puya123123 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 nice pics,e bine ca l-ati pastrat si pe alex pe motor..nu cred ca sunt prea multi care au facut asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 hai ca incerc eu sa mai pun niste poze de la slice&dice Al dreaq ai pus poza in care suferi cu ceasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 poza care face tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 poza care face tot Ai blocat acele la indicatoare ? Sau cumva la turatie maxima ai vreo 80 /ora?Ca la mine asa ar arata Nu te supara,am glumit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 blana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 blana Esti tu sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Acolo scrie 120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 21, 2006 Autor Share Postat Aprilie 21, 2006 Acolo scrie 120 cand el facea poza eu il depaseam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Al dreaq ai pus poza in care suferi cu ceasul Ala e ceasu lu mamaie de pe perete:))) zici ca e busola cand el facea poza eu il depaseam Depaseai 100km.h:))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 cand el facea poza eu il depaseam Da Reverse ma depaseai cu gandul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 23, 2006 Autor Share Postat Aprilie 23, 2006 Da Reverse ma depaseai cu gandul Schimbam a 4a vine 1 mai , pregateste`te de o noua excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Schimbam a 4a vine 1 mai , pregateste`te de o noua excursie Nu vin cu motoru la mare si ti am mai zis lucru asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Lasa ca altii au ajuns pe baraj la Vidraru - si mai sus - in ciuda ploii. Poze maine, ca acum n-am cablul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 24, 2006 Autor Share Postat Aprilie 24, 2006 Lasa ca altii au ajuns pe baraj la Vidraru - si mai sus - in ciuda ploii. Poze maine, ca acum n-am cablul. aaaa,pai atunci maine plec sa ajung si eu acolo ca miercuri am scoala si trebe sa ma intorc Nu vin cu motoru la mare si ti am mai zis lucru asta hai ba ca o sa fie caterinca...drumu e mai aiurea da` dupaia avem acolo mijloc de transport...verificam totu` din mamaia pana in vama sa vedem cum e distractia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Bravo voua baieti.Spre deosebire de alti motociclisti care stau in casa la tastatura, voi cel putin va distrati super tare Asa e, subscriu. I-si iau oamenii de o mie,i-si baga after market-uri de mii de $ si in afara de 2-3 Snagovuri nu prea au cu ce se lauda. Fara suparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 27, 2006 Autor Share Postat Aprilie 27, 2006 Asa e, subscriu. I-si iau oamenii de o mie,i-si baga after market-uri de mii de $ si in afara de 2-3 Snagovuri nu prea au cu ce se lauda. Fara suparare. asa suntem noi , stam toata ziua pe motor ... maine plec cu slice&dice la mare pe motoare ...ne intalnim cu restu gastii de pe aicea acolo ,ei vin cu sageata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate