legally_blonde Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Duminica m-am gandit sa fac o plimbare pana la Ghiorghieni la Lupul Singuratic. Plecarea din Bucuresti- Brasov- si apoi Ghiorghieni./ In total 310 km, drumul din Brasov - Ghiorghieni un pic mai prost. Cine doreste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) Daca totul merge bine o sa vedeti si Cheile Bicazului (30km de Gheorgheni), Lacu Rosu (27km de Gheorgheni) si eventual lacul Zetea (40km de Gheorgheni) , cel mai fain ar fii sa fiti aici de dimineata ca sa avem timp sa vedem .....ar fi si mai multe de vazut dar ar trebui cel putin un weekend! Sa nu uit drumul Bucuresti - Gheorgheni il faceti cam in 6 ore depinde de ritmul in care mergeti (eu am fost deja de vreo 2 ori in Buc cu motorul si am mers pe Cheia ca mi se pare mai lejer)! Editat Septembrie 25, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 25, 2009 Autor Share Postat Septembrie 25, 2009 Daca totul merge bine o sa vedeti si Cheile Bicazului (30km de Gheorgheni), Lacu Rosu (27km de Gheorgheni) si eventual lacul Zetea (40km de Gheorgheni) , cel mai fain ar fii sa fiti aici de dimineata ca sa avem timp sa vedem .....ar fi si mai multe de vazut dar ar trebui cel putin un weekend!Sa nu uit drumul Bucuresti - Gheorgheni il faceti cam in 6 ore depinde de ritmul in care mergeti (eu am fost deja de vreo 2 ori in Buc cu motorul si am mers pe Cheia ca mi se pare mai lejer)! Mie numai lejer nu mi se pare.... ) da ...o sa ne mobilizam sa plecam cu noaptea in cap ca sa ajungem acolo cat mai inainte de pranz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Mie numai lejer nu mi se pare.... )da ...o sa ne mobilizam sa plecam cu noaptea in cap ca sa ajungem acolo cat mai inainte de pranz. Sa fie numa cu bine! Eu am facut 6 ore cu tot cu pauze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Duminica m-am gandit sa fac o plimbare pana la Ghiorghieni la Lupul Singuratic. Plecarea din Bucuresti- Brasov- si apoi Ghiorghieni./ In total 310 km, drumul din Brasov - Ghiorghieni un pic mai prost. Cine doreste? Ma primiti si pe mine daca ma lasa nevasta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzushty Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Duminica m-am gandit sa fac o plimbare pana la Ghiorghieni la Lupul Singuratic. Plecarea din Bucuresti- Brasov- si apoi Ghiorghieni./ In total 310 km, drumul din Brasov - Ghiorghieni un pic mai prost. Cine doreste? Si cand vrei sa te intoci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Ce este "Lupul Singuratic"? La ce ora e plecarea si de unde? Ce alte obiective sunt planificate? Cand este intoarcerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 daca nu se placa prea devreme si nu se fac pauze dese (hai maxim 10 min in aia 300 km, pt fumatori) - ma tenteaza. astept sa vad ce propuneri apar. croaziera - orice intre 90 si 150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Cei care aveti suspensii mai rigide luati-va pernuta pentru fund. e plin de hopuri drumul, mai putin dupa miercurea ciuc (banuiesc ca pe acolo se trece) unde e cand asfalt nou cand drum prost. In rest e foarte placut drumul. enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Drumul e in reparatie intre Brasov si Gheorgheni, atat stiu ca intre Gheorgheni si M.Ciuc (60 de km) sunt portiuni facute dar sunt si portiuni din drumul vechi, dar intre Brasov si M.Ciuc nu stiu care este starea momentana a drumului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Intre bv si ciuc e oarecum acceptabil. am fost pe acolo la sf lui august si ce sa zic ne-am oprit in ciuc ca nu mai puteam sta pe sei. mare grija in miercurea ciuc (indiferent ca e prin oras sau centura) canalele nu prea sunt la nivel cu asfaltul, cam toate sunt mai jos. Zona Bixad, baile tusnad e acceptabila, dar multe multe damburi si te zguduie, mai ales la viteze peste 100. aici vorbesc din cum mi s-a parut mie cu SV-u. Oricum drumu poate fi plin de surprize asa ca trebuie mers cu grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GreekBoy Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 unde ne intalnim? la ce ora? unde ne cazam? cand ne intoarcem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 unde ne intalnim? la ce ora? unde ne cazam? cand ne intoarcem? E tura de o zi din cit inteleg eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Avand in vedere distanta de 310km dus + eventualul ocol spre Lacu Rosu (undeva la 700km dus-intors) va recomand sa impartiti tura in 2 zile Daca va lacomiti nu va bucurati nici de plimbare,nici de peisaj pt ca sunteti permanent pe fuga iar extenuarea duce adesea la stres, certuri si in cel mai rau caz accidente Editat Septembrie 26, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GreekBoy Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 si eu zic sa o facem de 2 zile plimbarea. nu se merita sa fim pe fuga toata ziua ..... DAR trebuie sa vrea si sa poata toata lumea. eu pot, ink nu am inceput facultatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Avand in vedere distanta de 310km dus + eventualul ocol spre Lacu Rosu (undeva la 700km dus-intors) va recomand sa impartiti tura in 2 zile Daca va lacomiti nu va bucurati nici de plimbare,nici de peisaj pt ca sunteti permanent pe fuga iar extenuarea duce adesea la stres, certuri si in cel mai rau caz accidente Si eu va sfatuiesc acelasi lucru ! Editat Septembrie 26, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 26, 2009 Autor Share Postat Septembrie 26, 2009 Am hotarat sa amanam pentru weekendul viitor pentru ca ne va luat destul de mult ca timp, avand in vedere si portiunea proasta de drum, si nu e excursie de o zi, cu atat mai mult cu cat mai vizitam si imprejurimile.Nu ne ajunge sigur o zi. si am pu ssi din scurt anuntul Asa ca weekendul viitor plecam de sambata, iar Lupul Singuratic ( IceLord ) ne va ajuta cu rezervari in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Si mie nu mi-ati spus si am asteptat degeaba la locul de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 ua asta a lu ripper, nu aveai cum astepta la locul de intalnire, pentru ca intalnirea era maine, deci ori esti beat, ori sunt eu beat, ori... pana mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 ua asta a lu ripper, nu aveai cum astepta la locul de intalnire, pentru ca intalnirea era maine, deci ori esti beat, ori sunt eu beat, ori... pana mea. You moron, nici nu era specificat un loc de intalnire. Dar sa se bage in seama si nea monstertristu` ca e si el om, ce plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 you dic hed, cine te pune sa te duci la intalniri propuse de muieri? e vina ta, in loc sa stai molcom si sa bagi bere la burdihan, preferi sa te zgudui pe la unguri, si nu pe vreo focoasa unguroaica, ci pe motoreta din dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 you dic hed, cine te pune sa te duci la intalniri propuse de muieri? Las ca mai stiu 3 motoristi care au crezut ca plimbarea e sambata... PS: n-ar fi mai simplu sa vina domnul Lupu la blonda acasa? Nu de alta, dar ar mai scuti niste motoristi de planuri de weekend stricate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 ca bine zici parinte al tuturor oamenilor, in poveste lupul vine peste bunica, si nu invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 26, 2009 Autor Share Postat Septembrie 26, 2009 extraordinar ) care wd stricate ca nu au zis decat vreo 2 ca vin si nu erati voi aia. da mergem wd viitor, care-i baiul? abia ne organizam mai bine uite azi am mai gasit un doritor Am gresit eu ...avea monster.. dreptate. m-am hotarat din scurt si nu am calculat bine. reformulez deci : plimbarea e smbata si duminica urmatoare, cu dormire la ghiorghieni, loc de intalnire Mc din otopeni ora 10. O sa desenez traseul si excursiile luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 fleosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate