Cesar Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 se gaseste pe aici vre-un mecanic sa-mi explice la cutia de viteze la un R6 din 2004 dupa ce uzura daca o desfac, simptomu este: daca sunt intra-ntaia si o turez peste 6000 RPM si vreau sa schimb a 2a nu-mi intra usor, mai exact caraie si am impresia ca si cum pinioanele nu se sincroniezeaza si se racaie pe dinti, daca dau de pedala ceva mai brutal intra din prima, in alte trepte nu face deloc asa si daca nu o turez intra lin sper ca m-am exprimat corect Ai pedala schimbatorului reglata mai sus sau mai jos? Poti pune o poza? Daca e sus, dupa un timp de mers iti oboseste piciorul si schimburile de trepte sunt mai "imprecise". Regleaza-ti mai intai pedala schimbatorului, jocul la maneta de ambreiaj, lantul si apoi gandeste-te la posibile probleme de transmisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 maneta la ambreaj am reglat-o, inclusiv pedala de schimbator.(au fost primele lucruri facute) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Draguska Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Buna seara,pot sa spun si eu acum ca sunt posesorul unu yamaha r6 din 2001,pana acum am citit toate forumurile posibile inclusiv acesta de la prima pana la ultima pagina,daca ma poate ajuta cineva cu problema de la mansonul de acceleratie dupa ce il trag nu imi revine singura,dupa 2-3 secunde isi revine la locul initial...as fi foarte recunoscatoru daca m-ar putea ajuta cineva cu aceasta problema va multumesc aniticpat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 (editat) " pana acum am citit toate forumurile posibile inclusiv acesta de la prima pana la ultima pagina " Serios ? Chiar ai citit toate topicurile , si pe acesta cu referire la R6 toate paginile ? Nici nu stiu ce sa zic ......cred ca " Felicitari ! " ar trebui . Referitor la manson , sunt mai multe operatiuni ce se cuvin facute : unse parghiile (cablurile) , reglarea lor , vazut daca are mansonul distanta fata de partea fixa a ghidonului , verificat arcul clapetei de acceleratie . Am avut modelul urmator , dar principiul de functionare presupun ca ar trebui sa fie la fel . Numai bine ! Editat Decembrie 17, 2012 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Cablul de decelerare s-a ... blocat ... nu mai are free-roll. Dat jos, uns, reglat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Draguska Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Ok va multumesc,sper sa imi fie de folos sfaturile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 @ctrad & @BQGDDAN: sar'na pt sfat, am si eu problema asta, dar nu e inca grava; totusi de retinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Seara buna, vreau sa-mi iau ramas bun de la voi, din pacate nu mai sunt posesor de R6 (deocamdata). Sper sa reusesc in primavara sa achizitionez un R6 2006 -> si sa ne reintalnim aici pe topic cat si in fapt ) Va urez Sarbatori fericite si aveti grija ca asfaltul nu mai este asa uscat acum in perioada asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Seara buna, vreau sa-mi iau ramas bun de la voi, din pacate nu mai sunt posesor de R6 (deocamdata). Sper sa reusesc in primavara sa achizitionez un R6 2006 -> si sa ne reintalnim aici pe topic cat si in fapt ) Va urez Sarbatori fericite si aveti grija ca asfaltul nu mai este asa uscat acum in perioada asta. Salut. Ai reusit sa-l vinzi? Aveai topic facut de multa vreme. Sarbatori Fericite! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Reuseam de mult daca nu tineam pretul..dar am fost incapatanat ) si pana la urma, tot pe - am iesit. Dar e bine si asa.. macar nu mai tin banii blocati si ii pot folosii la alte prioritati. La primavara, sper sa revin in forta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Ne poti spune cu cat s-a dat ? Ptr comparatie doar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 fix 3000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 uof ,ma bucur ca ai "deblocat" $ Andrei ,vezi si tu ce gasesti ,cumpara un model care sa-si mentina cat de cat pretul Sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Da, acum sa vad ce va venii.. as incerca si un Suzuki..sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Da, acum sa vad ce va venii.. as incerca si un Suzuki..sa vedem. ) oare asta este ordinea fireasca a evolutiei ? ) Editat Decembrie 20, 2012 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Reuseam de mult daca nu tineam pretul..dar am fost incapatanat ) si pana la urma, tot pe - am iesit. Dar e bine si asa.. macar nu mai tin banii blocati si ii pot folosii la alte prioritati. La primavara, sper sa revin in forta. Pai e cam greu sa-ti cumperi un motor, sa-l folosesti si tu si apoi sa-l vinzi si sa iesi pe +, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Nu. El se referea mai mult ca sigur ca vroia sa-l dea cu un anume pret si l-a dat mai jos de atat. Am dreptate? Bai, mi-e lene sa sap prin forum, am si eu o intrebare: plasticele alea de pe ebay ABS, chinezarii..ce-or fi, barem nu e fibra, e ceva de capul lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Nu. El se referea mai mult ca sigur ca vroia sa-l dea cu un anume pret si l-a dat mai jos de atat. Am dreptate? Bai, mi-e lene sa sap prin forum, am si eu o intrebare: plasticele alea de pe ebay ABS, chinezarii..ce-or fi, barem nu e fibra, e ceva de capul lor? eu dalea am, sunt din ABS, (cel putin ale mele sunt,)si dupa parerea mea sunt k, nu sunt nici chiar ca originalul ( ma refer ca elasticitate ,sunt mai tari mai batoase) dar se imbina corect sunt vopsite bine au luciu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Am verificat TPS-ul si e bun... problema mea cu sunet de V-twin cred ca vine de la bobine. Acum intrebarea intrebatoare este: De unde comand si eu bobine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 (editat) Poze cu "ex" : Editat Decembrie 21, 2012 de cry_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Draguska Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Buna cu vremea asta nu prea se uita lumea pe forum,toti is la schii si placa imi spuneti unde as putea gasi set de suruburi pentru prins carenele si alea ce vin la parbriz? ale mele sunt putin uzate si nu mai prinde cheia ( imbus) in ele,multumesc aticipat sa aveti un weekend placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Eu sunt geana pe alea de pe ebay, acum sincer nu stiu ce-i de capul lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 (editat) Rylalex iti dau un sfat cumpara bobine doar noi costa o gramada de bani dar second nu se merita si eu caut bobine si nu prea am gasit daca gasesti ceva lasa pe forum.Cum ai masurat TPS-ul? Editat Decembrie 22, 2012 de Himura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Buna cu vremea asta nu prea se uita lumea pe forum,toti is la schii si placa imi spuneti unde as putea gasi set de suruburi pentru prins carenele si alea ce vin la parbriz? ale mele sunt putin uzate si nu mai prinde cheia ( imbus) in ele,multumesc aticipat sa aveti un weekend placut http://www.piese-moto-accesorii.ro/products/207-suruburi-parbriz-moto.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 http://www.piese-moto-accesorii.ro/products/207-suruburi-parbriz-moto.aspx Vezi ca le iei de pe eBay la jumatate din pretul hotilor din linkul tau. Si daca vrei ca parbrizul sa mai aiba o sansa sa nu se rupa la un crash, cauta shuruburi de plastic, acestea se vor rupe ele, parbrizul sare si scapa de rupere. Hondele veneau din fabrica cu shuruburi de plastic la parbriz, mereu ma intrebam de ce nu pun din aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate