Rainmaker Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Nu e primul care se da pe-o roata pe strada, la fel nu e primul care cade ... "ghinionul" lui e ca a ajuns la tv si acum isi ia bobarnace pe forum ... asta e, bine ca nu s-a lovit si nu a lovit pe cineva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fully Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Unde nu e cap....vai de motoretă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) Unde sunt ultrasii forumului sa sara pe el ? "INCONSTIENT NENOROCIT FACI COMUNITATEA DE RAS" ... LE: de astia , nu mai ziceti nimic.. Editat Septembrie 7, 2009 de Zvastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Mai bine va vedeti de problemele voastre, si apreciati ca tipul are sange`n el. Eu unul ma bucur ca nu a nimerit in masinile care stateau la bariera, nu a provocat alte daune materiale si ca el este ok. Va comportati ca niste babe de la tara care prind tvr1 tvr2 si comentati in lipsa de alta activitate. Iesiti la aer si dati`va cu motoreta daca sunteti asa de buni, nu mai "pilotati" mesaje pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Mai bine va vedeti de problemele voastre, si apreciati ca tipul are sange`n el.Eu unul ma bucur ca nu a nimerit in masinile care stateau la bariera, nu a provocat alte daune materiale si ca el este ok. Va comportati ca niste babe de la tara care prind tvr1 tvr2 si comentati in lipsa de alta activitate. Iesiti la aer si dati`va cu motoreta daca sunteti asa de buni, nu mai "pilotati" mesaje pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oTo Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 WoW, motociclist la pamant! WoW! Nu pot sa cred! WoW!!! Pacat de boschetii de pe marginea drumului... s-au stins prea devreme. RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Mai bine va vedeti de problemele voastre, si apreciati ca tipul are sange`n el.Eu unul ma bucur ca nu a nimerit in masinile care stateau la bariera, nu a provocat alte daune materiale si ca el este ok. Va comportati ca niste babe de la tara care prind tvr1 tvr2 si comentati in lipsa de alta activitate. Iesiti la aer si dati`va cu motoreta daca sunteti asa de buni, nu mai "pilotati" mesaje pe forum! bine zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 daca lovea/omora pe cineva pe trotuar, nu cred ca mai foloseati cuvinte gen " a avut o scapare" si ca " tipu are sange in el " etc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Eu ceva tot nu inteleg... cum pusca sta cineva cu camera / telefonu pe camera in mana exact in momentul in care e in coloana si din zare, fara nici o pregatire, apare unu care se ridica in final pe o roata??? E mai ceva decat faza cu fotografiatul / filmatul lu nenea arabu de vine cu avionu' in turnuri - macar acolo lumea avea ce filma, dar ce pusca o fi avut de filmat ala din masina??? Chiajna? right.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 daca lovea/omora pe cineva pe trotuar, nu cred ca mai foloseati cuvinte gen " a avut o scapare" si ca " tipu are sange in el " etc .... Zmeilor , o avut sange.Normal ca are sange ma , e om ce dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) si eu sunt de aceeasi parere... ca ala din masina era tovarasu` motociclistului... Editat Septembrie 7, 2009 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 si eu sunt de aceeasi parere... ca ala din masina era tovarasu` motociclistului... Sau poate că mai încercase Âşi înainte acelaÂşi procedeu tot pe acolo ,dar a 2-a oară nu i-a mai ieÂşit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 that s it! omul a ridicat pe o roata si a pierdut o! se mai intampla! si eu am trantit o exact la fel, numai ca eram pe camp! nu e tragedie! chill out! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 (editat) daca lovea/omora pe cineva pe trotuar, nu cred ca mai foloseati cuvinte gen " a avut o scapare" si ca " tipu are sange in el " etc .... that s it! omul a ridicat pe o roata si a pierdut o! se mai intampla! si eu am trantit o exact la fel, numai ca eram pe camp! nu e tragedie! chill out! Da, asa e, dar daca mama ta sau vr-o ruda era pe trotuar in momentul bravitatii ar mai fi fost treaba chill?La asta trebuie sa ne gandim intai, nu sa speram ca nu va fi nimeni in zona sau sa ne bucuram ca n-a fost!Stim cu totii ca astea se ridica pe o roata, acum se pot retrage bravii ridicatori in curtea scolii, duminica, pt siguranta lor cat si a celorlalti oameni de pe strada Sau pe o strada mai pustie... Bine ca a scapat intreg si doar cu probleme la mobra...daca ar constientiza ca motorul ala a ajuns pe trotuar si acolo putea sa fie un copil si sa il omoare, poate se lasa de stunt-uri in zone de risc... Editat Septembrie 8, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 1- Tipu a facut o gresala fatala a dat cu ambreaj in prima treapta a dat mai mult decat trebuia a redus si dupa care a tras din nou de gaz. Chestia asta se poate intampla oricui , toti mai facem greseli cateodata. Ce e interesant ca se dau unele comentari de unii care nu sunt capabili sa mearga nici macar pe doua roti da pe una . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Eu ceva tot nu inteleg... cum pusca sta cineva cu camera / telefonu pe camera in mana exact in momentul in care e in coloana si din zare, fara nici o pregatire, apare unu care se ridica in final pe o roata??? E mai ceva decat faza cu fotografiatul / filmatul lu nenea arabu de vine cu avionu' in turnuri - macar acolo lumea avea ce filma, dar ce pusca o fi avut de filmat ala din masina??? Chiajna? right.... Asa cum unii isi monteaza camera video pe casca, de ce nu si-ar monta unul camera in masina, mai ales ca e mult mai ieftina ca nu trebuie sa-ti iei din aia care tine la ploaie torentiala si eventual si la ceva tranteala usoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Eu zic ca sigur era cu el , au fost si primi care sau dus spre el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Septembrie 8, 2009 Autor Share Postat Septembrie 8, 2009 1- Tipu a facut o gresala fatala a dat cu ambreaj in prima treapta a dat mai mult decat trebuia a redus si dupa care a tras din nou de gaz. Chestia asta se poate intampla oricui , toti mai facem greseli cateodata. Ce e interesant ca se dau unele comentari de unii care nu sunt capabili sa mearga nici macar pe doua roti da pe una . eu merg doar cu atas, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Cred ca si-a facut norma pe anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar650 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Asa cum unii isi monteaza camera video pe casca, de ce nu si-ar monta unul camera in masina, mai ales ca e mult mai ieftina ca nu trebuie sa-ti iei din aia care tine la ploaie torentiala si eventual si la ceva tranteala usoara? Mai degraba cred ca incerca sa-i filmeze pe cei care depaseaua coloana oprita la bariera...doar stim ca este "sport national" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Ar fi interesant să auzim Âşi ce scuză ar scoate pentru asta. Păcat de motoretă Âşi bine că a scăpat întreg că poate îÂşi bagă mințile în cap. Reporter: Si ce s-a intamplat acolo de ati pierdut controlul? Rossi din chiajna: Aaaa..... s-a produs o extorsiune in aaa de la mansonul de acceleratie si prin aaa esapament deci aaa... poftiti de uitati! Un adevarat omul! Multumim de reclama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate