cmd Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 o iesire pe drumuri serpuite nu faceti si voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 (editat) Hmmm... mai degraba ii gasesc seara pe la Victoriei pe posesorii de R6 daca vreau o intalnire cu ei. o iesire pe drumuri serpuite nu faceti si voi ? M-as baga naibii dar in weekend mereu sunt prins cu altele... Editat Iulie 23, 2012 de RedCap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Am un set de semnalizari de R6 de pe fata, mici, cu LED, integrate in carena. Detalii la PM. Se potrivesc pe R6 2003+ inclusiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Dam si noi o intalnire de R6 ? Daca vorbim, poate ne intalnim si noi R6-istii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Pai hai, ce mai asteptam? Eu pot in general zi de zi dupa 17.30, mai exact dupa munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Salut, caut si eu cotul de la toba stock care vine cu sonda lambda. Are cineva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Ma las pagubas cu intalnirea de posesori de R6... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 (editat) lasa intalnirile cu "blondele" hai pe serpentine !!! Editat Iulie 25, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 salut ,sunt si eu de putin timp posesorul unui r6 model 2003-2005,si are un mare defect optic adica geamu la farul din dreapta este spart in rest farul nu are nici o alta ureche rupta sau altceva Idee e daca are cineva din intamplare un geam ptr far sau unde pot gasi decat geamu. ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 lasa intalnirile cu "blondele" hai pe serpentine !!! Restul de ploiesteni nu se baga deloc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfman8854 Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 ia zi red... cand ne vedem prin ploiesti? lasa un nr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Ma las pagubas cu intalnirea de posesori de R6... as fi venit cu placere, dar maine intru in concediu si o sa fiu plecat... have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Salut, caut si eu cotul de la toba stock care vine cu sonda lambda. Are cineva de vanzare? Ptr mobra ta ??? Cotul ... la noi .. R6 03-05 ... nu are sonda lambda ... Si eu caut un cot de la o toba originala ... am in cap o idee de esapament loud ... daca gasesti 2 ...spune-mi si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 ia zi red... cand ne vedem prin ploiesti? lasa un nr Ia-mi id-ul de pe mess si vorbim acolo. E mai simplu, nu ? Apropo, esti din Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Ptr mobra ta ??? Cotul ... la noi .. R6 03-05 ... nu are sonda lambda ... Si eu caut un cot de la o toba originala ... am in cap o idee de esapament loud ... daca gasesti 2 ...spune-mi si mie. Daca gasesc, te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Poate e cineva interesat de un R6 2000 in stare perfecta mecanic/optic. Detalii in link. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=465839&selpic=1&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 (editat) aveti careva o scarita stock(fata stanga) de vanzare? r6 2007 Editat Iulie 27, 2012 de Roberte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 cred ca am eu. ti-o trebuie cu tot cu suport? sau doar pegul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 daca ai doar pegul ar fi mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 cred ca am eu. ti-o trebuie cu tot cu suport? sau doar pegul? Salut, doar peg-ul dar de pe dreapta il ai ? (tot de la pilot) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 doar stangul din pacate am. stare perfecta. 100 lei. 0724 794 456 Ovi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guduno Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 In timp ce testam o instalatie de xenon, pe r6 2008, am ramas fara lumini... nu mai am nici faza scurta si nici lunga. Nici in bord nu se mai aprinde led-ul indicator cand dau lunga. Ce sa fie? Sigurante? Relee? Bloc de lumini? M-a mancat....?! Oricum vreau sa instalez acea instalatie xenon cu H7, poate ma indrumati catre un electrician moto bun! Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 doar stangul din pacate am. stare perfecta. 100 lei. 0724 794 456 Ovi merci Ovi, intre timp am gasit la un amic (pe o bere) In timp ce testam o instalatie de xenon, pe r6 2008, am ramas fara lumini... nu mai am nici faza scurta si nici lunga. Nici in bord nu se mai aprinde led-ul indicator cand dau lunga. Ce sa fie? Sigurante? Relee? Bloc de lumini? M-a mancat....?! Oricum vreau sa instalez acea instalatie xenon cu H7, poate ma indrumati catre un electrician moto bun! Ms daca ai drum in buc, iti recomand un baiat priceput: Relu - 0723730633 locuieste undeva pe langa gara de nord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guduno Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 (editat) Multam! daca ai drum in buc, iti recomand un baiat priceput: Relu - 0723730633 locuieste undeva pe langa gara de nord. Are cineva capacele (doua) din spatele farurilor pentru R6 2006-2012? Editat Iulie 31, 2012 de guduno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 intrebare pt mecanici, am un R6 2004 si am probleme cu 2a, vreau cand se gata sezonu sa verific daca ii cumva o problema de pinion dar fara sa dau motoru si sa-l desfac doar daca este nevoie, se poate?! si daca da cum mai exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate