Andrei Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Bunnn, am tinut motocicleta la vanzare vreo 3 luni si daca tot nu s-a legat nimic, o sa o pastrez in continuare. Motocicleta se scoate de la vanzare, raman la r6, cu toate ca mi-as fi dorit modelul nou dar ma multumesc si cu acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Buna alegere ... Sterge toate anunturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 buna alegere,nici degeaba nu poti sa o dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Bunnn, am tinut motocicleta la vanzare vreo 3 luni si daca tot nu s-a legat nimic, o sa o pastrez in continuare. Motocicleta se scoate de la vanzare, raman la r6, cu toate ca mi-as fi dorit modelul nou dar ma multumesc si cu acesta. ceva oferte ai avut? oricum, ai sanse mai mari in primavara.. p.s. e foarte fain modelu tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Ce furca usd pot pune pe un r6 2003 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Da..de 2005.. Editat Octombrie 23, 2012 de Thunderlight Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Cea ceva oferte ai avut? oricum, ai sanse mai mari in primavara.. p.s. e foarte fain modelu tau Majoritatea, doreau schimburi.. eu voiam sa o dau acum ca sa dau un avans mai mare la masina dar, e ok si asa. Sunt mai impacat acum ca o sa am si capra si vaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Stiu ca furca de 2005 se potriveste )))) ma refeream ce alte furci de r6/r1 se pot adapta pune pe 2003 furca de 2005 e rara si scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Fa un schimb cu Andrei )) vezi poate vrea, isi vindea-o motorul, incearca ceva ) Jagi cred ca stie mai bine chestii de genul sau Sabin, f probabil ca au vazut / facut ceva de genul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Nu nu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Eu pot pune orice furca cu juguri pe orice cadru... Recomand sa cumperi furca cu juguri cu etrieri,ghidoane si roata k sa ai un pachet complet si sanatos. Alte variante de adaptari te vor costa mult. Dar ce te deranjeaza la furca normala R6??? K o pot face pe aia sa-ti raspunda la ce vrei tu. Vezi poza din avatarul meu? E un r6 2003 cu furca normala dar refacute internalele si arcurile. Aia e defapt cea mai smechera varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 pai am zis sa pun furca usd,o fac de pista si na m-am gandit ca daca dupa 2005 au pus astia furca usd pe 600 au facut-o o logica )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Logika e sa fi in pas cu moda... Sau k exemplu nereusit (sa scoti ceva ce nimeni n-are) R1 2009 si dupa 3 ani sa intelegi ca te bate pana si un r1 1998... Yamaha a investit in latura sensibila intotdeauna si a dat ostenilor sai tot ce acestia isi doreau:Sa fie cea mai frumoasa, sa fie nebuna si sa fie a ta... Sa ti-o permiti. Nu spun k furca intoarsa nu-i mai tare dar e cu 5% si te va costa k timp si bani mult peste schimbarea valvelor si a arcurilor pe greutatea ta. Sa faci astea pe o furca intoarsa va fi furca, juguri, ghidoane, strungari si abia dupaia valve si arcuri. Incercam sa te opresc din a cheltui pe furca aia cat ai da pe suspensia fata spate cu valve si arcuri si un set de cauciucuri d212 2012... Eu as merge pe varianta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Si eu merg tot pe varianta ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) vand toate piesele din imaginile topicului alaturat .cu 2000 ron . daca e cineva interesat de vreo piesa... PM /index.php?/topic/684523-piese-r6-99-02/ Editat Octombrie 26, 2012 de dayro_25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Am nevoie de un cablu de ambreiaj pentru R6 99-2002. Daca are cineva de vanzare, pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Aveti vreunu xenon/bixenon? Se merita investitia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Eu am si sunt foarte multumit, asta bineinteles daca ai lupa, cum R6 2005 are lupa, se merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Voi de unde ati luat? O recomandare ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Recomand sa cauti drosserele slim, eu am d.alea mari si abia le gasesc loc orice gasesti tot din acelasi loc sunt, adica China! Era un user care vindea asa ceva si avea preturi f ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Si voi unde puneti balasturile astea? La vedere?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 (editat) Recomand sa cauti drosserele slim Slim si digitale tot odata . Am avut xenon pe ambele faze la R6 model "03 - "05 . Droserele se "ascund" in fata cadrului de bord . Se da parbrizul jos si vei gasi pe cadrul bord un releu , iar droserele le prinzi cu "soricei" spate in spate de manunchiul de fire izolate ce trece pe acolo . Tinand cont ca modelul asta are lupa pe ambele faze , se vede foarte bine . Poate te ajuta linkul asta : http://www.youtube.com/watch?v=hsb9KDwxHRY Succes !!! Editat Octombrie 31, 2012 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Voi de unde ati luat? O recomandare ceva? sunt in vitan cu 100lei....(mai ieftin nu am gasit.....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Bun, o sa comand dar mai am o mica nelamurire. Ce temp sa iau? 6000/8000k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Maxim 6000 K . Cu cat K-ul este mai mare , cu atat in far culoarea se "albastreste" si se vede mai frumos ( incepe sa bata spre mov ) , dar cu atat scade intensitatea ( claritatea ) luminii pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate