Thunderlight Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Raspund eu pt el da, dar model 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Dap tot r6 preferabil 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 te felicit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Baieti, stie cineva cum se numeste plasticul ce apara de ploaie carena din fata si radiator? Ca sa va faceti o idee http://www.motocicli...ttach_id=840548 plasticul din stanga jos, va multumesc! Chiar nimeni?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 In manualul de componente Yamaha denumirea este: Panel, INNER 1 5SL-2839G-00 Dar la ce te ajuta denumirea exacta e o parte din carena asa cum ai descriso mai sus Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Multumesc, in cele din urma aflasem si eu de ea "Inner panel" ma ajuta pentru a ma uita pe ebay la preturi de asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 voi cu ce reglaj pe inaltime la telescopul de pe spate mergeti? al meu e cam la minim , si m-am gandit sa il ridic la maxim...ce diferente in mers o sa simt? viraje etc..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Piese de vinzare R6 2003-2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Vreau sa-mi pun discuri Galfer wave pe r6,dar nu gasesc niste etrieri mai "reising" pentru discurile alea(ca nu prea sa merita sa le tin p'astea originale la discurile alea). Ceva recomandari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Vreau sa-mi pun discuri Galfer wave pe r6,dar nu gasesc niste etrieri mai "reising" pentru discurile alea(ca nu prea sa merita sa le tin p'astea originale la discurile alea). Ceva recomandari? Tinele pe cele de fabrica, pune-ti o pompa de frina race, Brembo, IRC, etc. Deci pui frine performante. Bun. O faci pt frine puternice sau pt look? Daca pt performantze, ce cauciuc fatza ai pe motoreta? Ai in plan macar un Supercorsa SC1 nou noutz? Sau , un BT R10? Degeaba ai frine puternice daca cauciucul nu are aderentza maxima. Mai mult rau face un sistem de frinare puternic pus pe un cauciuc stradal, chiar nou fiind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--yamaha-r6-din-2005-476152.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Nu vreau sa par carcotas, eu imi faceam probleme ca daca as vinde-o, maxim 2800 iau pe ea, dar na, prost e cel care nu da, nu? Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 voi cu ce reglaj pe inaltime la telescopul de pe spate mergeti? al meu e cam la minim , si m-am gandit sa il ridic la maxim...ce diferente in mers o sa simt? viraje etc..? poate te ajuta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Tinele pe cele de fabrica, pune-ti o pompa de frina race, Brembo, IRC, etc. Deci pui frine performante. Bun. O faci pt frine puternice sau pt look? Daca pt performantze, ce cauciuc fatza ai pe motoreta? Ai in plan macar un Supercorsa SC1 nou noutz? Sau , un BT R10? Degeaba ai frine puternice daca cauciucul nu are aderentza maxima. Mai mult rau face un sistem de frinare puternic pus pe un cauciuc stradal, chiar nou fiind. Dunlop GP racer dot 2012:) Pompa frana radiala brembo(pistonas de 19mm parca) furtune Valter Moto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Tinele pe cele de fabrica, pune-ti o pompa de frina race, Brembo, IRC, etc. Deci pui frine performante. Bun. O faci pt frine puternice sau pt look? Daca pt performantze, ce cauciuc fatza ai pe motoreta? Ai in plan macar un Supercorsa SC1 nou noutz? Sau , un BT R10? Degeaba ai frine puternice daca cauciucul nu are aderentza maxima. Mai mult rau face un sistem de frinare puternic pus pe un cauciuc stradal, chiar nou fiind. Dunlop GP racer dot 2012:) Pompa frana radiala brembo(pistonas de 19mm parca) furtune Valter Moto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Dunlop GP racer dot 2012:) Pompa frana radiala brembo(pistonas de 19mm parca) furtune Valter Moto . Cat e o pompa radiala brembo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 yoshimura trc vrem feedback simti vreo diferenta? daca da, in ce consta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Cat e o pompa radiala brembo? Depinde ce diametru are pistonasul,si ce parghie are. Sunt pe undeva pe la ~200 euro cele de 19x20(19 diametrul pistonasului si 20mm parghia),16x18*tot cam pe acolo. Ce am eu e mai scump,fiind cu interaxa variabila(18-20). Dar pompa fara un etrier pe masura(si un disc aferent..) nu e o mare chestie(parerea mea),numai zic de furtune. De aia vreau sa-mi iau un disc galfer/discaciatti,si un etrier dubluflotant cu 6 pistonase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 vrem feedback simti vreo diferenta? daca da, in ce consta? Spre surprinderea mea, pe langa sunet, motocicleta e mai "infipta", parca si "pragul" ala de la 6-7000 rpm se simte mai bine. La toba stock, mi se mai bloca valva de la exup si daca se bloca cand era putin deschisa (si cam asa se bloca) tragea motorul ca un scuter . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Stefan cauta pe you2be : Two Clicks Out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Spre surprinderea mea, pe langa sunet, motocicleta e mai "infipta", parca si "pragul" ala de la 6-7000 rpm se simte mai bine. La toba stock, mi se mai bloca valva de la exup si daca se bloca cand era putin deschisa (si cam asa se bloca) tragea motorul ca un scuter . Si ar mai fi de adaugat si relanti-ul care nu mai e rotund ca inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 simti ca ai pierdut din putere in ture joase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Lipton cu combinatia care vrei sa o faci te dai pe strada sau pe circuit? pe strada nu ii vad rostul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 simti ca ai pierdut din putere in ture joase? In ture joase mi se pare la fel. Diferenta o simt de la 7000 in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Stefan cauta pe you2be : Two Clicks Out mersi mult ..e tipul e bestial... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate