Rainmaker Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Am observat ca r6 le meu a mai scazut in putere la demaraj. A scazut sesizabil fata de anul trecut. De la ce ar putea fi? Carburatoarele le am curatat acum 2 ani si filtrul de aer tot cam atunci. Care ar putea fi cauza? Filtrul de aer se curata/schimba o data pe an. Daca ai filtrul de aer de hartie (cel stock), schimba-l, daca ai k&n/bmc/etc curata-l. Stie cineva cum curat un parbriz patat cu lichid de frana ? Iese cu polish ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Am observat ca r6 le meu a mai scazut in putere la demaraj. A scazut sesizabil fata de anul trecut. De la ce ar putea fi? Carburatoarele le am curatat acum 2 ani si filtrul de aer tot cam atunci. Care ar putea fi cauza? Nu se poate cumva sa fie si lantul slabit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Nu se poate cumva sa fie si lantul slabit? Kitul de lant l am schimbat anul trecut. O sa incep sa le curat pe toate, filtrul de aer, carburatia. Mai e si filtrul de combustibil pe care nu l am schimbat niciodata de cand am cumparat-o. Sa vad pe unde gasesc sa cumpar. Sper sa fie una din astea cauza si nu altceva mai complicat. Multumesc de sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Se Vinde R6 2005 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--yamaha-r6%20-din-2005-397084.html Vinzi toba finala separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 stie cineva daca cumva se potriveste suportu de ceasuri de pe un 2002 pe un 2003? ca m-am uitat pe schema pe http://www.ronayers.com/Fiche/TypeID/26/Type/Motorcycle/MakeID/4/Make/Yamaha/YearID/43/Year/2002/ModelID/6051/Model/YZF-R6/GroupID/244526/Group/COWLING_1 si dupaia pt model 2003 si arata prea la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 salut, stiti vreun proprietar care dezmembreaza r6 2007? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 capac alternator pt r6 din '03 are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Si pana la urma...o intalnire la nivel de tara?! ce se mai aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Abia ne-am strans 5 - 6 in bucuresti trebuie gasit si un punct comun pentru multi tind sa cred ca ar fi greu de organizat dar cu toate astea eu as veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 +1 si eu,oriunde ar fi,punct comun pentru toti ar fii prin centrul tarii banuiesc(doar in craiova stiu eu inca 3 posesori de r6) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 trece vara pana ne strangem noi pe tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 Pei fiindca sunt multi neseriosi. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Atunci hai macar sa ne strangem aia seriosi:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 aveti idee cum pot sa aflu numarul de identificare din talon de la o yamaha r6 2007 limited edition (modelul galben cu negru si alb)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 in centru tarii, si gata(binenteles glumesc)dar vb si serios, daca sunt de prin toate locurile centru ar fi mai indicat pt intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 stie cineva cum pot desfileta surubul(imbusul) din capatul de jos al furcii de la un r6 din 2003?...se invarte in gol...de ce pot sa tin contra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 semeringuri-furca-mentenanta-prevenire-inlocuire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 in centru tarii, si gata(binenteles glumesc)dar vb si serios, daca sunt de prin toate locurile centru ar fi mai indicat pt intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 multumesc!...incerc si asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 ce ulei recomandati pentru yamaha r6 din 2000? este ok sa bag motul 7100 10w40 cand in carte recomanda pentru temperaturi de peste 5 grade 20w40 si sub 10w30?! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 10-40 e foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 multumesc Roberte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YamahaR1 Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 am ajutat nu demult la reparatia unui r6 din 99, imi place modul compact cum e construit totul, bordul acela micut, are cu o mufa o deconectezi, sunetul ei... asta avea o toba micron din carbon. are 50.000 km si arata imecabil, doar cateva crapaturi pe carena iar la partea technica o facut figuri electrica, in rest ii brici, prop. o prins 260 cu ea Am Âşi eu o întrebare: Este recomandat să treci de la un R6 direct pe un R1? Nu este riscul cam mare să faci acest lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Am Âşi eu o întrebare: Este recomandat să treci de la un R6 direct pe un R1? Nu este riscul cam mare să faci acest lucru? In principiu nu este nicio problema, insa depinde cati km ai facut pe acel R6, cum ai mers cu el si cum iti propui sa mergi cu R1. (parerea mea) Am vazut cazuri si cazuri, incepatari pe R1 si nu au patit-o, dar si vice versa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Vand Yoshi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate