sa-mi misc oasele mele prafuite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Am de vanzare una bucata de stop pe leduri cu semnalizari integrate pentru un R6 din 2006-2007. L-ar vrea cineva? Il dau la un pret modic, cu mai putin decat l-am luat. sal. multumesc pt, promtitudine. (PM) dac gasesc potentiali cumparatori la produsele pe care le comercializezi..am sa te anunt negresit. inca nu m-am decis daca sa astept pana ce comanzi din state, dar cand va fi..te anunt. deocamdata mai incerc pe plan local.. cu respect ps. nu pt sa-ti las PM deoarece ma avertizeaza k inboxul tau este full Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 sal. multumesc pt, promtitudine. (PM) dac gasesc potentiali cumparatori la produsele pe care le comercializezi..am sa te anunt negresit. inca nu m-am decis daca sa astept pana ce comanzi din state, dar cand va fi..te anunt. deocamdata mai incerc pe plan local.. cu respect ps. nu pt sa-ti las PM deoarece ma avertizeaza k inboxul tau este full Salut, tocmai am dat si toba si filtrul in seara aceasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Salut, tocmai am dat si toba si filtrul in seara aceasta ma bucur pt. tine salutare. m-am decis sa achizitionez lampa vreau sa-mi zici un timp aprox. de livrare, daca vrei plata in avans,ori ce alte cerinte ai pt. comanda. as prefera daca este posibil sa nu fie fumurie (smoke) ci clara (withe) binenteles cu semnalele incorporate respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cioco Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Stie cineva cum se regleaza lantul distributie la un R6 din 2002?Am vazut ceva semne pe pinioane,dar nu stiu cum trebuie sa le asez...Multumesc... Mesaj completat Stie cineva cum se regleaza lantul distributie la un R6 din 2002?Am vazut ceva semne pe pinioane,dar nu stiu cum trebuie sa le asez...Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Salutare tututor. Am doua intrebari scurte si la obiect, si as dori doua raspunsuri la fel 1.Parere personala legata de r6 la un drum lung.Eventual experientele voastre la asemenea calatorii. 2.Cat de torturat este pasagerul pe r6 ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Am o parere foarte proasta de pozitia pe r6. Cred ca sta cel mai prost la acest capitol si e si normal.e o sportiva si nu o iei de drumuri lungi. La fel si pasagerul dupa 100 de km e mort de maini! Acum ca sunt altii care ii satisface atat de mult mersul cu motocicleta incat uita de dureri ..e alta treaba. . oricum pana sa te obisnuiesti cu ea o sa te doara cateva nopti muschii de la maini dar dupaia e ok! Editat Septembrie 26, 2009 de Ovii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Exact. Pozitia pe r6 este 'in maini' si la pilot si la pasager. Dar merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate