P T R Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Iata ca incet incet ne apropiem de sfarsitul anului... iar cei de la Honda nu stau si deja avem imagini cu modelele anului ce urmeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 (editat) . Editat Septembrie 4, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Care-s de US, care-s de EU ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 ce misto arata tipul ala din poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Vreau si eu... ...2!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 bai, sunt frumoase... pacat ca scrie honda pe ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 6ooRR-ul mi se pare cu mult mai frumos decat 1oooRR coloritul lui 6oo e chiar original miarul ala portocaliu parca e o acvila pastreaza inca botul turtit al lui 2009, nu s-au saturat de critici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xcite Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Sa imi faca mie careva una cadou , cu tot cu botu turtit si poate sa fie si roz cu dungi verzi, ca nu ma supar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 honda tot onda ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Hâd rău 1000rr-u'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Frumos feshtit 600-le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Nu stiu ce se intampla in ultimul timp cu producatorii cu motociclete, dar de la gsx-r 750 k8 model black-orange si poate fireblade-ul negru din 2008 nu am mai vazut motoreta japoneza sa imi placa din prima ca design. Pai un 954, sau un R1 2004, sau Gsx-r-ul de 1000 k5 nu aveai cum sa nu le iubesti de la prima vedere. Modelele noi de sportive poate sunt frumoase dar numai pentru unii si daca le privesti ceva timp. In schimb italienele....eh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 De acord, de la an la an parca sunt mai urate... Sau poate om fi noi retro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 pai este cat se poate de normal imbatranim Oricum, hondele din 2008-prezent sunt urate cu crengi ... ma refer strict la sportive. Naked-urile imi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Superb 600RR-u'. Cum se spunea mai sus, n-au renuntat la botul turtit pentru miar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 http://motorcyclespecs.co.za/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate