E.Z.rider Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 ASE E, nu te mai contrazic! mii de ziare care se imputineaza de la o zi la alta. intre timp, pot sa ma laud si eu putin si sa spun ca am pus nitel umarul la emisiunea moto de la Realitatea TV, in loc sa filosofez pe net... as vrea sa nu fiu gresit inteles. imi doresc sa vad o presa moto de calitate pe online, dar pentru asta trebuie sa vad si editori profesionisiti (nu ca scrie pe cartea de munca asa ceva). Nici in print nu am vazut profesionalism prea mult, chestie justificabile fie si numai prin prisma faptului ca motociclismul a facut in Romaia o pauza de vreun sfert de secol. Jurnalistii sunt (in opinia mea cel putin) oameni care cauta informatia, o analizeaza, o filtreaza. Si mai presus de atat oameni gata sa-si puna onoarea la batatie. Nu cum vad in ziua de azi 1000 de absolventi de jurnalism pe an din care abia daca 10% chiar vor sa faca ceva cu specializarea asta. Da doamne presa moto ca e mare nevoie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crossroad Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 vezi in sectiunea de mai jos pls Gata. Am vazut-o. Interesant reportajul si complex. Acopera multe "arii" moto. Si inca un aspect important: apar piloti de curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 din surse ale celor din anturajul moto life revista se pare ca nu o mai revina pe piata ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Pacat , ma mai uit si mai intreb , uneori , pe la chioscuri , de frica sa nu-mi scape ceva. Ma mindresc ca am toata colectie , inclusiv numarul master. Mi-a luminat viata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 un punct de vedere oficial???ce se intampla???mai revine revista sau nu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dooku Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 un punct de vedere oficial???ce se intampla???mai revine revista sau nu??? Man, din cate stiu eu - si imi pare rau ca trebuie sa o zic - se pare ca Moto Life nu va mai reveni pe piata. Din foarte multe motive, toate obiective (adica mizeria asta de criza, care a omorat mai mult de 200.000 de firme in RO), revista a trebuit sa "inchida portile". Este revista care si mie mi-a fost cea mai draga, din toata presa moto din RO, dar... cam asta a fost. Si eu sper ca intr-o zi sa revina pe piata. Dar in actuala situatie, este putin probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 regret acest fapt.. astazi mam dus la un chiosc si am intrebat si doamna mi-a spus ca nu se mai vinde... si acum am obs adevaratul motov... chiar imi doresc sa renuntati la paza si sa dati bice... eu luam aproape merue numerele si mi-a facut placere... mai ales comunistele :X SUcces Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Man, din cate stiu eu - si imi pare rau ca trebuie sa o zic - se pare ca Moto Life nu va mai reveni pe piata. Din foarte multe motive, toate obiective (adica mizeria asta de criza, care a omorat mai mult de 200.000 de firme in RO), revista a trebuit sa "inchida portile".Este revista care si mie mi-a fost cea mai draga, din toata presa moto din RO, dar... cam asta a fost. Si eu sper ca intr-o zi sa revina pe piata. Dar in actuala situatie, este putin probabil. foarte naspa,am toata colectia,sper ca intr-o zi vor reveni,celelalte reviste moto existente pe piata,pt mine sunt junk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Au aparut si alte reviste .Ori cum a fost prima revista moto Romaneasca care am citito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danutzzz Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Motolife pentru mine a fost impulsul spre motociclism. Am primit revista cadou de Craciun de la maica-mea si de atunci totul a fost clar. Imi pare rau sa aud ca nu o sa revina pe piata, chiar mi-a facut placere. Era singura revista de motociclism pe care o cumparam (nu stiu de ce dar Univers Moto nu-mi placea deloc). Sper ca totusi intr-o zi sa revina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 idem..am cumparat prima revista motolife in 2005..acea revista mi-a deschis pasiunea pentru motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Daca ia o pauza.. ii urez odihna lunga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate