Chivu Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Saito sunt niÂşte căcaturi de loterie. Te țin sau nu. Am schimbat vreo 5 seturi până mi-am bagat ceva în ele Âşi am schimbat producătorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 deci... MECANIC Pai clar MECANIC,dar macar uleiul si antigelul sa il schimb singur,intrebam de firma la semeringuri pt ca mecanicul mi-a recomandat Ariette,iar eu vroiam sa comand Saito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 (editat) Pai clar MECANIC,dar macar uleiul si antigelul sa il schimb singur,intrebam de firma la semeringuri pt ca mecanicul mi-a recomandat Ariette,iar eu vroiam sa comand Saito Cum spunea si dobro, toate fac acelasi (cuvant urat). saito, ariette au rolul de a tine uleiul in furca si ti-l vor tine la fel de bine. Editat Februarie 2, 2011 de Weeman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Pai clar MECANIC,dar macar uleiul si antigelul sa il schimb singur,intrebam de firma la semeringuri pt ca mecanicul mi-a recomandat Ariette,iar eu vroiam sa comand Saito Cumpără Ariette, sau dacă ai bani originale + cele de praf dacă sunt crăpate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Cel mai mare magazin online din germania ofera spre vanzare doar semeringuri Saito. Nu am cunostinta de un semering "prost" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Salut am nevoie de urmatoarele piese daca are cineva sau stie sa-mi dea add val_avr pentru yamaha r6 03-05 furca , ghidoane cadu de bord, cadru de codita , radiator , discuri de frana si eventual carene salut numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 ... Cineva s-a dat pe jooooos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 (editat) nici aici nu scap de tine / da s-a dat un prieten pe jos cu moto mea e vreo problema ? vezi ca asta e topicul r6 tu du-te la topicul ducati s4r si vb singur pe acolo Editat Februarie 5, 2011 de waibe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 (editat) Urata vreme de dat pe jos... Bafta la reparat, sper sa le gasesti repede ca mai e putin si vine primavara Editat Februarie 5, 2011 de dayro_25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 nici aici nu scap de tine / da s-a dat un prieten pe jos cu moto mea e vreo problema ? vezi ca asta e topicul r6 tu du-te la topicul ducati s4r si vb singur pe acolo Baetzash, asta e forum public si pot sa postez unde vreau si cum vreau. Apoi nu te mai ataca atat, nu stiu de unde ai atata frustrare stransa in tine. Nu am voie sa observ ca ai dat mobra pe jos, sau cum? Nu ti-am dat sfaturi, nu "te-am tras de urechi". Am facut o observatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 observa ce vrei tu da nu il legatura cu mine ce treaba am eu cu tine sa stai sa observi tu ce fac eu moto este avariata din august 2009 si abia acum am chef sa o fac te rog nu te mai baga Mesaj completat Urata vreme de dat pe jos... Bafta la reparat, sper sa le gasesti repede ca mai e putin si vine primavara Ms frumos . moto avea 10.000 km e pacat intradevar ca la 50 ora mi-a stricat-o asa de mult s-a intamplat in august 2009 sper sa pot sa o fac ca mi-e mila de ea o am de noua si acum zace in garaj am demontat-o deja sa ii vopsesc electrostatic rotile cadru si bascula si sper in 2 sapt sa fie gata in functie de cum gasesc piese Mesaj completat update : am facut rost de toate piesele in afara de carene in 1 sapt pe roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Stie careva unde pot gasi codurile pieselor pt r6 99-02? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Stie careva unde pot gasi codurile pieselor pt r6 99-02? Ce anume te intereseaza ? Codurile sunt in functie de fiecare furnizor. poti incerca aici http://www.powerpartsplus.com/pages/parts/...d/2/Yamaha.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Ma intereseaza sticlele farurilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 poti incerca sa faci in interior din fibra in stilul r1 2010 daca ai r6 03-05 si e ok arata misto tare eu asa ma gandeam sa fac la a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 Ma intereseaza sticlele farurilor Doar sticla nu o gasesti ca piesa de schimb. Ori improvizezi ori... alt far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 Da, imi era frica de asta...o sa cumpar faruri s-h, le iau sticlele si incerc sa le vand la randul meu...cred ca asta e cea mai buna varianta. Multumesc de ajutor! Ne vedem pe strazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacian984 Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Depinde de tonalitatea sunetului pe care o doresti, de bani ,de forma tobei care iti place , de materialul din care e facuta , de ansamblul tobei (toba finala la acest model vine cu teava medie , sau tot ansamblul incepand cu galerie + toba) si nu in ultimul rand de producator... Eu am acelasi model de R6 cu toba Mivv - suna bine la turatii joase cat si la innalte , forma e tare , daca vrei sa baraie mai tare ca sa trezesti pe oricine vrei poti sa-i scoti DB killer-ul... Am auzit ca pentru japoneze si in special pt Yamaha - Yoshimura e cea mai potrivita , Akrapovic , e buna , un prieten are Gianelli pe un Kawasaki ninja Zx-6-R si suna bine, Leo Vince suna bn si nu e scumpa si lista poate continua... Eu vreau sa-mi schimb motorul cu un R6 model 2007-2008 si vreau sa mi pun Yoshimura... Totul depinde de tine si de ceea ce-ti place... Drum liber...!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacian984 Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Depinde de tonalitatea sunetului pe care o doresti, de bani ,de forma tobei care iti place , de materialul din care e facuta , de ansamblul tobei (toba finala la acest model vine cu teava medie , sau tot ansamblul incepand cu galerie + toba) si nu in ultimul rand de producator... Eu am acelasi model de R6 cu toba Mivv - suna bine la turatii joase cat si la innalte , forma e tare , daca vrei sa baraie mai tare ca sa trezesti pe oricine vrei poti sa-i scoti DB killer-ul... Am auzit ca pentru japoneze si in special pt Yamaha - Yoshimura e cea mai potrivita , Akrapovic , e buna , un prieten are Gianelli pe un Kawasaki ninja Zx-6-R si suna bine, Leo Vince suna bn si nu e scumpa si lista poate continua... Eu vreau sa-mi schimb motorul cu un R6 model 2007-2008 si vreau sa mi pun Yoshimura... Totul depinde de tine si de ceea ce-ti place... Drum liber...!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 si ce legatura are asta cu ce se discuta aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 si ce legatura are asta cu ce se discuta aici? ) probabil a vrut sa raspunda la o discutie, dar a uitat sa dea quote . Si eu m-am uitat ciudat la monitor si nu intelegeam ce vrea. haioasa faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxcpsd2 Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 salut caut si eu un stop de r6 2003-2004... ma ajuta cineva? va rog preturi rezonabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate