dezamagitoru Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 @meister: nu te pot incurca vineri am stabilit program artistic. Macar de te-as recunoaste sambata dimineata cand vii ) Recomand cu caldura traseul prin Magurele-Apostolache-etc. Rock satanic! PS: deja gatul imi e uscat si crapat ca tzarana Australiei centrale! De 10 zile beau doar apa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 (editat) Salut,trasee pitoresti dar asfaltate va pot sugera pentru cine vine dinspre Valenii de Minte prin Magurele-Apostolache-Tataru-Calugareni-Baile Boboci, iar pentru cine vine dinspre Nehoiu prin Cislau pe drumul spre Valeni, in Calvini este un drum prin padure neasfaltat 3 km catre Apostolache si apoi acelasi trase sau din Magura spre manastirea Ciolanu apoi catre Mizil prin Lapos-Jugureni-Mizil-Baile Boboci, toate bune! @bmwio Nehoiu - Cislau il facuram duminica trecuta ... acu' vrem sa o luam dupa busola( da nu am) peste deal pe forestiere ( sau cum se numesc....) din Seciu-Galmea ( adica habar n-am pe unde ) @dezamagitoru' Roooooock and rooooooooool baby ................ Editat Octombrie 1, 2009 de meistergica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 firrrrrrati ai dracu' de betivi! Mai lasati un strop de must si pentru mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 meistere esti nebun . Daca vrei tu pe-acolo "asfalt uscat" iti doresc )). Sunt drumuri de sonda. Le-am facut la un moment dat cu VX-ul. Pentru tine n-ar trebui sa fie vreo provocare Ne vedem sambata dimineata. Sa iei niste algocalmine cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Doar miine nu-i poimiine si ne troscanim acolo.Mesaj completat Draculeeee ce ti-ar mai place sa te dai pe dealuri, lasa ca vin cu africana si te voi intarita. Sa nu uiti sa iei cobul din stg. de pe IJ.....prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 @ dezamagitoru' Nu fusi atent coane dezamagitorule ... nu mai sunt pe chopper m-am dat la transalp ... si e alta viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 stiu meistere stiu TU nu fusesi atent o sa fie o plimbarica pentru matale! Eu vin clasic, peste dealuri asfaltate, pe la Sangeru. Se mai baga ploiesteni pe traseul ala maine pe la 12:00 - 13:00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 @ dezamagitoru' Nu fusi atent coane dezamagitorule ... nu mai sunt pe chopper m-am dat la transalp ... si e alta viata Mare noroc aveti si tu si @dezamagitorul, ca vin cu consoarta si nu pot sa merg pe dealuri, dar lasam fomeile in locatie si ne vom face de cap putin prin imprejurimi, dupa ce ne intaritam cu o tuica de la CIRO. Mesaj completat @ dezamagitoru' Nu fusi atent coane dezamagitorule ... nu mai sunt pe chopper m-am dat la transalp ... si e alta viata Mare noroc aveti si tu si @dezamagitorul, ca vin cu consoarta si nu pot sa merg pe dealuri, dar lasam fomeile in locatie si ne vom face de cap putin prin imprejurimi, dupa ce ne intaritam cu o tuica de la CIRO. In jurul orei 12 juma sau 13, voi pleca de acasa , locul de intalnire FANTINA MIORITA , cine vine acolo vom pleca impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Sa nu uiti sa iei cobul din stg. de pe IJ.....prietenii stiu de ce kroco! te astept cu bratele deschise! avem o socoteala......cu o tuica-n sat! ee vedem noi cum om face numa sa ne vedem! drum bun fara evenimente! la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 La ora 13 voi fi la Miorita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Hai cu ceva poze, mah Pedro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 (editat) Da' cum fu , nu zice nimeni nimik ? Eu n-am mai venit ca imi era sila de ploaia asta . Editat Octombrie 4, 2009 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jointman Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 sa lasam pozele sa vorbeasca /index.php?showtopic=434157 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 daca tot ne-a placut asa de tare, hai sa o mai comitem o data bagati un oki aici, motocross si rock satanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratufm Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Cateva Fotografii de La Intrunirea De Anul Trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capy roxy Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 super eveniment...nu am mai fost la baile boboci de 3 ani.. daca tinea si vremea cu noi era perfect,,oricum pt noi nu prea a contat nici ploaia nici frigul indurat,,,toate pt aceasta intrunire.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 1 singur cuvant: E X T R A O R D I N A R ! respect de la marea cea neagra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate