Sari la conținut

Accident Mortal


HotRaider
 Share

Postări Recomandate

Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei morti in acest cumplit accident, si parintilor le doresc sa aibe puterea sa treaca peste acest eveniment.

 

Nu cred ca e cazul aici sa condamnam pe unii sau pe altii, este cazul clasic de motor ce merge cu viteza si de o virare la stanga a unei masini facuta fara sa se asigure. Stim exact care-s vinovatii, dar din pacate, in asemenea cazuri nu ne mai ajuta cu nimic. Deja stim ce se intampla, e un caz mult prea des intalnit pe forumul asta, e un pattern clar. Rezultatele, nu de putine ori, sunt foarte asemanatoare cu cel de aici. Ce e de facut in cazul asta? Reduci viteza sau mergi in limite legale? Da, asta poti face tu, dar din pacate pe cel ce-ti face stanga-n fata nu ai cum sa-l opresti. Totusi, viteza redusa iti mai ofera o sansa in plus in asemenea cazuri. Si un alt lucru important: daca in acel moment mai ai ceva sange rece, e bine sa poti tinti masina in partea capotei, pentru ca daca te arunca, te arunca peste capota, poti zbura peste masina fara sa o atingi si poate vei scapa; in momentul cand izbesti masina fix pe mijloc, esti aruncat de pe motor fix cu pieptul in plafon, iar pasagerul se infige direct in usa.

 

Comentariile de pe stirile protv sunt facute in mare parte de retarzi carora nu li se mai scoala decat daca vad imagini cu accidente si catastrofe. Mi-e scarba de siteul ala si de oamenii care comenteaza acolo, asa ca va rog, daca aveti un pic de moralitate si respect de sine, rezumati-va doar la a urmari imaginile de pe acel site! Nu le mai dati apa la moara tuturor imbecililor ce pun mana prima oara in viata pe un calculator si nu stiu ce sa faca cu accesul nelimitat la internet!

 

Conform centrului de statistica personal, in accidente rutiere sunt implicati mai multi soferi decat soferite, asa ca pas cu "moarte soferitelor la volan!" De acord, unele sunt chiar catastrofe, dar nici cu unii soferi nu mi-e rusine.

Editat de Metal Heart
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 100
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat o asemenea tragedie. :makeout: Pe Alex il stiu de cand era mic, am copilarit impreuna. Mama lui murise acum cativa ani de cancer si tatal lui il mai avea numai pe el.

 

Soselele din Romania fac prea multe victime.. Din pacate la proasta administrare a acestora se adauga si lejeritatea cu care se obtine permisul de conducere si, poate cel mai grav, lipsa educatiei in sensul respectarii regulilor si a legilor de orice fel.

 

Am parcurs drumul pe care s-a intamplat accidentul de mii de ori cu masina sau motocicleta si intr-adevar portiunea dreapta dintre calea ferata si benzinarie te indeamna la viteza desi, daca nu gresesc, exista un semn de limitare la 40 km/h. Totusi de fiecare data cand ajungeam in dreptul benzinariei coboram sub 50 de km/h din cauza ca zona este f periculoasa mai ales pentru motociclisti, sunt multe masini oprite sau care intra si ies din benzinarie si nu stii niciodata cand te poti trezi cu vreuna in fata.

 

Soferita nu are nici o scuza pentru greseala pe care a facut-o dar oare daca ar fi avut o viteza apropiata de cea legala motociclistul nu ar fi putut evita tragedia ? Nu ar trebui sa fie ceva normal pentru orice motociclist ca atunci cand avem pasager sa fim de doua ori mai prudenti ?

Din pacate pentru cei doi tineri si familiile lor nimic din toate astea nu mai conteaza acum dar macar noi am putea constientiza cat de fragili suntem pe 2 roti.

 

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.Idioata aia ar trebui omarata cum a facut si ea cu viata celor doi .Asemenea idioate nu au de ce sa traiasca pe pamant.Iar celui care i-a dat carnet sa ii ia dumnezeu si lui pe cineva drag si atunci poate ca s-ar gandi de o mie de ori inainte sa dea carnet unei dobitoace ca asta .

[/quot

 

Asa este la noi in tara. Nu ar trebui sa te mire felul in care instructorul invata un sofer sa conduca sau cum ia ala carnetul. Daca inca esti mirat de ce se intampla intra pe Bacau si vezi accidentul lui Bogdan. Pe scurt: un sofer cu o Skoda Octavia a trecut prin centru cu cca 170 km/h, a ajuns in dreptul spitalului unde trebuia sa faca dreapta, Bogdan venea din partea opusa si voia sa faca si el dreapta de acolo, avea cedeaza si bagase 1-a. In acel moment dobitocul care nu mai reusise sa ia curba a zburat peste 2 scuaruri si a ratat si stalpul de la semafor, a luat motociclistul din plin in lateral si a intrat intr-o terasa de fast food. Din fericire atunci motociclistul a scapat doar cu o fractura deschisa la un picior. Cat despre atitudinea soferului extrem de beat, mi-e rusine sa reproduc cum l-a injurat pe motociclist si ca nu ii pasa de ce a patit.

Eu incerc sa imi feresc pielea ca de noi nu ii pasa nimanui. Multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut nici un accident pana acum desi am fost aproape de ceva ori ca voi toti de altfel. Cat despre cei doi imi pare fff rau de ce li s-a intamplat, nu se stie ce viteza au avut si nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni. Condoleante familiilor si RIP.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. RIP pentru cele doua victime ale accidentului.

 

2. sarind peste neacordarea de prioritate a soferitei, presupusa viteza a motocicletei si lipsa echipamentului celor doi rideri, ceea ce ma pune putin pe ganduri este urmatorul aspect: in mod normal in cazuri de impact frontal, pasagerul tinde sa ricoseze peste conducatorul moto. in cazul de fata pasagerul a fost gasit infipt in masina iar pilotul mai incolo, pe sosea. intreb si eu, nu dau cu parul - de fapt, cine conducea motocicleta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

   Despre ce vorbim noi aici, oameni buni??? Ce rost mai au parerile de rau si condoleante familiilor indoliate? Nimeni si nimic nu ii mai poate aduce inapoi pe cei decedati...

   Cineva a citat mai devreme ceva despre un Gigi, care se asigura intr-o intersectie si intra fara sa se gandeasca ca ar putea veni cineva sa intre in el...

-Cati dintre noi, aflati la volanul unei masini nu am incalcat niciodata legea???

-Cati dintre noi nu am intors cel putin o data pe linie continua???

-La cati dintre noi nu li s-a intamplat macar o data sa se afle in situatii limita la volan???

   De ce cand ne suim in saua unei motociclete avem impresia ca toata lumea are ceva cu noi si nimeni nu ne acorda atentie? De ce avem pretentia de la altii sa  ne respecte, daca noi, la randul nostru, nu ii respectam si mergem cu viteza, si depasim pe unde ne vine etc.? Aseara a murit un baiat langa Buzau. Avea peste 150 la ora cand a intrat intr-o masina care intorcea intr-un loc care ii permitea asta, numai ca se afla la 100-150 de m de varful rampei de unde a venit gsxr-ul lansat in cursa mortii... Daca circula cu 60 (era in localitate), avea timp sa opreasca de 10 ori... Tardiv... Extrem de tardiv...Ca sa nu mai zic ca singure protectie era casca, care a sarit la 100 de m in momentul impactului...

   Cum se face ca 90% din accidentele mortale se intampla pe motoare de viteza, care circula cu viteza... Cand vom incetam sa ne victimizam si sa incercam sa respectam legea, asa cum avem pretentia de la altii sa o faca?

   Condoleante familiilor indoliate si prietenii si fratii nostri sa se odihneasca in pace... Fie ca ei sa circule cu 300 la ora pe autostrazile raiului...

   Dar aici jos, hai sa avem grija de noi, ca daca nu, nimeni nu o face...

   Asta am avut de zis... Asfalt uscat.

 

 

TRist...dar asa este :makeout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prob tu chiar crezi ca nu imi pare rau pentru bietii copii ca s-au dus asa devreme? Am fost cutremurat cand am auzit de accident.

Ce vreau eu sa spun este ca, poate daca nu ar fi avut viteza mare (asta numai in cazul in care au avut viteza mare), poate daca aveau echipament nu se intampla asa ceva.

 

Femeia aia poate s-a asigurat, poate a vazut un punct departe, poate a crezut ca punctul ala e un bec sau poate, ca in mintea oricui nu s-a gandit ca punctul ala este un motor care circula cu viteza mare.

Femeia aia oricum are un copil care este in stare critica la spital.

 

Pe de alta parte ma gandesc si la familia distrusa a celor doi copii si mi se face pielea de gaina! Ma gandesc si cat de tineri erau si ca aveau viata inainte.

 

Ce incerc eu sa subliniez este ca trebuie sa fim toti cu ochii in 11 si sa fim precauti, sa incercam sa evitam ORICE obstacol ce poate aparea! SA FIM ATENTI!!!

 

Bafta tuturor!!! RIDE SAFE!

Mesaj completat

 

:makeout: :wink:

hai sa-ti mai spun ceva

eu am ajuns acolo la 15 min dupa impact dar cei care au fost acolo in momentul impactului mi-au spus ca fetita avea cateva zgarieturi pe fata de la cioburi iar ma-sa nimic

nu va mai luati dupa stiri ca e prezentat oricum aiurea accidentul

iar cu Gigi, nu stiu ce sa zic, poategandesc eu aiurea dar daca ai citit comentariile de pe stirileprotv.ro...

iti propun alt scenariu: pe motorul care a intrat in Dacia lui Gigi e unul din copii tai...(Doamne fereste)

deci?...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ceea ce nu inteleg este mersul cu viteza mult prea mare a unor motociclisti in zone unde pericolul de aparitie a unor pericole este ridicat si nu vb. doar de o masina care intoarce aiurea sunt zeci de alte pericole in zonele populate. Facem campanii pentru sensibilizarea conducatorilor auto sa fie atenti la motociclisti, cred ca ar trebui campanii si pentru sensibilizarea motociclistilor sa conduca preventiv pentru ca limitarile de viteza impuse de legislatia noastra se aplica si majoritatea altor state. Faptul ca noi nu avem autostrazi unde...desi sunt si acolo limitari, mai poti sa te "bucuri" de adrenalina, ii face pe unii sa isi asume un risc...INUTIL. Este adevarat faptul ca atunci cand ti-e scris sa mori nu ai ce face dar in unele cazuri multi se "sinucid" cu premeditare. Ce este grav ca mai iau si pe altii cu ei.

 

E pacat de s-a intamplat, suferinta familiei e mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu chiar sunt curioasa cati dintre cei care condamna pilotul, merg cu viteza legala in oras, am o mobra extrem de cuminitica dar recunosc sincer ca m-am "prins" de multe ori conducand cu 100 de km la ora prin oras. In km facuti pana la aceasta ora am descoperit cu tristete ca daca-ti taie calea o masina nu prea mai poti evita indiferent de viteza

Am cazut la 130 de km la ora si sunt in viata, ba nu am stat nici macar o zi in spital (recunosc ca nu am vrut) probabil ca am avut zile, din pacate cei doi nu au avut.

 

RIP pentru cei doi ca despre soferita nu pot sa comentez nimic, nu este posibil sa nu te asiguri si apoi sa fie pilotul vinovat ca avea viteza, asta este problema lui pentru ca daca tu respectai regulile de circulatie, el care a decis sa nu le respecte, nu murea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu chiar sunt curioasa cati dintre cei care condamna pilotul, merg cu viteza legala in oras, am o mobra extrem de cuminitica dar recunosc sincer ca m-am "prins" de multe ori conducand cu 100 de km la ora prin oras. In km facuti pana la aceasta ora am descoperit cu tristete ca daca-ti taie calea o masina nu prea mai poti evita indiferent de viteza

Am cazut la 130 de km la ora si sunt in viata, ba nu am stat nici macar o zi in spital (recunosc ca nu am vrut) probabil ca am avut zile, din pacate cei doi nu au avut.

 

RIP pentru cei doi ca despre soferita nu pot sa comentez nimic, nu este posibil sa nu te asiguri si apoi sa fie pilotul vinovat ca avea viteza, asta este problema lui pentru ca daca tu respectai regulile de circulatie, el care a decis sa nu le respecte, nu murea

 

 

ai dreptate probabil ca toti incalcam viteza dar e bine sa constietizam mai mult riscul la care e expunem. Cum am mai spus in cazul de fata este culpa comuna. Daca ai masina, de cate ori te-ai asigurat, ai vazut ca vine o masina dar ai considerat ca ai timp, vazand ca masina care vine ruleaza cu viteza mica? Nu inseamna ca soferita nu s-a uitat si probabil a crezut ca are timp, nestiind ca motociclistul vine cu viteza, poate s-a panicat cand l-a vazut apropiinduse in viteza si s-a oprit motorul, poate chiar nici nu s-a asigurat;. Cine stie....oricum nu se va ajunge la nici o concluzie, cine vrea sa invete sa fie restrictiv cu viteza asa va face (cel putin un timp), cine nu va merge tare si de acum inainte. Cine a mers cu 100km prin oras odata, cu siguranta va rula si cu 120...130...depinde cat de lunga e strada. Apetitul de senzational ca cineva ma vede cum "zbor" prin oras e si asta o "boala". Daca mai duci si pe cineva in spate atunci e si mai si creste apetitul de ai provoca senzatii tari ceiluilalt, acesta fiind un martor pretios in povestirile spuse prietenilor.

Editat de yamahaia
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ProB nu vreau sa ma gandesc daca sunt copii mei pe motocicleta.

 

Sti care e faza? Eu incerc sa ma auto educ astfel incat sa supravietuisc traficului din Bucuresti si din orasele romanesti. Lafel voi face si cu copii mei daca vor prinde microbul calaritului pe 2 roti. De aici porneste totul. Nu stiu cum sa iti explic ca imi pare extrem de rau pentru cei doi, imi pare si mai rau pentru familia lor.

 

Cu toate astea, de ce sa circuli cu 130 km/h sau cu 100 sau poate mai mult pe un drum unde sti ca este riscant, ca este circulat si sa nu mai spun ca limita este de 50?

 

Nu dau vina pe ei, erau frati de-ai nostrii si mi se face pielea gaina cand ma gandesc la accident si la pozele pe care le-ai urcat pe topic.

 

Ce incerc sa subliniez este ca toti trebuie sa ne auto educam, sa ne auto stapanim impulsurile de viteza maxima si sa (imi cer scuze de expresie) belim ochi in 15 parti inainte sa facem o manevra. RIDE SAFE!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Desi circumstantele in care s-a petrecut accidentul indeamna la critica pilotului, acum nu mai putem decat sa invatam ce este de invatat pentru ca astfel de accidente sa nu se mai intample.

Este infiorator cum par sa se repete la infinit.

 

Ramai intr-adevar mut cand vezi cum incalcarea unei reguli atat de neinsemnate in ochii multora, poate creea o tagedie.

Dumnezeu sa-i odihneasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP.....

si sincere condoleante familiilor!

 

De ce om sta sa judecam de fiecare data si sa ne dam cu parerea cand stim ca toti mai facem si gafe? VITEZA?????!!!!!!!!!!!!! e in motor si noi ne folosim de ea indiferent ce!!! eu stau si ma intreb: oare daca erau 2 masini mai era asa mare discutie despre viteza cu care se deplasa fiecare? nu cred!

 

si eu mai "calc" acceleratia din cana in cand dar hai sa va povestesc ceva:

 

acum catva timp plec de la 1 gratar unde eram cu alti motociclisti, dar ei (din motive finanicare) erau cu masina. cand am plect imi spun ca o sa ne vedem in oras ca nu or sa ma astepte ca eu sunt fricoasa!!!!!!! Ce inseamna ca sunt fricoasa, adica ca nu merg tare prin oras, ca nu ma joc printre masini, ca inceteimesc aproape de fiecare intresectie (nu de alta dar sa nu-mi iasa cineva in fata)........ I-am raspuns amicului meu ca nu sunt fricoasa vreau doar sa ajung la destinatie!!!

 

eu sunt fata si am trecut peste partea asta cu orgoliul ca nu stiu cine merge mai repede ca mine, dar majoritatea ca baieti pot trece peste o asa "jignire"??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

 

Intreba cineva, cred ca era o domnisoara...cati dintre noi merg legal prin oras? Eu mai merg si cu 10 km peste limita legala, numai acolo unde cred ca pot merge asa, de multe ori merg sub limita. De ce? Pentru ca daca ma ia radaru nu iau amenda... pentru ca daca se intmpla sa imi taie fata cineva(si de multe ori mi s-a intamplat), am timp sa reactionez... pentru ca frate-miu a facut accident in localitate la 20-30 km/h si a ramas fara splina, si cu probleme la un picior... ...pentru ca nu mi-am luat motocicleta ca sa fiu zmeu si sa impresionez tute... pentru ca vreau sa ma intorc intreg acasa ca sa se bucure incontinuare parintii si iubita de mine ... pentru ca fac tot ce tine de mine sa raman intr-o bucata... Si consider crosetatul un soi de ruleta ruseasca. Stiu, nu inteleg nimic din senzatia adevarata de a fi motociclist...

 

Sa le fie tarana usoara.

Editat de bogdani0405
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iata ca li se intoarce roata si celor care nu dau prioritate. Astazi pe la 10.30 intre Piatra Neamt si Bicaz o Dacie care vira la stanga fara sa se asigure a fost lovita din plin in lateral de un tir care s-a urcat pe ea. Arata ca bagata la presa. Accidente or sa se intample totdeauna. Ideea e sa fii cu un pas inaintea celui neatent. Cat despre accidentul celor 2 motociclisti trebuie sa invatam ceva de aici si sa fim cat de precauti este posibil. Asfalt uscat si aveti grija de voi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

 

Intreba cineva, cred ca era o domnisoara...cati dintre noi merg legal prin oras? Eu mai merg si cu 10 km peste limita legala, numai acolo unde cred ca pot merge asa, de multe ori merg sub limita. De ce? Pentru ca daca ma ia radaru nu iau amenda... pentru ca daca se intmpla sa imi taie fata cineva(si de multe ori mi s-a intamplat), am timp sa reactionez... pentru ca frate-miu a facut accident in localitate la 20-30 km/h si a ramas fara splina, si cu probleme la un picior... ...pentru ca nu mi-am luat motocicleta ca sa fiu zmeu si sa impresionez tute... pentru ca vreau sa ma intorc intreg acasa ca sa se bucure incontinuare parintii si iubita de mine ... pentru ca fac tot ce tine de mine sa raman intr-o bucata... Si consider crosetatul un soi de ruleta ruseasca. Stiu, nu inteleg nimic din senzatia adevarata de a fi motociclist...

 

Sa le fie tarana usoara.

 

Scuze de off dar chiar tin sa felicit acest baiat! Bravo! Eu recunosc ca nu pot

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scuze de off dar chiar tin sa felicit acest baiat! Bravo! Eu recunosc ca nu pot

 

Si eu l-as felicita dar nu il cred. Sa mergi mereu regulamentar chiar sub limita de 50. hmmmm..... nu pot sa cred .... mai ales ca ai si SS, daca era vreun naked, choper mai sa te fi crezut dar asha prea nu imi vine. Nici eu nu merg tare prin oras adika vreo 70 sa zic si poate cand mai prin o linie dreapta cu cate 3 benzi si nu are de unde sa apara mai nimik ii mai dau un pik pana spre 100 si nu sa ma vada tutele cum zici tu sau alte chestii ... pur si simplu iti mai vine sa ii dai cate un pik .....

Si apropo am luat moto dupa 12 ani de mers cu masina in care cred ca am facut cateva sute de mii de km ....

Nu doar viteza ucide, viteza combinata cu teribilism, cu neatentie, cu neatentie din partea celorlalti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

   Despre ce vorbim noi aici, oameni buni??? Ce rost mai au parerile de rau si condoleante familiilor indoliate? Nimeni si nimic nu ii mai poate aduce inapoi pe cei decedati...

   Cineva a citat mai devreme ceva despre un Gigi, care se asigura intr-o intersectie si intra fara sa se gandeasca ca ar putea veni cineva sa intre in el...

-Cati dintre noi, aflati la volanul unei masini nu am incalcat niciodata legea???

-Cati dintre noi nu am intors cel putin o data pe linie continua???

-La cati dintre noi nu li s-a intamplat macar o data sa se afle in situatii limita la volan???

   De ce cand ne suim in saua unei motociclete avem impresia ca toata lumea are ceva cu noi si nimeni nu ne acorda atentie? De ce avem pretentia de la altii sa  ne respecte, daca noi, la randul nostru, nu ii respectam si mergem cu viteza, si depasim pe unde ne vine etc.? Aseara a murit un baiat langa Buzau. Avea peste 150 la ora cand a intrat intr-o masina care intorcea intr-un loc care ii permitea asta, numai ca se afla la 100-150 de m de varful rampei de unde a venit gsxr-ul lansat in cursa mortii... Daca circula cu 60 (era in localitate), avea timp sa opreasca de 10 ori... Tardiv... Extrem de tardiv...Ca sa nu mai zic ca singure protectie era casca, care a sarit la 100 de m in momentul impactului...

   Cum se face ca 90% din accidentele mortale se intampla pe motoare de viteza, care circula cu viteza... Cand vom incetam sa ne victimizam si sa incercam sa respectam legea, asa cum avem pretentia de la altii sa o faca?

   Condoleante familiilor indoliate si prietenii si fratii nostri sa se odihneasca in pace... Fie ca ei sa circule cu 300 la ora pe autostrazile raiului...

   Dar aici jos, hai sa avem grija de noi, ca daca nu, nimeni nu o face...

   Asta am avut de zis... Asfalt uscat.

foarte adevarat.respectele mele

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nimeni nu e perfect... nimeni nu e sfant.. eu unul recunosc ca am mers si cu viteze peste limita legala in oras, dar doar acolo unde eram sigur ca nu se poate intampla nimic grav din cauza conduitei(nu se pune o defectiune tehnica).

Oricum, nu am facut un obicei din asta, si pe bulevarde aglomerate sau in intersectii, sunt paranoic la propriu

Si aceeasi paranoia o iau cu mine si la volan, in masina, chiar daca am 11 ani de B, intorc capul din reflex si in masina sa vad cand schimb directia de mers, daca nu vine vreun " inger pe 2 roti" (asa cum ii placea unchiului meu sa spuna)

 

Probabil ca in fiecare familie ar trebui sa existe cate un motoclist pentru a intelege cat de fragili suntem.. cel putin familia mea a inteles si "masoara de doua ori inainte de a taia"

 

Aveti grija de voi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zi de zi tot aflam despre accidente mortale in care sunt implicati motociclisti, am ajuns sa ma intreb oare cand ma voi lovi si eu de nefastul viraj stanga sau de intoarcerea peste linia dubla ori cine stie ce alta minunatie in trafic.. Sa fie oare drumurile noastre asa de periculoase ori educatia romanilor atat de subtila, practic lipsind cu desavarsire?

 

In primul rand vreau sa ridic urmatoarea intrebare: de ce atatea accidente mortale cu tineri de 19-22 de ani pe vitezane, cum si-au permis acesti baieti asemenea motoare, cum? Se tot stipuleaza vina conducatorilor auto sau a motoristului ce scapa mana in gaz, dar acesti tineri de unde au resursele finaciare pentru SS-urile ce i-au bagat in mormant? Pacat ca parintii lor nu realizeaza ce greseala fatala comit in momentul in care le fac astfel de cadouri. Consider ca un astfel de motor inspira prea multa incredere de sine persoanelor prea slabe pentru a se putea controla pe sine, pentru a fi precauti, mai ales la acea varsta. Pericole vor fi mereu, soferi inconstienti vor umple strazile si de acum inainte, iar daca tu nu te aperi pe tine, atunci cine?

 

 

In concluzie, nu dati banii pe prostii, luati SS-uri la copii!

 

 

Pacat ca nu au apucat sa se bucure de frumusetea motociclismului, frumusete ce nu tine seama de ce sigla ai pe rezervor, de cilindreea bestiei ori de toba ce urla in urma ta.. este mult mai mult decat atat

 

RIP

 

:makeout:

Editat de Vallach
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum arata accidentul ,nu cred ca au mai avut nici timp ,nici spatiu de franare sau manevra de evitare.Totul a fost in scurt.Vraja cu opritul motorului cand intentiona sa intre in benzinarie este spusa asa, pentru a ascunde dobitocenia celei de la volan.Sunt convins ca putina prudenta si o viteza mai mica i-ar fi salvat.Pana la urma comentariile,nu folosesc decat ,poate,altora.D-zeu sa-i odihneasca.Injurati-ma ,dar urasc vitezanele.Bune doar pe circuit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum arata accidentul ,nu cred ca au mai avut nici timp ,nici spatiu de franare sau manevra de evitare.Totul a fost in scurt.Vraja cu opritul motorului cand intentiona sa intre in benzinarie este spusa asa, pentru a ascunde dobitocenia celei de la volan.Sunt convins ca putina prudenta si o viteza mai mica i-ar fi salvat.Pana la urma comentariile,nu folosesc decat ,poate,altora.D-zeu sa-i odihneasca.Injurati-ma ,dar urasc vitezanele.Bune doar pe circuit.

:makeout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca ar fi murit si daca aveau 80km/h...dobitoaca aia le-a intors masina fix in fata.nu au avut nicio sansa,nici macar nu cred ca a atins frana.nu uitati ca drumul era drept.daca se uita cu atentie inainte sa intoarca i-ar fi vazut cu siguranta,puteau sa mearga si cu 200km/h.puteau sa aiba orice tip de motor,la fel s-ar fi intamplat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

femeia de la volan oricum scapa fara inchisoare

daca-i murea fetita din masina ar fi tinut minte mai bine cum se face o manevra de acest gen si n-ar mai fi pus ea mana pe volan in viata ei

asa ca au murit decat conducatorul si pasagerul motorului va uita usor dupa 3-4 ani ca oricum instanta ii va da cu suspendare pentru ucidere din culpa mai ales daca la expertiza reiese ca motocicleta avea o viteza foarte mare incat conducatoarei auto i-ar fi fost imposibil sa aprecieze daca avea sau nu timp sa faca manevra de intrare in peco

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In Romania motociclismul este tot timpul un joc cu moartea!

Pe de o parte sunt multi cretini si cretine care iau permisul pe bani (si aici ma refer la traseu pe 150-200e) si care habar nu au sa conduca,sa se asigure sau sa foloseasca banalele oglinzi!

Iar pe de alta parte sunt prea multe motoare puternice pentru o tara atat de nesigura,cu drumuri inguste si aglomerate pline de idioti!

.......................................................................................

Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei doi tineri!

Cand permisul moto se poate lua fara a avea nici o iesire in trafic (sala +poligon) si nimeni nu respecta limitarea de putere a motorului in primii ani e normal sa se intampla asa.

Ptr a invata ca o masina trebuie sa iasa in strada ca sa se asigure daca sunt masini parcate, ptr a realiza perceptia unui far care se apropie cu 200km/h din partea unui sofer care nu a condus decat o dacie amarata toata viata lui, pentru a acceptra ideea ca desi e inteligent un caine nu respecta regulile codului rutier cand trece strada, ptr a accepta faptul ca romania are populatia impartita urbaan si rural si ca oamenii de la tara trebuie sa traiasca dintr-o vaca dusa zilnic la pasune, si ca asta presupune traversarea drumului national pentru care nu are nici o vina taranul ca drumul trece pe la el prin localitate cand de fapt ar trebui sa ocoleasca, pentru toate astea e nevoie de timp si km parcursi in romania. Ca sa-i poti face cand esti prospat posesor de A, iti trebuie noroc mult ca sa apuci sa constientizezi tot ce am scris mai sus pentru a putea sa te feresti cerebral dupa aceea. Cum nu toti stam bine cu norocul, rezultatul se poate vedea pe strazi.

Proaspatul posesor de permis nu are decat notiunile date de un Regulament de aplicare al codului rutier care se vrea din ce ince mai european dar care din pacate nu prea are aplicabilitate de drumurile romanesti care numai europene nu sunt. La toate astea se adauga lipsa de respect ptr legile in vigoare, bune sau proaste din partea tuturor romanilor..incepand cu viteza in localitate si terminand cu traversarea pe trecerea de pietoni.

Accidentele sunt o concluzie logica. RIP-ul la cele facute cu motoru de asemenea.

 

Dzeu sa-i odihneasca, dar voi cei care sustineti ca oricine altcineva e de vina ptr dramele celor apropiati sau nu si scrieti din dorinta de va expune limitarea cerebrala in public, incercati sa va autoanalizati putin mai exigent si sa infierati doar cand ajungeti la concluzia ca voi sunteti corecti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...