guzz Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 .. ia uitati mai baieti aici , cred ca mi-ar fi mila sa ma sui pe ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Prea incarcate,nashpa rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Hm, tinde spre kitsch. Trebuie sa stii cand sa te opresti, la un custom paintjob. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 cam exagerete, parerea mea, era un zxr 750 tunat si vopsit in oradea, arata mult mai bine ca astea 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 prea mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 pot pune pariu ca exp. aia era un state! ...specific zonei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 si americanii au tiganii lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 nashpa rau d tot nu mai bagati mai frate asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 intradevar prea exagerate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 uite bah motoare de manelisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 uite bah motoare de manelisti! Nop, sigur sunt motore ale negrilor din state, gangsta... .Proprietarul probabil k are un lannnntz mare de gat si un ghiul intins pe doua degete(sau trei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Nop, sigur sunt motore ale negrilor din state, gangsta... .Proprietarul probabil k are un lannnntz mare de gat si un ghiul intins pe doua degete(sau trei) Tot un fel de manelisti sunt si aia,numai ca apartin "culturii" americane si se cheama rapperi,nu manelishti. Same shit,different country! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 mama lor e tigan mai mult ca sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Eu cred ca mai degraba scopul motoarele era sa prezinte ceea ce pot face cei care le-au lucrat...nu sa arate fenomenal pe strada...deci e marketing...nimic altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avocatu Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Eu cred ca mai degraba scopul motoarele era sa prezinte ceea ce pot face cei care le-au lucrat...nu sa arate fenomenal pe strada...deci e marketing...nimic altceva... se poate! insa se poate sa fie si motoarele unor manelari (deia cu Bling Bling si westside) de unde ai pozele ..? poate sunt mai multa informatzii? on topic: intradevar... migala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Cam mult! Am vazut nishte poze cu catzva RASTA in Africa de Sud pe motoare de viteza de genul alora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Cam mult! Am vazut nishte poze cu catzva RASTA in Africa de Sud pe motoare de viteza de genul alora... adica manelari cu Bling Bling si westside! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate